Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Και τέταρτος νεκρός από τη θεομηνία

Ανδρας έχασε τη ζωή του στο Μενίδι! Προχθές εντοπίστηκε η σορός 61χρονου στο ρέμα της Χελιδονούς

Ανδρας έχασε τη ζωή του στο Μενίδι! Προχθές εντοπίστηκε η σορός 61χρονου στο ρέμα της Χελιδονούς

Εξι ημέρες μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε τα δυτικά προάστια της Αττικής η λίστα του θανάτου δεν έχει κλείσει. Ενας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός χθες σε μια ρεματιά στο Μενίδι και εκτιμάται ότι είναι το τέταρτο θύμα της κακοκαιρίας, ενώ ένα εικοσιτετράωρο νωρίτερα είχε βρεθεί το πτώμα 61χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στο ρέμα Χελιδονούς.

Το πτώμα του άγνωστου άνδρα εντοπίστηκε χθες αργά το απόγευμα σε ρέμα του Μενιδίου, στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Αριστοτέλους, από μια ηλικιωμένη που περνούσε τυχαία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο 1 237σώμα του ήταν καλυμμένο με λάσπες και πέτρες και εξείχαν μόνο τα χέρια και τα πόδια, εικόνα που οδηγεί στην εκδοχή ότι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Μέχρι στιγμής πάντως οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ για τα ακριβή αίτια θανάτου θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής.

Στον τραγικό απολογισμό προστέθηκε τη Δευτέρα ακόμη ένας άνδρας, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στο ρέμα της Χελιδονούς, στην Κάτω Κηφισιά. Πρόκειται για έναν 61χρονο πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, που φέρεται ότι παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από τα ορμητικά νερά. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη και η εν διαστάσει σύζυγός του προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του. Τελικά αποφάσισε να ενημερώσει τις Αρχές, που ξεκίνησαν έρευνες και το μεσημέρι της Δευτέρας εντόπισαν το αυτοκίνητό του στις παρυφές ρέματος του Κηφισού, 100 μέτρα από τον κόμβο «Λαϊνόπουλου». Το άψυχο κορμί του 61χρονου βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα από άνδρες της ΕΜΑΚ, σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το αυτοκίνητο.

Φρικτός θάνατος

Υπενθυμίζεται ότι φρικτό θάνατο στα λασπόνερα είχε βρει την περασμένη Πέμπτη ένας 41χρονος άνδρας, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο σε κεντρικό δρόμο του Μενιδίου. Αν και οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη 70χρονη μητέρα του, για τον 41χρονο ήταν πλέον αργά. Τραγικό τέλος είχε και η 43χρονη μητέρα δύο παιδιών, η οποία αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητό της έπεσε στο ρέμα της Πικροδάφνης. Το όχημά της βρέθηκε το ίδιο απόγευμα αναποδογυρισμένο, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από τον Κηφισό, ενώ το πτώμα παρασύρθηκε από τα νερά και εντοπίστηκε το Σάββατο στη Φρεατίδα.

Ισχυροί βοριάδες το Σαββατοκύριακο

2393341Με λίγες βροχές, αρκετή ηλιοφάνεια, αλλά και πολύ αέρα θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. Το σκηνικό αναμένεται να διατηρηθεί ως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικές νεφώσεις, την ψύχρα (σε κανονικά για την εποχή επίπεδα) και τους ισχυρούς βοριάδες 8 μποφόρ, που ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Αύριο, ο καιρός θα είναι σχετικά καλός, με νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στο Ιόνιο, όπου θα σημειωθούν βροχές και πιθανόν (στο Ιόνιο) μεμονωμένες καταιγίδες. Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 8 μποφόρ, ενώ το Σάββατο θα συνεχιστούν και θα συνοδευτούν από συννεφιά, με σποραδικές βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές (έως 18-19 βαθμούς Κελσίου). Ανάλογες συνθήκες θα επικρατήσουν την Κυριακή, ενώ έως την ερχόμενη Τρίτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι θυελλώδεις βοριάδες θα σαρώνουν το Αιγαίο. Ο υδράργυρος θα ανέβει ελαφρώς από τα μέσα της νέας εβδομάδας.

Ισχυροί άνεμοι επικράτησαν, πάντως, και χθες σε αρκετές περιοχές της νησιωτικής χώρας, με τις ριπές αέρα να φτάνουν τα 100 χλμ./ώρα στην Παξιμάδα Καρύστου, τα 85 χλμ./ώρα στο Κάβο Ντόρο και τα 81 χλμ./ώρα στον Φουρφουρά Ρεθύμνου, σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο Αθηνών.


{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...