Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΛΕΩΝ: Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν. Αρχίστε να νοιάζεστε περισσότερο για τον εαυτό σας για πλήρη συναισθηματική κάλυψη.

ΚΡΙΟΣ: Θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κατανόηση και να κατακτήσετε αυτά που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Φανείτε πιο τρυφεροί και συμπονετικοί με τα προβλήματα των άλλων. Μην απογοητευτείτε αν τελειώσει κάποιος καινούργιος έρωτάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρες οι σημαντικές προοπτικές που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σας για τη σχέση σας. Ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη σε θέματα που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις και προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλλιεργήστε σε όσους σας περιβάλλουν εμπιστοσύνη για το πρόσωπό σας. Εντονα θα σας απασχολήσει και η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, καθώς θα ψάχνετε νέες στρατηγικές για την επιτυχή ανάκαμψη του οικονομικού σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν. Αρχίστε να νοιάζεστε περισσότερο για τον εαυτό σας για πλήρη συναισθηματική κάλυψη. Λόγια συνεργατών σας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν πρέπει να εμπιστευθείτε τη λογική σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τις αποφάσεις σας και δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο να αναλύσει όλα τα συν και τα πλην. Μια επιπόλαια αντιμετώπιση μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε.

ΖΥΓΟΣ: Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον. Η επιπολαιότητα θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην τα αφήσετε όλα στην τύχη και τις εκκρεμότητές σας να συνεχίζουν να υφίστανται. Αφού θα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε, θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, χωρίς να χάνετε χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ταξινομήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις σε θέση που να είστε κερδισμένοι. Αποφασίστε ότι πρέπει πια πάση θυσία κάποια άτομα να ανήκουν στο παρελθόν σας. Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχετε ακόμα δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε εκεί που πραγματικά θέλετε. Αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες να βρεθείτε μαζί με ανθρώπους που θα σας κάνουν προτάσεις. Φροντίστε με όποιον τρόπο μπορείτε να μη βρίσκεστε συνέχεια κάτω από συνεχή πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οποια και αν είναι τα όριά σας τα παραβιάζετε και καταφέρνετε να φτάνετε στους στόχους σας. Εφαρμόστε μια στρατηγική ισορροπίας, για να έχετε υποστήριξη από τα άτομα που σας ξέρουν καλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Χαλαρώστε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε και εσείς οι ίδιοι την αξία σας. Οι συμβιβασμοί που κάνατε και η μετριοπάθεια που δείξατε αρχίζουν να αποδίδουν. Βλέποντας οι άλλοι αυτή τη συμπεριφορά σας θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...