Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ο καρκίνος νίκησε τον «Κάλαχαν»

«Εσβησε» ο αστυνομικός Δημήτρης Παπαδόπουλος, που είχε συλλάβει τον Βασίλη Παλαιοκώστα για την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά

«Εσβησε» ο αστυνομικός Δημήτρης Παπαδόπουλος, που είχε συλλάβει τον Βασίλη Παλαιοκώστα για την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά

Εφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που συνέλαβε τον «φαντομά» Βασίλη Παλαιοκώστα και τους συνεργούς του στην απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά. Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο «Κάλαχαν», όπως τον αποκαλούσαν οι αστυνομικοί συντάκτες της Θεσσαλονίκης, άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή σε ηλικία 59 ετών, ύστερα από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο «παλαιάς κοπής» αξιωματικός με το χαρακτηριστικό γκρίζο μουστάκι, που πήγαινε στα συμβάντα ακόμη και με τις… πιτζάμες και ποτέ δεν συμπάθησε τη δημοσιότητα, είχε υπηρετήσει σε όλες τις μάχιμες θέσεις στην Αστυνομία, κυρίως στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων είχε διατελέσει διευθυντής Ασφάλειας, γενικός αστυνομικός διευθυντής και γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Καλπάζουσα μορφή

Η μάχη του με τον καρκίνο ήταν σύντομη, αφού η μορφή του ήταν καλπάζουσα και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν φανατικός καπνιστής, πάντα με ένα Marlboro αναμμένο στο χέρι, και δούλευε συνεχόμενα εικοσιτετράωρα! Αν και αυστηρός, κανένας αστυνομικός δεν είχε κακή κουβέντα για εκείνον. «Ηταν δίκαιος και πάντα κοιτούσε την ουσία. Βοηθούσε τους συναδέλφους με όποιον τρόπο μπορούσε, ήταν δίπλα τους σαν ένας σκληρός πατέρας, που προσπαθεί ss 15για την προκοπή των παιδιών του» λέει αστυνομικός του περιβάλλοντος του πρόωρα χαμένου αξιωματικού.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός με την υπόθεση της απαγωγής Μυλωνά από τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Ηταν ο άνθρωπος που υπό την ηγεσία του στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε η υπόθεση και ο περιβόητος κακοποιός και οι συνεργοί του έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Ανω Τούμπα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...