Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

Χειροπέδες σε επιδειξία με «παρελθόν»

Επιασαν στην Παλλήνη (για τρίτη φορά) 29χρονο που έδειχνε τα γεννητικά όργανά του σε μαθήτριες. Είχε ασελγήσει και σε μια 14χρονη

Επιασαν στην Παλλήνη (για τρίτη φορά) 29χρονο που έδειχνε τα γεννητικά όργανά του σε μαθήτριες. Είχε ασελγήσει και σε μια 14χρονη

Για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας ο «δράκος» της Παλλήνης, που είχε γίνει φόβος και τρόμος για τις μαθήτριες, καθώς πεταγόταν μπροστά τους και τους επεδείκνυε τα γεννητικά του όργανα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έφθανε στο σημείο ακόμα και να αυνανίζεται!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Επί δύο εβδομάδες, ο 29χρονος έφευγε κάθε πρωί από το σπίτι του στη Νέα Ιωνία και πήγαινε στην Παλλήνη, όπου έστηνε καρτέρι κοντά σε σχολικό συγκρότημα περιμένοντας να περάσουν παρέες με μαθήτριες γυμνασίου, ηλικίας 13-14 ετών. Εβγαζε σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα και προσκαλούσε τα έντρομα κορίτσια να πάρουν μέρος μαζί του σε σεξουαλικά όργια! Μάλιστα, αρκετές φορές ο αδίστακτος «δράκος» χαϊδευόταν προκλητικά μπροστά στις εμβρόντητες ανήλικες και τις καλούσε να τον ακολουθήσουν σε απόμερα σημεία. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Ασφάλεια, ο 29χρονος επιτέθηκε σε 14χρονη μαθήτρια έχοντας ακάλυπτα τα γεννητικά του όργανα και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της! Το τρομοκρατημένο κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τη λαβή που της είχε κάνει και να τρέξει δακρυσμένο στο σχολείο του, όπου κατήγγειλε στους καθηγητές την περιπέτειά του.

Για τα απανωτά περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, που καθημερινά σκορπούσαν αναστάτωση στο σχολείο, ενημερώθηκε η Αστυνομία και αμέσως άνδρες και γυναίκες του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής άρχισαν να στήνουν μπλόκα και ενέδρες στον «δράκο», σε συνεργασία με συναδέλφους τους του τοπικού τμήματος ασφαλείας. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί, και μάλιστα επ’ αυτοφώρω, το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί κρύφτηκαν σε καίρια σημεία γύρω από το σχολικό συγκρότημα και, λίγο πριν από τις 08.00, είδαν τον νεαρό να ξεπροβάλλει από ένα απόμερο σημείο με κατεβασμένα τα παντελόνια και να ακολουθεί μια παρέα μαθητριών!

Ζητούσε να τον κοιτάξουν

Μάλιστα, ο 29χρονος καλούσε τα κορίτσια να γυρίσουν και να τον κοιτάξουν την ώρα που αυνανιζόταν! Αμέσως, οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω του και τον συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Ο 29χρονος «δράκος» της Παλλήνης αναγνωρίστηκε από τουλάχιστον επτά μαθήτριες ως ο άνθρωπος που τις κυνηγούσε τα πρωινά επιδεικνύοντας τα γεννητικά όργανά του. Σε βάρος του κατέθεσε και η 14χρονη, που τον αναγνώρισε και επιβεβαίωσε πως εκείνος ήταν που την ακινητοποίησε πριν από μερικές ημέρες και άρχισε να τη θωπεύει. Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο αμετανόητος νεαρός επιδειξίας (που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα) είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές τα τελευταία χρόνια για παρόμοιες επιθέσεις!

ss 14

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...