Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία μαθαίνει πως ο Ντίνος πρόδωσε την...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

«Τυφώνας» Πάμελα στο «Κόστα Ναυαρίνο»

Η εκρηκτική πρωταγωνίστρια του «Baywatch» και η ετεροθαλής αδερφή του Ομπάμα έδωσαν το «παρών» πριν απο λίγες ημέρες σε φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ

Η εκρηκτική πρωταγωνίστρια του «Baywatch» και η ετεροθαλής αδερφή του Ομπάμα έδωσαν το «παρών» πριν απο λίγες ημέρες σε φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ

Η Αούμα Ομπάμα, ετεροθαλής αδελφή του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, και η θρυλική Πάμελα Αντερσον βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πολυτελές ελληνικό θέρετρο, παίρνοντας μέρος σε διεθνές τουρνουά γκολφ το οποίο φέτος διοργανώθηκε στη χώρα μας από το Eagles Charity Golf Club.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Το εν λόγω κλαμπ έχει φιλανθρωπικό πυλώνα και στο πλαίσιο αυτό ήρθαν στην Πελοπόννησο οι δύο κύριες, που είναι πρόεδροι φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Η Αούμα ασχολείται με τα παιδιά της Αφρικής (Sauti Kuu Foundation) και η Πάμελα έχει 101 563b3aa06d80αδυναμία στη φροντίδα των ζώων (Pamela Anderson Foundation).

Ερανος
Αούμα και Πάμελα ζήτησαν την οικονομική στήριξη των επιφανών γκόλφερ που συγκεντρώθηκαν στο «Κόστα Ναβαρίνο».

Η 45χρονη αδελφή του προέδρου Ομπάμα έφθασε στην Καλαμάτα την Παρασκευή το πρωί, ενώ η Πάμελα ήρθε το Σάββατο και έφυγε την ίδια μέρα, μετά το τέλος του εράνου που διεξήχθη (απέδωσε συνολικά 600.000 ευρώ στα φιλανθρωπικά ιδρύματα που στηρίχτηκαν από το τουρνουά γκολφ). Η δωρεά για την Ομπάμα ήταν 85.000 ευρώ και για την Αντερσον έφθασε τα 50.000 ευρώ.

Η Εagles Charity Golf -όπως είναι γνωστή στους απανταχού celebrities- είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας που ιδρύθηκε στο Μόναχο το 1993. Γνωστοί αθλητές, ηθοποιοί, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για να απολαύσουν ένα τουρνουά γκολφ, αλλά και να αγκαλιάσουν τον θεσμό, με σκοπό την υποστήριξη οργανώσεων με σημαντικό φιλανθρωπικό έργο.

Η Αούμα, που είναι συγγραφέας, έπαιξε γκολφ, ήπιε ελληνικό καφέ και ενθουσιάστηκε από το ειδυλλιακό τοπίο με τους ελαιώνες του «Ναβαρίνο». Ηταν ολιγόλογη, χαμηλών τόνων και όχι ιδιαίτερα διαχυτική με όσους την πλησίασαν, αλλά δεν αρνήθηκε σε κανέναν να φωτογραφηθεί δίπλα της. Δεν θέλησε να δώσει συνεντεύξεις και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για τον οργανισμό τον οποίο εκπροσωπεί. Τα παιδιά της Αφρικής, κοινωνία από την οποία προέρχεται και στην οποία ζει, αφού κυρίως δραστηριοποιείται στο Ναϊρόμπι, ήταν το μόνιμο μέλημά της. Η Αούμα ζούσε στη Γερμανία για 16 χρόνια και ύστερα μετοίκησε στην Κένυα.

Αντιθέτως, η δημοφιλής ξανθιά ηθοποιός Πάμελα Αντερσον, «μύθος» πλέον για τους άνδρες, υπήρξε ομιλητική και προσήνης.
Οι άνθρωποι που την είδαν την περιγράφουν ως γλυκιά, όμορφη και ζέστη με τον κόσμο. Δοκίμασε ελληνική κουζίνα και ενθουσιάστηκε. Μάλιστα υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει το καλοκαίρι.

Γιόρτασε τη θεραπεία της από την ηπατίτιδα C

iuuoiyuiyiuyipuhujyuiyu

Με μια γυμνή φωτογραφία θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς φίλους της η Πάμελα Αντερσον, που πλέον σφύζει από υγεία. Μόλις είχε μάθει, όπως τους ενημέρωσε στη σχετική λεζάντα, ότι κατάφερε να θεραπευτεί από την ηπατίτιδα C από την οποία έπασχε τα τελευταία 16 χρόνια.

Καθισμένη πάνω σε γιοτ, με το χέρι της στρατηγικά τοποθετημένο πάνω στο γυμνό στήθος της, η ηθοποιός και μοντέλο ζητωκραυγάζει γράφοντας με κεφαλαία «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑ», ενώ με hashtags κάνει αναφορές στην οικογένεια, στη δύναμη της προσευχής, προσθέτοντας ότι σκέφτεται όλους εκείνους που δεν έχουν ακόμη πρόσβαση στη θεραπεία. Η Αντερσον είχε πρόσφατα αποκαλύψει ότι είχε μπει στη διαδικασία να δοκιμάσει ένα νέο φάρμακο κατά της νόσου.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:


14.10.2015 espresso weekend 260x320


{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...