«Διαβάζει» τις τρίχες

Η Αμερικανίδα που «βλέπει» το μέλλον στις ταινίες αποτρίχωσης των γυναικών

Η Αμερικανίδα που «βλέπει» το μέλλον στις ταινίες αποτρίχωσης των γυναικών

Αλλοι λένε το φλιτζάνι, άλλοι τα χαρτιά, τα ταρό, ακόμη και τον κρόκο του αβγού. Ομως η Νεοϋορκέζα Κατ Θεκ κάνει τη διαφορά, αφού διαβάζει τις τρίχες, και μάλιστα από απόσταση.

Για την ακρίβεια, μπορεί να προβλέψει τα μελλούμενα, διαβάζοντας τις ταινίες αποτρίχωσης. Μάλιστα, για να βοηθήσει τις πελάτισσές της, μπορεί να κάνει πρόβλεψη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.s Οσες θέλουν να μάθουν για το μέλλον τους, φωτογραφίζουν τις ταινίες μετά την αποτρίχωση και στέλνουν τις φωτογραφίες με e-mail στη Θεκ. Για να πείσει αναφορικά με την ακρίβεια των προβλέψεών της, η πρώτη «επίσκεψη» είναι δωρεάν, ενώ τις επόμενες τις χρεώνει ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα της πελάτισσας.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους περιοδικού που έστειλαν φωτογραφίες από τις ταινίες τους στη «μελλοντολόγο», η διαδικασία είναι η εξής: Η Θεκ μελετά τη φορά και το μήκος που έχει κάθε τρίχα, όπως έχει εκριζωθεί, και «βλέπει» τα μελλούμενα. Φτιάχνει, μάλιστα, τον «τριχολογικό χάρτη» της πελάτισσας, ώστε οι προβλέψεις να είναι βασισμένες σε στοιχεία, όπως λέει, και κάθε πρόβλεψη να έχει ιστορικό.

Χρησμοί από την «ειδικό» 

Σημειωτέον, οι τρίχες από κάθε σημείο του σώματος χρησιμεύουν σε διαφορετική πρόβλεψη. Εκείνες από το μπικίνι φανερώνουν -τι άλλο;- τα ερωτικά, ενώ οι τρίχες από τα οπίσθια μαρτυρούν τις σεξουαλικές επιθυμίες. Οσο για εκείνες των φρυδιών, δίνουν απάντηση για το αν κάποιος κινδυνεύει να δεχτεί επίθεση, φραστική ή σωματική. Ομως η «ειδικός» δίνει και χρησμούς, ώστε οι πελάτισσες να μπουν στη διαδικασία να συσχετίσουν γεγονότα που θα τους συμβούν με τις προβλέψεις της. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που οι χρησμοί επαληθεύονται ακριβώς, γεγονός που μάλλον θα βάλει τη Θεκ στο «πάνθεον» του κλάδου.

14.10.2015 espresso weekend 260x320

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ