Πα-τέρας στην Κύπρο βίαζε επί πέντε χρόνια την (ανήλικη) κόρη του

Ακόμη και οι δικαστές λύγισαν, ακούγοντας τις λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που βίωνε από τα 12 της έως πρόσφατα μια 17χρονη σήμερα κοπέλα στα χέρια του πατέρα της

Ακόμη και οι δικαστές λύγισαν, ακούγοντας τις λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που βίωνε από τα 12 της έως πρόσφατα μια 17χρονη σήμερα κοπέλα στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος παραδέχτηκε ότι επί πέντε χρόνια ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του πάνω στο άγουρο κορμί της.

Οι αποκαλύψεις στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, όπου δικάστηκε ο 45χρονος αιμομίκτης πατέρας, άφησαν άναυδους τους πάντες. Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης, το μαρτύριό της ξεκίνησε αμέσως μόλις η μητέρα της εγκατέλειψε την οικογένεια και την επιμέλεια της 12χρονης και της μικρότερης αδελφής της ανέλαβε ο πατέρας τους.

«Μια νύχτα με φώναξε στο δωμάτιό του για να του συμπαρασταθώ στον “αβάσταχτο πόνο” του, ζητώντας μου να πλαγιάσω δίπλα του, ωστόσο δεν έμεινε εκεί» περιέγραψε η 17χρονη και πρόσθεσε ότι άρχισε να τη χαϊδεύει όλο και περισσότερο. «Παπά, τι κάμνεις, παπά, τι κάμνεις; Είσαι ο παπάς μου, τι κάμνεις; Αϊσ’ με» του φώναζε. Το ανθρωπόμορφο τέρας, όμως, συνέχισε και τελικά τη βίασε, κάτι που εξακολούθησε να συμβαίνει τα επόμενα χρόνια. «Καλύτερα να το κάμνεις μαζί μου, παρά με ξένους» έλεγε ο 45χρονος στο άτυχο κορίτσι.

Τα επόμενα πέντε χρόνια ακολούθησαν δεκάδες βιασμοί. Μάλιστα, κάθε φορά που κόρη του παραπονιόταν, ο πατέρας της την εκβίαζε ψυχολογικά, λέγοντάς της «αν το μάθουν εννά με πάρουν φυλακή, εννά καταστραφείς, εννά σε δείχνουν ούλοι με το δάχτυλο, εννά γινείς ρεζίλι»!
Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν καταπέλτης για τον πατέρα-βιαστή, αφού καταδικάστηκε στη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή που προκύπτει από το κυπριακό δίκαιο, δηλαδή σε εικοσαετή φυλάκιση.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.