Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ο Αργεντίνος σταρ που «αγνοείται»

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΜΠΙΑΣΟ, Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΣΑΜΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ «ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟ» ΤΟΥ

Η τελευταία φορά που ο Αργεντινός σούπερ σταρ Εστέμπαν Καμπιάσο αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν πριν από περίπου ενάμιση μήνα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (4/10). Εκτοτε δεν έχει ξαναφορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΗ ΔΑΝΤΣΗ

Μέχρι στιγμής, στη Σούπερ Λίγκα «μετράει» 252 λεπτά συμμετοχής (εκ των οποίων τα 57’ με τον Λεβαδειακό, 90’+5’ με τον Πλατανιά, 69’ με την Ξάνθη, 31’ ως αλλαγή κόντρα σε ΠΑΟΚ), και 156’ στο Τσάμπιονς Λιγκ (66’ με την Μπάγερν, και σε ολόκληρο το παιχνίδι με την Αρσεναλ στο «Εμιρεϊτς», πραγματοποιώντας μακράν την καλύτερή του εμφάνιση από τότε που πήγε στο λιμάνι), κι αυτό έχει προκαλέσει ερωτήματα. Οπως και το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε στα ματς με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ηρακλή στο «Καραϊσκάκη», παρότι είχε ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και ήταν ετοιμοπόλεμος.

Ο Μάρκο Σίλβα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει ξεκαθαρίσει στον έμπειρο μέσο ότι υπολογίζει πολύ στην ποιότητά του. Κρίνει όμως ότι δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θέλει για να του δώσει φανέλα βασικού. Αλλωστε, οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Παϊτίμ Κασάμι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, και, σε οκτώ ματς που έχουν παίξει μαζί, η ομάδα του Πειραιά πανηγύρισε ισάριθμες νίκες! Ο Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο, γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός, όπως και οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, δεν έχει την πολυτέλεια να έχει τέτοιους ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του και να είναι «δεμένοι» στον πάγκο. Γι’ αυτό και σκοπεύει να… ενεργοποιήσει άμεσα τον Καμπιάσο. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο 35χρονος μέσος να αγωνιστεί σε κάποιο εκ των δύο παιχνιδιών που ακολουθούν, με Παναθηναϊκό (21/11) και Μπάγερν (24/11), στη Λεωφόρο και το Μόναχο αντίστοιχα. Εξάλλου, σε τέτοιες μάχες χρειάζονται παίκτες με μεγάλες παραστάσεις. Εν τω μεταξύ, εξαντλήθηκαν τα 4.200 εισιτήρια που προμηθεύτηκε η πειραϊκή ΠΑΕ για τις ανάγκες των φιλάθλων της στο ματς με την Μπάγερν, και γι’ αυτό τον λόγο ζήτησε επιπλέον 1.500 «μαγικά χαρτάκια» από τους διοικούντες του βαυαρικού συλλόγου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Mundo Deportivo», ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης (γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, αντιπροέδρου του Ολυμπιακού) θα είναι ο αντικαταστάτης του γενικού γραμματέα Τζιάνι Ινφαντίνο στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...