Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σαββατοκύριακο 21-22 Νοεμβρίου 2015

Προσπαθήστε πάνω απ’ όλα να βρείτε τη χρυσή τομή. Μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε κάποιον ηγετικό ρόλο στον εργασιακό χώρο σας ή να δραστηριοποιηθείτε πιο δυναμικά για τα συμφέροντά σας.

Προσπαθήστε πάνω απ’ όλα να βρείτε τη χρυσή τομή. Μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε κάποιον ηγετικό ρόλο στον εργασιακό χώρο σας ή να δραστηριοποιηθείτε πιο δυναμικά για τα συμφέροντά σας. Η ανάγκη σας να πετύχετε τα μελλοντικά σχέδιά σας θα είναι έντονη και φαίνεται πως τίποτα πλέον δεν θα μπορεί να σας σταματήσει.

Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 και σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 23 θα διαπιστώσετε κάποιες ελλείψεις στον σχεδιασμό ή ορισμένα προβλήματα σε μια συνεργασία σας, που μπορεί να σας εμποδίσουν να γίνετε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας. Η εξωτερική εικόνα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Φροντίστε να είστε όσο περισσότερο γίνεται εξωστρεφείς στις κοινωνικές επαφές σας, αλλά και πιο ουσιαστικοί στις ενέργειές σας.

Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις μελλοντικές σας κατευθύνσεις. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κινήσεις και αποφάσεις, καθώς αυτό το διάστημα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, μια που θα περιπλέκονται κάποια δεδομένα σε σχέσεις ή συνεργασίες.
Με την πανσέληνο στις 26 στους Διδύμους πρέπει να τις προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε εκτεθειμένοι στις εκτιμήσεις σας, ακόμα και εξαπατημένοι από κάποια άτομα. Μην αναλύσετε τα σχέδια ή τους στόχους που έχετε θέσει σε άτομα αμφιβόλου εμπιστοσύνης, που θα χρησιμοποιήσουν τις δικές σας ιδέες για δικές τους.

ΚΡΙΟΣ: Στηρίζεστε πάντα στη λογική και στα πόδια σας, κι αυτό το αναγνωρίζουν και το παραδέχονται σχεδόν όλοι στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Θα χρειαστεί ευελιξία από την πλευρά σας, καθώς θα υπάρχει ανταγωνισμός στο παρασκήνιο. Οι περιορισμοί που δέχεστε από οικογενειακά πρόσωπα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και προκαλούν εντάσεις. Αν ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μην τους επιτεθείτε λεκτικά, γιατί θα προκύψουν σκληρές αντιπαραθέσεις που δεν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Θα έχετε όμως τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε σχέδια που θα αφορούν τη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, αλλά να είστε προσεκτικοί για να μην εξαπατηθείτε από φίλους. Είναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας δείχνοντας κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποδοχή σε ορισμένες απόψεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαγγελματικές συνεργασίες σας θα αρχίσουν να εξελίσσονται και να στηρίζονται σε πιο γερές βάσεις. Οι διαπραγματεύσεις που ζητάτε θα γίνουν σε πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη. Προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες και αν αρχίσετε να περιορίζετε την ανυπομονησία σας, δεν θα πιστεύετε αυτά που θα βλέπετε να πραγματοποιούνται. Οποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην υγεία σας θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί, αρκεί να φροντίσετε να κάνετε τα απαραίτητα τσεκάπ, αν έχετε ενοχλήσεις. Η φυσική σας κατάσταση όσο και η υγεία σας απαιτούν φροντίδα από την πλευρά σας, ειδικά αυτήν την περίοδο, που σας βρίσκει σε μια φάση με πολλές υποχρεώσεις και άγχη. Μην υποβάλλεστε σε άσκοπες ταλαιπωρίες, αλλά εξοικονομήστε σωστά τις δυνάμεις σας. Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση μερικών σχεδίων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε κάποιες ασάφειες που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα σας. Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα, περιττά έξοδα και επενδύσεις που απαιτούν μεγάλο ρίσκο χωρίς να σας εξασφαλίζουν σε τίποτα. Η καριέρα σας έχει τη δύναμη να απογειωθεί, αρκεί να πιστεύετε σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να το κατακτήσετε. Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος τύχης και εύνοιας σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, αλλά και στο συναισθηματικό κομμάτι. Ξεκαθαρίστε οριστικά ό,τι αφορά τον οικογενειακό χώρο σας και το σπίτι σας. Δείξτε ανοχή στις απαιτήσεις ή την ανικανότητα ορισμένων συγγενικών σας προσώπων. Προσπαθήστε να μην κάνετε επίδειξη δύναμης. Δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν ωριμάσει ταυτόχρονα με εσάς. Οσοι είστε ακόμα ελεύθεροι αναζητήστε εκείνο το πρόσωπο που θα ταιριάζει με τον χαρακτήρα σας για να το αφήσετε να μπει στην καρδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν αρκετά σημαντικές. Θα έχετε αρκετές προτάσεις για νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται σε κάποιο ταξίδι που θα κάνετε, ακόμα κι αν είναι για επαγγελματικούς λόγους, να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που η γνωριμία σας μαζί του θα αρχίσει από φιλία και στη συνέχεια θα εξελιχθεί σε σχέση. Αν έχετε ήδη αρχίσει κάποιο φλερτ, θα μπορέσετε αυτόν τον μήνα να σταθεροποιήσετε την κατάσταση. Οι δεσμευμένοι ανανεώστε τον δεσμό σας, συζητήστε με τον σύντροφό σας σημαντικά προβλήματα, ακόμα και τις αδυναμίες που μπορεί να έχει η σχέση σας. Βέβαια αρκετές φορές θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τον σύντροφό σας προκειμένου να πείσετε τον περίγυρό σας για τις αρετές του. Ομως αυτό δεν θα σας βοηθήσει να έχετε ορθή κρίση, αφού θα τα προσαρμόζετε όλα στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να βρείτε μερικές ισορροπίες, γιατί ενώ η σχέση σας δεν φαίνεται να απειλείται από κανέναν, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε πολλά μέσα σας, να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματα που νιώθετε και να ενισχύσετε τον δεσμό σας με αγάπη, κατανόηση και αλληλοσεβασμό. Θα ζήσετε πιο έντονες στιγμές και θα οδηγηθείτε μαζί με τον σύντροφό σας σε πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αν θεωρήσετε ότι κάποιες στιγμές δεν μπορείτε να βασιστείτε στον διάλογο για να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα, αφήστε το για αργότερα. Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά ζητήματα να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σας. Δώστε στους άλλους ξεκάθαρα να καταλάβουν πως η προσωπική σας ζωή αφορά αποκλειστικά εσάς και δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να πάρει αποφάσεις για εσάς. Βρείτε τρόπο να ελίσσεστε στις προκλήσεις και να λύσετε οριστικά αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μη σκορπίζετε τις σκέψεις σας σε ανούσια θέματα. Θα πετύχετε πολύ περισσότερα, αν εργαστείτε ομαδικά με τους συνεργάτες σας. Ακολουθήστε τις εξελίξεις και μην αντιστέκεστε στην προοπτική να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω στα επαγγελματικά σχέδιά σας. Ελιχθείτε χωρίς να αντιδράτε, ώστε να ξεκόψετε μια και καλή από όσα πρέπει να αποκολληθούν από τη ζωή σας. Θα έρθουν ορισμένες οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να σας κουράσουν, με αποτέλεσμα να ψάχνετε εναγωνίως τρόπους διαφυγής. Ομως μην ανησυχείτε, αφού, παρά τις δυσκολίες, θα προκύψουν αρκετά καλά πράγματα σε διαφορετικούς τομείς και ο οικονομικός θα είναι ένας από αυτούς. Οργανώστε σωστά τις υποχρεώσεις σας σας, ώστε να έχετε επαρκή χρόνο για κοινωνικές συναναστροφές ή δραστηριότητες που είναι απαραίτητες για να φτάσετε πιο άνετε στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο και θα πρέπει να είστε προνοητικοί για να μη δημιουργηθούν προβλήματα ή εμπόδια στις προοπτικές σας. Παράλληλα φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας, ώστε να μην έχετε απώλειες από λάθη ή από απερισκεψίες. Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στις επαγγελματικές επιδιώξεις σας και μην αφήσετε να διασπάσουν το ενδιαφέρον σας διάφορα άλλα προβλήματα ή οικογενειακά θέματα που δεν εξαρτάται από εσάς το αν θα επιλυθούν. Σαφώς πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας για να μην πικράνετε άτομα που σας αγαπούν, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πώς θα εκφραστείτε απέναντί τους, ακόμα κι αν εκείνοι φερθούν εγωιστικά. Θα πρέπει να ενισχύσετε την ψυχολογία σας και τις δυνάμεις σας για να είστε έτοιμοι να πολεμήσετε όπου και όταν σας ζητηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάζοντας μπροστά τη λογική θα μπορέσετε να υπερπηδήσετε εμπόδια, ακόμα και να βρείτε λύσεις γι’ αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα ή περίπλοκα. Η πορεία των σχέσεών σας διαγράφεται ευνοϊκή, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν προκειμένου να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Στον οικογενειακό χώρο μην περιμένετε μεγάλες εξελίξεις, αν δεν έχετε αποφασίσει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα για όλα αυτά που σας ενοχλούν. Μια θύελλα γεγονότων θα βάλει στο στόχαστρο τις μεταξύ σας σχέσεις, κρίνοντας τώρα την αντοχή τους, αλλά παράλληλα και τη δική σας ανοχή απέναντι σε άδικες συμπεριφορές. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης για μερικές από αυτές. Μικρά καβγαδάκια με φιλικά πρόσωπα δεν πρέπει να σας απασχολούν, αφού θα προκύψουν από απόψεις που δεν συμβαδίζουν. Οπότε, μην ξεσπάσετε σε όσους δεν φταίνε προκειμένου να εκτονωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε τάξη, αισθήματα, εξαρτήσεις από κάποια πρόσωπα, οικογενειακές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και κοινωνικές. Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό στην υγεία σας και η επιτυχία είναι σίγουρη. Με μια πιο προσεγμένη διατροφή θα μπορέσετε να αναδείξετε καλύτερα την ομορφιά σας. Αφήστε για αργότερα πειράματα με το στιλ σας. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να πέσει κάποιες στιγμές που θα πιέζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, γιατί θα γεννηθούν μέσα στο μυαλό σας σκέψεις για προβλήματα που δεν υπάρχουν. Ακολουθήστε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στην εργασία σας, με λιγότερες ανταγωνιστικές σχέσεις και αφήνοντας ελάχιστα να ανακατεύονται στις υποθέσεις σας οικογενειακά πρόσωπα. Τα κακώς κείμενα αρχίζουν να εξομαλύνονται, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε δυνατότητα να ρυθμίσετε χρόνιες υποθέσεις προς όφελός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λανθασμένες κινήσεις στα οικονομικά ή στα συμφέροντά σας τακτοποιούνται εν μέρει, ενώ δεν είναι απίθανο μέσα από νέες δραστηριότητες να αποκομίσετε νέα έσοδα. Διαχειριστείτε ό,τι σας έρθει με σύνεση και όπου μπορείτε κάντε περικοπές στα έξοδα για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Προσέχετε πώς θα υποστηρίξετε τα συμφέροντα και τις ιδέες σας, γιατί είναι πιθανόν να βρείτε μπροστά σας κάποια εμπόδια στις συλλογικές δραστηριότητές σας. Πάρτε μέτρα και αποφάσεις που θα σας προστατέψουν στον επαγγελματικό τομέα σας. Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνήσει μαζί σας. Κάτι θα αρχίσει να διαφοροποιείται και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν και να μπουν σε άλλες βάσεις για να προχωρήσουν. Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώσατε πρόσφατα ανήκουν πια στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εντάσεις θα μειωθούν αισθητά σε όσους είναι δεσμευμένοι, ακόμα κι αν τύχει να προβληματιστούν περισσότερο. Αρχίζει μέσα σας ένα ξεκαθάρισμα που θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά αυτά που έχετε με τον σύντροφό σας, αλλά και να κατανοήσετε τα λάθη στη συμπεριφορά σας και κατά πόσο επηρεάζουν τη σχέση σας. Ακόμα κι αν δεν σας πιάσουν μεγάλες εκδηλώσεις τρυφερότητας και συναισθημάτων, θα έχετε κάνει ένα βήμα προς την προσέγγιση αυτής που εσείς θεωρείτε «τέλεια σχέση» και θα φέρετε πιο κοντά σας τον σύντροφό σας με αυτά που θα πείτε. Οσοι είστε αδέσμευτοι και περιμένετε να ερωτευτείτε, μάλλον πρέπει να κάνετε ακόμα λίγη υπομονή, γιατί οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να σας σπρώξουν σε λάθος άνθρωπο.

ΙΧΘΥΕΣ: Περιορίστε τα συναισθήματά σας που είναι ικανά να πνίξουν κάθε είδους λογική και να σας κάνουν να παραφερθείτε. Κρατήστε τις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις σας μακριά από την προσωπική σας ζωή μέχρι να σταθεροποιηθεί μια κατάσταση, γιατί οι διφορούμενες γνώμες που θα ακούτε από τους άλλους γύρω σας θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα υπάρξουν πολλές προσφορές στον ερωτικό τομέα κι έτσι θα έχετε περιθώρια επιλογών πριν καταλήξετε κάπου. Σε θέματα στα οποία εμπλέκονται άλλοι και πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς για το μέλλον σας απαιτείται να δείξετε συγκέντρωση, υπομονή και διαλλακτικότητα. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν αντιθέσεις ή συγκρούσεις συμφερόντων που υποβόσκουν καιρό, γιατί μια απλή σύμπτωση μπορεί να αποβεί ανατρεπτικά ή καταστροφικά στο καθεστώς που ισχύει. Μη διστάσετε να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για τα δικά σας θέματα.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...