Η Pizza Fan η Νο 1 πίτσα στην Ελλάδα γιορτάζει τα 20 χρόνια της με τη νέα Χωριάτικη Φουρνιστή  πίτσα

Η Pizza Fan, μια καθαρά Ελληνική εταιρία ιδρύθηκε το 1996 σε μια έντονα ανταγωνιστική αγορά

Η Pizza Fan, μια καθαρά Ελληνική εταιρία ιδρύθηκε το 1996 σε μια έντονα ανταγωνιστική αγορά. fhgkΠολύ σύντομα η άριστη ποιότητα των υλικών της και προσαρμογή των προϊόντων της στις γευστικές απαιτήσεις των Ελλήνων την έφερε στην πρώτη θέση, με 65 καταστήματα.

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας της, δημιούργησε μια νέα Χωριάτικη φουρνιστή πίτσα (λεπτοζυμωμένη) στο μέγεθος 10 τεμ., που αλλάζει τα δεδομένα. Πρόκειται για νέο τύπο πίτσας με προζύμι, Μεσογειακά σιτηρά και έξτρα υλικά (12αρας πίτσας). Τραγανή στην υφή της, δίνει μια αυθεντικά χωριάτικη εμπειρία απόλαυσης. 

Η Pizza Fan συνεχίζει να δημιουργεί στο χώρο της πίτσας και να ανοίγει νέους γευστικούς δρόμους. Όσοι δοκίμασαν τη νέα πίτσα συμφωνούν ότι τέτοια πίτσα δεν έχουν ξαναφάει!

http://www.pizzafan.gr/el/menu/pizzas

Η PIZZA FAN είναι 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του pizza delivery εδώ και 20 χρόνια,  αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα,  που εξυπηρετεί από 65 καταστήματα  και πάνω από 700 περιοχές.

Με βασικό άξονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις πελάτη, η PIZZA FAN από την αρχή της λειτουργίας της έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την κάλυψή τους. Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι οποίες ανανεώνονται και ελέγχονται ποιοτικά καθημερινώς. Είναι η μοναδική αλυσίδα εστίασης που χρησιμοποιεί μόνο υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο και οι πίτσες της είναι πιστοποιημένα ελεύθερες από trans λιπαρά. Οι γεύσεις της είναι πλέον από τις πιο αγαπημένες στην Ελλάδα και η PIZZA FAN πιστή στον πρωταρχικό της στόχο βρίσκεται κοντά σ’ όλους αυτούς που την προτιμούν, πραγματοποιώντας χορηγίες σε σχολεία,  αθλητικούς συλλόγους,  κοινωνικούς φορείς κ.α. παρέχοντας τους το βασικό της προϊόν που είναι το καλό φαγητό σε 15.000  εκδηλώσεις μέχρι τώρα.
 

www.pizzafan.gr      Τηλ. παραγγελιών 18.111

                                                            

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ