Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

«Ζω ένα όνειρο»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την καθημερινότητά της, ευχαριστώντας τον Θεό για το δώρο που έκανε σ’ εκείνη και στον Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την καθημερινότητά της, ευχαριστώντας τον Θεό για το δώρο που έκανε σ’ εκείνη και στον Παντζόπουλο

«Αυτό που ζω τώρα δεν φτάνουν τα λόγια για να το περιγράψω» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, στη μία και μοναδική συνέντευξη που δίνει κάθε χρόνο -φέτος επέλεξε το περιοδικό «Madame Figarο»-, δεν έκρυψε το παραμικρό για την προσωπική της ζωή. Μίλησε για την οικογενειακή ευτυχία της, εκμυστηρεύτηκε στιγμές της καθημερινότητάς της με τα τέσσερα παιδιά και φωτογραφήθηκε στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη με υπέροχα ρούχα επώνυμων οίκων μόδας.

«Η ζωή μου μέχρι τώρα μου έχει αφήσει μόνο όμορφες αναμνήσεις και ένα πολύ όμορφο σήμερα. Δεν μένω στις δυσκολίες, αν και βεβαίως υπήρξαν πολλές. Οχι, αυτό που ζω τώρα, δεν ξέρω, δεν φτάνουν τα λόγια για να το περιγράψω» δήλωσε η σαρανταπεντάχρονη παρουσιάστρια, μιλώντας για τα πολύ προσωπικά της ζητήματα, ενώ αναφέρθηκε στην πιεστική καθημερινότητα, ως μανούλα τεσσάρων παιδιών, με το ένα από αυτά να είναι ακόμη μωρό.

Οι προτεραιότητες

«Προς Θεού, όλα γίνονται. Εδώ τα βγάζουν πέρα γυναίκες με πολύ πιο δύσκολη καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα, δεν θα τα βγάλω πέρα εγώ; Αλίμονο! Είναι ίσως λίγο πιο πιεστικά, αλλά κι αυτό εξαρτάται από τις επιλογές και τις προτεραιότητές σου. Προφανώς κανείς δεν με ανάγκασε να κάνω κι άλλο παιδί. Κι εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε το μωρό μας, τη Μαρινούλα μας, και ευχαριστούμε τον Θεό που τα καταφέραμε. Αυτό το “δώρο” είναι χίλιες φορές πιο σημαντικό από οποιεσδήποτε άλλες πρόσκαιρες δυσκολίες».

Η Ελένη Μενεγάκη, που διαχειρίζεται εξαιρετικά την εμπορική εικόνα της, μίλησε και για τα δεκάδες δημοσιεύματα που αφορούν την ίδια και την οικογένειά της. «Επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά, πιστεύω πως έχω μάθει να χειρίζομαι ψύχραιμα τα περισσότερα “χτυπήματα”. Αν, όμως, κάτι έχει να κάνει με τα παιδιά μου, αν μπορεί να τα επηρεάσει σοβαρά και να δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή τους -ανάλογα με την ηλικία που βρίσκονται-, τότε εκεί τα πράγματα αλλάζουν» τόνισε.

Υστερα από 25 χρόνια στην πρώτη γραμμή παραδέχεται ότι στην αρχή κάθε σεζόν έχει αγωνία. «Η σχέση με τον κόσμο είναι σαν όλες τις σχέσεις μας: τις προσωπικές, τις επαγγελματικές, τις φιλικές, τις ερωτικές. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Οπωσδήποτε η καθημερινή μου παρουσία στο “γυαλί” τόσα χρόνια, το μεγάλωμά μου ουσιαστικά μες στην τηλεόραση, έχει χτίσει σχέσεις αγάπης, καθημερινότητας, συνήθειας. Υπάρχει εθισμός, νομίζω, και από τις δύο πλευρές. Κι εγώ είμαι εθισμένη στον κόσμο και ο κόσμος μαζί μου» είπε χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...