Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Εκαναν πόρνη την ανήλικη κορούλα τους

Θεσσαλονίκη: Ο εφιάλτης 15χρονης στα χέρια των γονιών της που την ανάγκαζαν επί δύο χρόνια να συνευρίσκεται με άντρες

Θεσσαλονίκη: Ο εφιάλτης 15χρονης στα χέρια των γονιών της που την ανάγκαζαν επί δύο χρόνια να συνευρίσκεται με άντρες

Το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής γνώρισε ένα κορίτσι, που οι ίδιοι οι γονείς του έκαναν πόρνη και το εξανάγκαζαν με ξύλο και απειλές να προσφέρει σχεδόν κάθε μέρα ερωτικές υπηρεσίες σε πελάτες, με τους οποίους έκλειναν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη. Ο εφιάλτης που βίωσε η 15χρονη σε διαμέρισμα-κολαστήριο διήρκεσε τουλάχιστον δύο χρόνια και προκάλεσε ανεπανόρθωτα τραύματα στην ψυχή της.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως, μετά την αποκάλυψη του δράματος στο οποίο υπέβαλλαν την ανήλικη οι γονείς-τέρατα, αποτελούν γροθιά στο στομάχι και έχουν σοκάρει ακόμη και τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση. Από την έως τώρα έρευνα προκύπτει ότι το ζευγάρι συνόδευε κάθε μέρα (!) την κόρη του από το σπίτι τους έως ένα πάρκο στην περιοχή της οδού Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί την ανήλικη παραλάμβανε μια άγνωστη γυναίκα, φίλη του ζευγαριού, που αναλάμβανε να τακτοποιήσει όλα τα υπόλοιπα.

Η συνεργός στη φρίκη που ζούσε το κορίτσι από τα 13 του δεν ήταν παρά μια απάνθρωπη μαστροπός, η οποία αναλάμβανε να κλείσει τα ερωτικά ραντεβού της μικρής και να τη μεταφέρει σε ένα διαμέρισμα που είχε νοικιάσει γι’ αυτόν τον σκοπό κοντά στο πάρκο!

Τα  «κέρδη» 

Οι άνδρες πελάτες πλήρωναν από 25 έως 30 ευρώ και η γυναίκα που έκλεινε τα ραντεβού (και αναζητείται από τις Αρχές) κρατούσε τουλάχιστον 10 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό κατέληγε στους γονείς της 15χρονης!

Κανείς δεν γνωρίζει πόσο ακόμη θα διαρκούσε το μαρτύριο της ανήλικης, αν δεν αντιλαμβανόταν τα περίεργα «πηγαινέλα» της μικρής και των γονιών της και τις επαφές τους με την άγνωστη Βουλγάρα ένας κάτοικος Θεσσαλονίκης. Ο άνθρωπος αυτός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να δοθεί τέλος στον εφιάλτη της 15χρονης, καθώς επικοινώνησε με την εθνική γραμμή «SOS για τα παιδιά» 1056 και έκανε καταγγελία.
Μόλις έλαβαν το τηλεφώνημά του, οι υπεύθυνοι της γραμμής SOS ενημέρωσαν για τη συγκλονιστική υπόθεση τους υπευθύνους του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα εντόπισαν το ζευγάρι των δύο Ρομά, βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 42 και 36 ετών, και τους συνέλαβαν. Κανείς από τους δύο δεν εργάζεται και φαίνεται ότι ζούσαν αποκλειστικά και μόνο με όσα κέρδιζαν, αναγκάζοντας την κόρη τους να εκδίδεται αντί αμοιβής.

Σε βάρος των απάνθρωπων γονιών σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, ενώ η Αστυνομία αναζητά την ομοεθνή τους, που κατηγορείται για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.
Μετά τη σύλληψη των δύο Βουλγάρων η 15χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, για να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο. Τις ερχόμενες ημέρες θα μεταφερθεί σε ίδρυμα που θα αναλάβει τη φροντίδα της.


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....