Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Έναν ακόμα πλούσιο χειμώνα διασκέδασης θα ζήσουν φέτος όλοι και όλες όσοι θέλουν να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης.

Έναν ακόμα πλούσιο χειμώνα διασκέδασης θα ζήσουν φέτος όλοι και όλες όσοι θέλουν να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης. Τα σχήματα που μας χαρίζουν το ζωντανό τους πρόγραμμα είναι αμέτρητα, όμως βέβαια, λίγα είναι εκείνα που ξεχωρίζουν και έχουν κερδίσει την αμέριστη αγάπη του κοινού. Ένα από εκείνα, αναμφίβολα, είναι και το σχήμα του Club 22, που φιλοξενεί στη σκηνή του, για ακόμα μια χρονιά, τον Πάνο Κιάμο, τον… μετρ της λαϊκής διασκέδασης. Στη σκηνή, τη φετινή σεζόν, τον συνοδεύει η Αγγελική Ηλιάδη, μια από τις πιο εντυπωσιακές και ξεχωριστές παρουσίες του ελληνικού τραγουδιού.

Η πρεμιέρα τους έγινε στα τέλη Οκτώβρη, και έκτοτε, Πάνος Κιάμος Αγγελική Ηλιάδη Club 22 έχουν εκτοξευθεί και πάλι στην κορυφή των προτιμήσεων, κρατώντας τα ηνία της διασκέδασης, χωρίς κανέναν κόπο. Άλλωστε, ο Πάνος Κιάμος έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια να πρωταγωνιστεί στη ζωντανή διασκέδαση, και να χαρίζει τις πιο διασκεδαστικές νύχτες στο κοινό του. Αυτός σίγουρα είναι και ένας από τους λόγους που το κοινό του τον λατρεύει και τον έχει αναδείξει έναν από τους καλύτερους διασκεδαστές της εποχής.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Δεν αρκεί μόνο το τεράστιο ταλέντο του στο χώρο της ζωντανής διασκέδασης, αφού ο Πάνος Κιάμος μπορεί να ανεβάσει το κέφι και τη διάθεση ακόμα και στον πιο απαιτητικό πελάτη, αλλά, ο αγαπημένος τραγουδιστής μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια αξεπέραστες μουσικές επιτυχίες που έχουν παραμείνει ανεξίτηλες στο πέρασμα του κόσμου, και χορεύονται ασταμάτητα μέχρι και σήμερα. «Σφύριξα… κι έληξες»,« Στη φωτιά το χέρι μου», «Γύρνα πίσω», «Απόψε φόρα τα καλά σου», και «Κρύσταλλα», είναι μονάχα ελάχιστα από τα αγαπημένα κομμάτια που μας έχει χαρίσει και μπορεί κανείς να διασκεδάσει με αυτά σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση. Φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, ο Πάνος Κιάμος ανεβαίνει τη σκηνή του Club 22, και συνεχίζει να προκαλεί τον γνωστό του πανικό.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Πάνω από μια δεκαετία, η Αγγελική Ηλιάδη, μας χαρίζει την παρουσία και τη μουσική της στη μουσική βιομηχανία. Η διάσημη τραγουδίστρια, έχει τραγουδήσει στο πλευρό μεγάλων ονομάτων της λαϊκής σκηνής, έχοντας ασταμάτητα κάθε σεζόν, τη δική της θέση στις πίστες της πόλης. Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της, έχει παραμείνει σχεδόν ασταμάτητα ενεργή, με εξαίρεση μονάχα τις περιόδους της γέννησης των δύο παιδιών της. Η Αγγελική Ηλιάδη λατρεύει την πίστα, και αυτό φαίνεται από τη διάθεση και την ενέργεια που έχει επί σκηνής. Το φετινό χειμώνα, τη βλέπουμε σε μια συνεργασία, που έκλεισε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, και εξέπληξε ευχάριστα το κοινό της. Αγγελική Ηλιάδη και Πάνος Κιάμος ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με ατελείωτο κέφι.

CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Εκεί που παλιά στεγαζόταν ένα από τα ιστορικότερα και πιο αγαπημένα clubs της πόλης, το Club 22, εδώ και τέσσερα χρόνια βλέπουμε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια ζωντανής διασκέδασης στην Αθήνα. Την σεζόν 2012-13, το Club 22 και οι ιθύνοντές τους, αποφάσισαν να αφήσουν την αίγλη και τη δόξα του club και να ξεκινήσουν ένα νέο εγχείρημα, ανοίγοντας το Club 22 ως κάτι νέο, που κανείς δεν είχε συνηθίσει μέχρι τότε. Το στέκι επέστρεψε στην Αθήνα ως live stage, και ανέλαβε να φέρει σε πέρας το στοίχημα της διασκέδασης στην πόλη. Και τα κατάφερε αφού είχε τον Πάνο Κιάμο στη σκηνή του. Φέτος, τέσσερα χρόνια μετά, ο Πάνος Κιάμος εξακολουθεί να μας χαρίζει ατελείωτη διασκέδαση από την ίδια σκηνή.  

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...