Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Στα χέρια του έκφυλου πατριού

Εδινε χασίς και ασελγούσε για πέντε χρόνια στην ανήλικη κόρη της συζύγου του. Οι ανατριχιαστικές καταγγελίες της 16χρονης (σήμερα) κοπέλας. Ο 53χρονος οικονομολόγος ζητούσε από την ίδια και τις φίλες της να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους

Επί πέντε χρόνια βίωνε την κόλαση ένα ανήλικο κορίτσι, ώσπου στα 16 χρόνια του βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει στη μητέρα του ότι ο 53χρονος πατριός του το υποχρέωνε να κάνει χρήση χασίς για να υπομένει τις αρρωστημένες ορέξεις του! Μάλιστα, φέρεται ότι πίεζε την κοπέλα να πείσει τις φίλες της να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες τους μέσω facebook.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και μήνες, αλλά ο αδίστακτος οικονομολόγος εξακολουθούσε, σύμφωνα με πληροφορίες έως και πριν από 15 μέρες, να παρενοχλεί τη 16χρονη (σήμερα) κόρη της πρώην συζύγου του, που δεν τολμούσε να αποκαλύψει τα μαρτύρια στα οποία την υπέβαλε!

Η μητέρα της φέρεται ότι ανακάλυψε τα εμετικά μηνύματα που έστελνε ο πρώην σύζυγός της και την έπεισε να ανοίξει την καρδιά της. Η γυναίκα άκουσε την κόρη της να διηγείται κλαίγοντας πώς ο 53χρονος ασελγούσε εις βάρος της από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών! Οπως αποκάλυψε αναστατωμένη η ανήλικη, ο πατριός δεν έχανε ευκαιρία να τη χαϊδεύει σε ευαίσθητα σημεία του κορμιού της, όταν η μητέρα της έλειπε από το σπίτι.

Μάλιστα, έδινε στο κορίτσι ινδική κάνναβη για να κάμψει τις αντιστάσεις της, πριν προχωρήσει στις «στενές» επαφές! Ομως, οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις δεν τελείωναν εκεί.

Μηνύματα στο facebook

Η ανήλικη αποκάλυψε ότι, παρά τον χωρισμό του με τη μητέρα της, ο πατριός δεν σταματούσε να επικοινωνεί μαζί της μέσω facebook και να της ζητάει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες δικές της και των ανήλικων φιλενάδων της!

Αηδιασμένη από όσα έκανε στην κόρη της ο άνθρωπος που είχε παντρευτεί, η μητέρα πήγε μαζί με το κορίτσι στην Αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του.

Οσα κατήγγειλε η κοπέλα άφησαν άφωνους τους αστυνομικούς, που ξεκίνησαν αμέσως έρευνα σε βάθος για να τεκμηριωθεί η συγκλονιστική καταγγελία και να εξακριβωθεί αν έχουν πέσει άλλα κορίτσια θύματα του 53χρονου.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας δεν έχει ανακοινώσει πού εκτυλίχθηκε το δράμα του κοριτσιού, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στην Εδεσσα.

Θέλοντας να ρίξουν άπλετο φως στις ανατριχιαστικές καταγγελίες, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 53χρονου όπου βρέθηκαν 70 CD και DVD με πορνογραφικό υλικό μεταξύ νεαρών ενήλικων γυναικών και ηλικιωμένων ανδρών!

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του σε παρόμοιες πράξεις συνεχίζεται.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...