Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα με σημαντικά…

ΚΡΙΟΣ: Απ’ το να κρατάτε μέσα σας τα προβλήματα και να πνίγεστε, συζητήστε τα με τους δικούς σας ανθρώπους. Η μέρα θα είναι αρκετά καλή για να πάτε εκδρομή με φίλους ή ακόμα και μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Λύστε εκκρεμότητες ή να αποκαταστήσετε ζημιές του τελευταίου διαστήματος. Παράλληλα ο συναισθηματικός τομέας θα σας χαρίσει πολύ ευχάριστες στιγμές. Καινούργιες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που θα αφορούν συνεργασίες, υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ασάφεια και εν μέρει ασυνεννοησία με τους συνεργάτες και απαιτείται να ρίξετε περισσότερο βάρος στα δεδομένα τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν διαπιστώσετε πως κάποιοι διαφωνούν μαζί σας, αφήστε τους χρόνο για να σκεφτούν. Ισως έχετε γίνει σκληροί επειδή έχετε κουραστεί από πρόσωπα και καταστάσεις. Για να δείξετε το ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφιερώστε τους τη μέρα.

ΛΕΩΝ: Υπάρχουν άτομα που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας. Εάν επεμβαίνετε στις υποθέσεις άλλων, αντί να βοηθήσετε, μάλλον θα βρείτε τον μπελά σας. Κάντε μόνο τις απαραίτητες αγορές όταν βγείτε έξω και μην παρασυρθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθείτε και θα βγείτε εκτός προγράμματος. Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα οφείλονται από τρίτα πρόσωπα. Εάν συνεχίσετε να είστε εριστικοί με κοντινά σας πρόσωπα, δεν θα μπορέσετε να τους καταλάβετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα. Συμβιβαστείτε έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε οι διαφωνίες που έχετε να μην πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας στον επαγγελματικό χώρο σας για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα. Ησυχα θα κυλούν τόσο οι προσωπικές σχέσεις όσο και οι συνεργασίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις θα είναι προάγγελος κάποιων θετικών ευρύτερων εξελίξεων. Κάποια καινούργια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Θα αισθανθείτε ότι ελέγχετε καλύτερα τα πράγματα και θα αποκτήσετε γρήγορους ρυθμούς και αποτελεσματικότητα στις κινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε με πίστη τις ευκαιρίες που σας δίνονται, χωρίς να κάνετε υπερβολές. Γεγονότα στο περιβάλλον του σπιτιού σας μπορεί να σας ταράξουν. Μη ρισκάρετε σε αβέβαιες επενδύσεις και αποφύγετε τα τυχερά παιγνίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αναγνώρισή σας έρχεται με θεαματικό τρόπο και αλλάζει το σκηνικό στη ζωή σας. Ο δυναμισμός σας θα βρει διεξόδους εφαρμογής και οι άλλοι θα μείνουν έκθαμβοι με την πρόοδό σας. Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείτε σωστά τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα εστιαστεί το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά θέματα και σε ό,τι επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό τομέα. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες σε επικοινωνιακά θέματα ή κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις να φέρουν κάποια εμπόδια, όμως, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...