Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Το comeback της Μπετίνη

Μετά τη σοβαρή επέμβαση στον εγκέφαλο, επιστρέφει δυναμικά με τη μουσική παράσταση «Το ριγέ φόρεμα», που υπογράφει η κόρη της

Μετά τη σοβαρή επέμβαση στον εγκέφαλο, επιστρέφει δυναμικά με τη μουσική παράσταση «Το ριγέ φόρεμα», που υπογράφει η κόρη της

Εναν χρόνο μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας της, η Βέτα Μπετίνη έκλεισε το μάτι στον θάνατο και επέστρεψε ακμαιότατη στη ζωή αλλά στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Εντεκα χρόνια πέρασαν από την τελευταία εμφάνισή της στο σανίδι, δίπλα στον Χάρυ Κλυνν και τον αείμνηστο Σωτήρη Μουστάκα στο θέατρο Περοκέ.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Σήμερα κάνει εντατικές πρόβες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη «μαύρη» κωμωδία «Το ριγέ φόρεμα», που υπογράφει η κόρη της Λιάνα Aζίμα Καραγιαννίδου.
«Η εποχή», όπως λέει με χιούμορ η Βέτα Μπετίνη στην «Espresso», «είναι η ιδανική για να γυρίσει, για να χώσει κανένα μπινελίκι ώστε να έρθει στα ίσα της».

Υποδυόμενη, λοιπόν, μια παρουσιάστρια telemarketing και έχοντας μαζί της τις Μπανταλούδες (BandaLoud), το μουσικό γκρουπ της, η Βέτα Μπετίνη μαζί με έναν νεανικό ταλαντούχο θίασο (η Μαριάνθη Κυρίου, ο γαμπρός της Δημήτρης Χαβρέ και η κόρη της q 19Αζίμα) θα δώσουν ρεσιτάλ ερμηνείας με δικά της τραγούδια αλλά και γνωστές πολυτραγουδισμένες ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Η πρεμιέρα της μουσικής παράστασης στον Σταυρό του Νότου θα γίνει την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και θα παίζεται όλες τις Τετάρτες έως τις 6 Ιανουαρίου.
Η Βέτα Μπετίνη, στο διάστημα της ασθένειάς της, όπως λέει, έγραψε πολλά τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά στην παράσταση και τα εμπιστεύτηκε στην κόρη της.

Η δημιουργός του θρυλικού «Μη γυρίσεις» των Κατσιμιχαίων για δέκα χρόνια πίστευε ότι υπέφερε από κατάθλιψη, μέχρι που οι γιατροί ανακάλυψαν έναν τεράστιο όγκο (σε μέγεθος πορτοκαλιού) στο κεφάλι της που πίεζε ιδιαίτερα ευαίσθητα νεύρα, τα οποία επηρέαζαν το συναισθηματικό κέντρο της. Ταξίδεψε στη Γερμανία, όπου και υποβλήθηκε σε 15ωρη λεπτή χειρουργική επέμβαση, και παρά την απώλεια όρασης στο ένα μάτι της σήμερα είναι μια υγιέστατη, χαρούμενη μαμά και γιαγιά!

«Το διάστημα της αρρώστιας δεν απαντούσα σε προσκλήσεις είτε για θέατρο είτε για ρόλους στην τηλεόραση. Δεν είχα καμία επαφή, έλεγα “πάει τελείωσε, μέχρις εδώ ήταν”. Βρισκόμουν σε άλλη διάσταση, αλλά τώρα επανήλθα! Εκείνη την εποχή έγραψα αρκετά τραγούδια, τα οποία αποφάσισα να εμπιστευτώ σε καλλιτέχνες που εγώ θα επέλεγα».
Στη συνέντευξη ακούγεται συχνά η φωνή της 7χρονης εγγονής της, Ελισάβετ, που φέρει το όνομα της διάσημης γιαγιάς της και είναι μια ταλαντούχα ζωγράφος, ανερχόμενη ηθοποιός και τραγουδίστρια!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...