Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

POSIDONIO / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – ΦΑΝΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 2015/2016

Μεγάλες θα είναι οι στιγμές που θα ζήσει και αυτό το χειμώνα όποιος βρεθεί στο Ποσειδώνιο. Η ιστορική πίστα της παραλιακής, πιστή στην παράδοση που την θέλει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αθηναϊκή νύχτα, καλωσορίζει επί σκηνής τον Γιάννη Πλούταρχο.

Μεγάλες θα είναι οι στιγμές που θα ζήσει και αυτό το χειμώνα όποιος βρεθεί στο Ποσειδώνιο. Η ιστορική πίστα της παραλιακής, πιστή στην παράδοση που την θέλει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αθηναϊκή νύχτα, καλωσορίζει επί σκηνής τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο μοναδικός Έλληνας ερμηνευτής επιστρέφει στο Ποσειδώνιο για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις του για το 2015.

Μια ακόμα χρονιά που βρήκε τον Γιάννη Πλούταρχο στην κορυφή με διαδοχικές επιτυχημένες παραστάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με δεδομένη την άρρηκτη σχέση που έχει δημιουργήσει με τους θαυμαστές του και την πάντα ξεχωριστή ικανότητα του να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις σε κάθε ακροατήριο, ο αγαπημένος λαϊκός βάρδος κλείνει το ραντεβού του με τους Αθηναίους στο Ποσειδώνιο, σε ένα χειμώνα που προμηνύεται «καυτός». Στο πλευρό του ανεβάζει τα ντεσιμπέλ με τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και το θερμόμετρο στα ύψη η εκρηκτική Φανή Δρακοπούλου.

Στη λεωφόρο Ποσειδώνος 18-21 και σε ένα χώρο μεγαλοπρεπή και επιβλητικό, ικανό και με το παραπάνω να φιλοξενήσει τις πάντα αθρόες προσελεύσεις, το Posidonio συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης. Εδώ και 25 χρόνια το όνομα του δημοφιλούς νυχτερινού κέντρου είναι συνώνυμο της ψυχαγωγίας, του ξεφαντώματος και της διασκέδασης. Τα ονόματα των καλλιτεχνών που έχουν παρελάσει και οι μνημειώδεις συνεργασίες που έχουν λάβει επί σκηνής αν μη τι άλλο αποδεικνύουν ότι το Ποσειδώνιο αποτελεί αδιάκοπα το σημείο συνάντησης του κοινού με την αφρόκρεμα της ελληνικής μουσικής. Αναμφίβολα και αυτή η χειμερινή σεζόν είναι μια αντίστοιχη περίπτωση.

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ 2015 2016

Αν όχι «Το καλύτερο παιδί» της ελληνικής μουσικής σκηνής, τότε σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα. Και παράλληλα είναι ένας από τους πιο εκφραστικούς και ξεχωριστούς καλλιτέχνες που γνώρισε το ελληνικό τραγούδι εδώ και αρκετές δεκαετίες. Ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι στο πλάι τεράστιων ονομάτων του χώρου, όπως το Γιάννη Πουλόπουλο και τη Ρίτα Σακελλαρίου. Η περιπλάνηση του στις πίστες ήταν λογικό να του επιφέρει και την αναγνώριση του ταλέντου του που είχε ως επιστέγασμα την πρώτη του δισκογραφική δουλειά το 1998 με τίτλο «Μόνο εσύ». Μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια ακολούθησαν άλλοι δυο δίσκοι που τον έβαλαν πια για καλά στο προσκήνιο.

Ένα χρόνο μετά ακούσαμε με τον πιο όμορφο τρόπο από το Γιάννη Πλούταρχο ότι «Δεν είναι ο έρωτας… παιδί της λογικής» και ο δισκογραφικός οργασμός δεν είχε σταματημό. Ο Πλούταρχος έδινε στον κόσμο νέες μεγάλες επιτυχίες για να αγαπήσει και να σιγοτραγουδήσει και αντίστοιχα ο κόσμος τον βομβάρδιζε με αναγνώριση και καταξίωση. Σε όλη αυτή την πορεία και σε όλα τα χρόνια που μεσολάβησαν έκτοτε με τον Γιάννη Πλούταρχο στην κορυφή, ο ίδιος έχει επιδείξει, εκτός από τις μοναδικές του ερμηνείες, και ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό αλλά και ανθρώπινο ύφος και ήθος που τον καθιστά καθολικά αποδεκτό και αγαπητό.

Η Φανή Δρακοπούλου είναι η κυρία της παρέας στο Ποσειδώνιο. Σαγηνευτική παρουσία και δυναμική φωνή, η Φανή Δρακοπούλου δεσπόζει στο χώρο της δισκογραφίας εδώ και 8 χρόνια, με αρκετές επιτυχίες της να «παίζουν δυνατά» σε όλη τη χώρα. Μαζί με το Γιάννη Πλούταρχο, υπόσχεται να δώσει εξίσου πολλές αφορμές για εκρήξεις γλεντιού και κεφιού αυτή τη χειμερινή σεζόν στο Ποσειδώνιο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...