Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι ανατριχιαστικές προφητείες της τυφλής μάντισσας για τα «τέρατα του Ισλάμ»

«Χαλιφάτο με πρωτεύουσα τη Ρώμη»!

«Χαλιφάτο με πρωτεύουσα τη Ρώμη»!

Σχεδόν 20 χρόνια μετά τον θάνατό της η Μπάμπα Βάνγκα αποδεικνύεται ανατριχιαστικά αληθινή στις προβλέψεις της, γεγονός που προκαλεί δέος για τα μελλούμενα, όπως η Βουλγάρα μάντισσα τα είχε πει. Η γυναίκα, που φαίνεται ότι είχε το χάρισμα του μάντη Τειρεσία, έχει επιβεβαιωθεί σε μια σειρά προβλέψεις, όπως οι επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους και το τσουνάμι στην Ινδονησία. Και φαίνεται να επιβεβαιώνεται μέρα με την ημέρα σε ό,τι αφορά τους τζιχαντιστές.

Η επονομαζόμενη και «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» είχε οραματιστεί την εισβολή μουσουλμάνων εξτρεμιστών στην Ευρώπη, την οποία τοποθέτησε στο 2016. Ο «μεγάλος μουσουλμανικός πόλεμος», όπως τον χαρακτήριζε, θα ολοκληρωθεί το 2043 με την εγκαθίδρυση του Χαλιφάτου που θα έχει πρωτεύουσα τη Ρώμη! Η Ευρώπη «θα σταματήσει να υπάρχει» μέχρι το τέλος του 2016, αφήνοντας τη γηραιά ήπειρο «μία άγονη γη σχεδόν άδεια από κάθε μορφή ζωής» έχει πει. Είχε πει ότι όλα θα ξεκινούσαν το 2010, με την «αραβική επανάσταση».

Η προφητεία αυτή, που ανασύρθηκε από τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας, «κολλάει», όπως υποστηρίζουν, με το γεγονός ότι οι τζιχαντιστές έχουν πια πολυπληθή παρουσία στη Λιβύη, που βρίσκεται κοντά στην Ευρώπη.

Οι προβλέψεις

Σύμφωνα με το αυστραλιανό δίκτυο news.com, η γυναίκα, που πέθανε σε ηλικία 85 ετών, έχει καταγράψει έως σήμερα 85% επιτυχία στις προβλέψεις της, γεγονός που έχει κάνει πολλούς στην Ευρώπη και ιδίως στη Ρωσία να την έχουν ανακηρύξει σε ένα είδος αγίας.

Η αναλφάβητη Βουλγάρα που, σύμφωνα με τον θρύλο, ζούσε μια κανονική ζωή μέχρι τα 12 της, οπότε έχασε ξαφνικά την όρασή της έπειτα από μια τρομερή καταιγίδα και άρχισε να έχει οράματα, έχει επίσης αναφερθεί από τη δεκαετία του ’50 κιόλας στο λιώσιμο των πάγων στους πόλους αλλά και σε καταστροφές που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή.

f1 isis

27.000 τζιχαντιστές από 86 χώρες σε Συρία- Ιράκ

Ολα τα ρεκόρ στρατολόγησης σπάει το Ισλαμικό Κράτος. Ο αριθμός των τζιχαντιστών μαχητών που βρίσκονται στη Συρία και στο Ιράκ υπερδιπλασιάστηκε σε διάστημα ενός έτους και έφθασε τις 27.000, σύμφωνα με έκθεση του Soufan Group, ινστιτούτου που ειδικεύεται στον τομέα των πληροφοριών. Το χειρότερο όμως είναι πως κάποιοι από αυτούς επιστρέφουν στις χώρες τους έτοιμοι να σπείρουν τον θάνατο.

Συνολικά, 27.000 έως 31.000 ξένοι τζιχαντιστές που προέρχονται από 86 χώρες είναι παρόντες στη Συρία και στο Ιράκ. «Ο αριθμός αυτός έχει υπερδιπλασιαστεί από την έκδοση της τελευταίας έκθεσης τον Ιούνιο 2014, παρά τις διεθνείς προσπάθειες για την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους και τον περιορισμό της ροής των ξένων μαχητών προς τη Συρία» σημειώνεται στην έκθεση.

Η αύξηση του αριθμού των τζιχαντιστών «που ξεπερνά τα όνειρα άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων», δεν είναι ομοιογενής σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός των ατόμων που προέρχονται από τη δυτική Ευρώπη, με 5.000 συνολικά άτομα, ανάμεσά τους τα 1.700 από τη Γαλλία, ενώ παρέμεινε σταθερός στη βόρεια Αμερική, με 280 άτομα.

Σύμφωνα με το Soufan Group, μεταξύ 20% και 30% των ξένων τζιχαντιστών επιστρέφει στις χώρες του, γεγονός που αποτελεί πονοκέφαλο για τις υπηρεσίες ασφαλείας.
Την ίδια ώρα κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ ένα μάλλον αμφιλεγόμενο άλμπουμ ζωγραφικής για παιδιά που δείχνει με σκληρό τρόπο τη δράση των τζιχαντιστών, αφού απεικονίζει αποκεφαλισμούς, επιθέσεις με οξύ και χτυπήματα σε μεγάλα μνημεία.



{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...