Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει πιο απρόβλεπτους στις προσωπικές σας σχέσεις, όμως, προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε όταν οι άλλοι θυμώνουν μαζί σας.

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα είναι τόσο εύκολη η συνέχιση της προσπάθειάς σας για αποκατάσταση της σταθερότητας, αφού οι αλλαγές στον οικογενειακό χώρο θα συνεχίζονται. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή, για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα. Μην αφήσετε κακόβουλα άτομα να σας παρασύρουν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει πιο απρόβλεπτους στις προσωπικές σας σχέσεις, όμως, προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε όταν οι άλλοι θυμώνουν μαζί σας. Πολύ σημαντική μέρα για να προβάλετε και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ο οικονομικός τομέας σας περνάει κρίση, είναι γιατί αδυνατείτε να σκεφτείτε τις υποχρεώσεις σας και να αντιδράσετε όταν πρέπει. Κρατήστε τα προσχήματα για να μη μαθευτούν οι κινήσεις σας. Επειδή σας περιμένουν κι άλλες μάχες, μην επαναπαύεστε στα ευχάριστα νέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν ορισμένες επιπτώσεις σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις, αφού δεν βάζετε όρια. Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα που θα έχετε για να κάνετε νέους φίλους. Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση τους σπιτιού θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΛΕΩΝ: Μυστικές ή παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση ορισμένων επαγγελματικών σχεδίων σας. Δεχτείτε τις αποφάσεις των συνεργατών σας χωρίς να αντιδράσετε άμεσα. Οργανώστε τα ψώνια σας, για να μην ξεφύγετε κάνοντας υπερβολικά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμπιστευτείτε και βασιστείτε σε κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Προωθήστε μόνο επαγγελματικά σχέδια που θα βασίζονται σε ξεκάθαρο προγραμματισμό. Η ανάληψη νέων ευθυνών θα σας ανεβάσει επαγγελματικά, αλλά θα σας πιέσει σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Πιθανόν να εμπλέξετε φιλικά άτομα σε ερωτικές υποθέσεις. Τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε σε ουσιαστικές κινήσεις που αφορούν το μέλλον σας. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας. Δώστε έμφαση σε νέες συνεργασίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα στην επαγγελματική εξέλιξή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να ισορροπήσετε τον χρόνο σας μεταξύ των κινήσεων που θα κάνετε σε θέματα καριέρας και στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσετε την οικονομική πορεία σας. Νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα θα δημιουργήσουν την υποδομή για τις περαιτέρω προσπάθειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως χρειαστεί να αναλωθείτε σε παρασκηνιακές επαφές προκειμένου να αντιμετωπίσετε ή να ρυθμίσετε κάποια νομικά θέματα. Τα οικονομικά θα δείξουν σύντομα γρήγορη βελτίωση. Ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά θέματα και προσέξτε τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δουλειά θα απαιτήσει το ενδιαφέρον σας και η αναμενόμενη πρόοδος θα φέρει ένταση στον τομέα της επικοινωνίας. Φροντίστε να κάνετε οικονομία στον διαθέσιμο χρόνο σας. Η ωρίμανση των προσπαθειών σας πρόκειται να σας ανεβάσει ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαμόρφωση σωστών σχέσεων και συμφωνιών που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα προκαθορίσει την επαγγελματική πορεία σας. Δώστε προτεραιότητα στα όνειρά σας για να μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Πιστέψτε και αξιοποιήστε τα ταλέντα σας. Οι δημιουργικές εμπνεύσεις σας θα είναι καθοριστικός παράγοντας για σημαντικές επιτυχίες στη συνέχεια. Ερωτευτείτε ανεπιφύλακτα. Μια συζήτηση με άτομα που είναι θετικά απέναντί σας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...