Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Προβλέψεις για 27/5

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σας για επικοινωνία είναι ιδιαίτερα έντονη και το γεγονός πως θα μιλήσετε με άτομα που έχετε καιρό να μάθετε νέα τους, σίγουρα θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας. Αν νιώσετε την τάση να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, προχωρήστε άφοβα, καθώς θα ικανοποιηθείτε βαθιά και θα εμπλουτίσετε τους ψυχικούς και πνευματικούς σας ορίζοντες. Αποφύγετε όμως παρακινδυνευμένες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Εντονη κινητικότητα σας χαρακτηρίζει, καθώς προσπαθείτε να τα συνδυάσετε όλα σήμερα. Χρειάζεται όμως προγραμματισμός και μεθοδικότητα για να μην πελαγώσετε. Στον επαγγελματικό τομέα κάποιες εξελίξεις μπορεί προς το παρόν να καθυστερούν, έχετε όμως υπόψη πως κάθε εμπόδιο τελικά είναι για καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράζοντας ελεύθερα τα συναισθήματά σας, μπορείτε να κερδίσετε τη συμπάθεια των γύρων σας με ευκολία. Ιδιαίτερα όμως όσον αφορά τα αισθηματικά σας, μια τέτοια πρωτοβουλία θα σας ανταμείψει με το παραπάνω, καθώς θα αισθανθείτε πως βαδίζετε σε ασφαλές μονοπάτι. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας, θα κερδίσετε έτσι πολλά περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθετε πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και η αλήθεια είναι πως από εκεί που δεν το περιμένετε, θα δοθούν οι ευκαιρίες για να φτάσετε πιο εύκολα στους στόχους σας. Δείχνοντας τη γλυκύτητα και την κατανόηση που σας διακρίνει, μπορείτε να ευνοηθείτε πιο εύκολα στα αισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται εκ πρώτης όψης. Μην παρασύρεστε από την επιφάνεια των πραγμάτων, αν κοιτάξετε εις βάθος θα ανακαλύψετε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Κρατείστε όσο το δυνατόν περισσότερο κρυφές τις σκέψεις και τα σχέδιά σας, κάτι τέτοιο σίγουρα θα σας ωφελούσε πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εύκολα κερδίζετε τις εντυπώσεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον, καθώς όλοι νιώθουν πως μπορούν να βασιστούν πάνω σας σε όλα τα ζητήματα. Και εσείς όμως, δείχνοντας την ανάλογη κατανόηση, να περιμένετε απρόσμενη βοήθεια στα σχέδιά σας, και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα συναντήσετε αρκετές προκλήσεις, καθώς οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σας θα είναι υπερβολικές. Και εσείς όμως είστε με διάθεση περισσότερο ευάλωτη, με αποτέλεσμα να δίνετε μεγάλη σημασία ακόμη και σε γεγονότα που κανονικά θα έπρεπε να προσπεράσετε. Προσπαθήστε με βάση τη λογική να τιθασεύσετε τα συναισθήματά σας, για να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ολα θα συνηγορήσουν στο να κρατήσουν τη διάθεσή σας ανεβασμένη και την αισιοδοξία σας τονωμένη. Και πράγματι, μπορείτε -όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας για σήμερα- να τους πετύχετε με πολύ περισσότερη ευκολία. Προσπαθήστε να μην απασχολείστε με γεγονότα του παρελθόντος που δεν έχουν σημασία. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία για μια καινούργια πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διορατικότητα που σας χαρακτηρίζει είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη, με αποτέλεσμα να καταλαβαίνετε εύκολα τις αληθινές προθέσεις των άλλων ανθρώπων και να εισχωρείτε στο βάθος των γεγονότων. Μια ενδοσκόπηση και σε εσάς τους ίδιους όμως θα μπορέσει να αποβεί ιδιαίτερα ωφέλιμη, καθώς θα δείτε τι θέλετε πραγματικά, όπως και τον τρόπο για να το αποκτήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα αισθηματικά σας, καθώς θα συναντήσετε ένα κλίμα ασυνεννοησίας από την πλευρά του συντρόφου σας, που μπορεί να σας θορυβήσει αρκετά. Να είστε έτοιμοι να κάνετε υποχωρήσεις όταν χρειαστεί. Το να είστε απόλυτοι, σίγουρα δεν οδηγεί πουθενά. Η υπομονή και η διαλλακτικότητα είναι τα ισχυρά σας εφόδια, προκειμένου να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να κερδίσετε άνετα τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς η ενεργητικότητα αλλά και η αποδοτικότητά σας δημιουργούν πολύ θετικές προϋποθέσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Εχετε την ικανότητα να βλέπετε μακροπρόθεσμα, αξιοποιήστε λοιπόν το χάρισμά σας και σίγουρα θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω.

ΙΧΘΕΙΣ: Ηρθε η κατάλληλη ευκαιρία να ασχοληθείτε με ό,τι σας εκφράζει αληθινά και να αναδείξετε τα πολλά ταλέντα σας. Θα συναντήσετε πολύ μεγαλύτερη αποδοχή απ’ όση περιμένετε, ειδικά αν ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Και στους υπόλοιπους τομείς η τύχη σάς ευνοεί αρκετά, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να μπορέσετε να διακρίνετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...