Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Που χάθηκε ο Χαράλαμπος Παπανικολάου

Οι διακρίσεις στην κολύμβηση, τα εξώφυλλα και η τηλεόραση • Το ντόπινγκ, ο γάμος που έληξε άδοξα και η δουλειά στον Δήμο Χαλανδρίου

Οι διακρίσεις στην κολύμβηση, τα εξώφυλλα και η τηλεόραση • Το ντόπινγκ, ο γάμος που έληξε άδοξα και η δουλειά στον Δήμο Χαλανδρίου

Γοητευτικός, με υπέροχα μπλε μάτια και γυμνασμένο κορμί, ο κολυμβητής Χαράλαμπος Παπανικολάου έγραψε ιστορία στον αθλητισμό! Υπήρξε για μια δεκαετία το super idol του υγρού στίβου, αλλά και του γυναικείου πληθυσμού.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Φιγουράριζε στο top ten με τους πιο ελκυστικούς άνδρες της εποχής, τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τον Σταμάτη Γαρδέλη. Το 1995 έκανε και την πρώτη εμφάνισή του στην τηλεόραση ως συνεργάτης της Ελντας Πανοπούλου και της Σοφίας Βόσσου στην πρωινή εκπομπή του Mega «Μεταξύ μας», διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το φαν κλαμπ του. Εμεινε στα φώτα της δημοσιότητας για τρία χρόνια και έκτοτε εξαφανίστηκε. Σήμερα εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στον Δήμο Χαλανδρίου, είναι πατέρας μιας 10χρονης κόρης και παραμένει το ίδιο γοητευτικός με τότε, την εποχή που έκανε τα πρώτα βήματά του στη showbiz.

Στην πισίνα 

Ο Ελληνας Ιαν Θορπ ξεκίνησε να κολυμπάει σε ηλικία πέντε χρονών. Πρώτος σύλλογός του ήταν ο Εθνικός και ακολούθησε ο Ολυμπιακός. «Οι γονείς μου με πήγαν στο κολυμβητήριο και έτσι ξεκίνησα. Δεν ήξερα τότε αν μου αρέσει το νερό ή όχι, ήμουν πολύ μικρός. Μετά αποδείχθηκε ότι είχαν κάνει το σωστό. Το ίδιο συνέβη και με τον αδελφό μου Γιάννη, που επίσης είναι πρώην πρωταθλητής κολύμβησης» λέει στην «Espresso» o Χαράλαμπος Παπανικολάου. Από την εφηβεία του είχε μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο. Εκανε το πρώτο εξώφυλλό στη «Μανίνα», σε ηλικία μόλις 15 χρόνων.

Οι θαυμάστριές του, που όλο και αυξάνονταν, παραληρούσαν στα κολυμβητήρια μόλις εκείνος ανέβαινε στον βατήρα. Χαρακτηρίστηκε κορυφαίος αθλητής της γενιάς του (1980-1990) και μία από τις μεγαλύτερες μορφές του αθλήματος όλων των εποχών. Σε όποια διοργάνωση εμφανιζόταν σάρωνε τα μετάλλια. Κατέρριπτε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε πανελλήνιους αγώνες, ενώ σε διεθνείς συναντήσεις ανέβαινε πάντα στο ψηλότερο βάθρο, κάνοντας την Ελλάδα υπερήφανη. Το 1985 (ως αθλητής του Εθνικού) αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στα 100 μ. ύπτιο στους πανευρωπαϊκούς αγώνες κολύμβησης της Γενεύης. Σε εκείνη τη διοργάνωση, εκτός από το χρυσό κέρδισε και τρία αργυρά μετάλλια. Ανακηρύχθηκε ο καλύτερος Ελληνας αθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης νέων. «Ολα μου τα μετάλλια και τα Κύπελλα, τα έχω στο πατρικό μου σπίτι. Είναι το δώρο στους γονείς μου που με στήριξαν όλα τα χρόνια και με ακολούθησαν σε όλες τις διοργανώσεις, δίνοντάς μου κουράγιο. Πριν από δύο χρόνια “έφυγε” ο πατέρας μου και αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου» δηλώνει ο πρώην πρωταθλητής.

Το 1995 αποφάσισε να δοκιμαστεί και σε έναν άλλο ρόλο, αυτόν του παρουσιαστή. Αποδέχτηκε την πρόταση του Mega να είναι ένας από τους συμπαρουσιαστές της εκπομπής «Μεταξύ μας» με παρουσιάστριες την Ελντα Πανοπούλου και τη Σοφία Βόσσου, δίπλα στο τοπ μόντελ της εποχής Ινα Λαζοπούλου. Στην αρχή ο Χαράλαμπος ήταν πολύ έξω από τα νερά του. Φώτα, κάμερες, πούδρες, συνεντεύξεις, χορευτικά, όλα ήταν πρωτόγνωρα. Ομως σιγά σιγά προσαρμόστηκε και όταν πήρε τον αέρα του ζωντανού προγράμματος, η παρουσία του έγινε αισθητή. Εκανε χιούμορ, έπαιζε παιχνίδια, καθόταν στις συνεντεύξεις με τους καλεσμένους, αλλά ποτέ δεν αποχωρίστηκε τη σεμνότητά του. «Οι αθλητές κολύμβησης δεν χρειάζεται να μιλάνε. Τα λένε όλα με τις επιδόσεις τους. Δεν ξέρουν όμως να χορεύουν ή να περπατάνε, γιατί συνεχώς βρίσκονται σε μια πισίνα ή στη θάλασσα. Γι’ αυτό όταν ερχόταν η ώρα των χορευτικών στην εκπομπή, ήμουν αμήχανος» είχε αποκαλύψει τότε. Τρία χρόνια υπηρέτησε το θέαμα στη μικρή οθόνη και, όταν η εκπομπή έριξε τίτλους τέλους, ο αθλητής δεν το κυνήγησε.

Η μεγάλη αδυναμία του

Αποχαιρέτησε τις πισίνες μια και καλή τη δεκαετία του 2000, κλείνοντας την καριέρα του ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας κολύμβησης. Ωστόσο, εργάστηκε και ως δάσκαλος κολύμβησης σε γνωστά αθλητικά κλαμπ, ενώ προπονούσε τον επίσης μεγάλο αθλητή Ανδρέα Ζήσιμο, ο οποίος συμμετείχε δύο φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αθλητισμός παραμένει κεφάλαιο στη ζωή του, αφού είναι αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Διακριθέντων Αθλητών. Το όνομά του ενεπλάκη σε σκάνδαλο ντόπινγκ ενός Ελληνα αθλητή το 2001, εξαιτίας του οποίου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης λίγων μηνών με αναστολή, παρόλο που ισχυριζόταν ότι ήταν αθώος.

Στην προσωπική του ζωή βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, με την οποία όμως διατηρεί φιλικές σχέσεις. Μεγάλη αδυναμία του είναι η 10χρονη κόρη του Μελίνα – Ευρώπη. Στα 46 του ο Παπανικολάου συνεχίζει να γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή του και γοητεύει ακόμη το γυναικείο φύλο με το υπέροχο σέξι χαμόγελό του και τα μεγάλα εκφραστικά γαλανά μάτια του.


esr 0401 015 cmyk 0

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...