Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Ο hi-tech βαρώνος της κοκαΐνης

Η χλιδάτη ζωή του 37χρονου Αλβανού που εκπροσωπούσε στην Ελλάδα κολομβιανό καρτέλ με ναρκωτικά και οι συσκευές αλά 007 που χρησιμοποιούσε

Η χλιδάτη ζωή του 37χρονου Αλβανού που εκπροσωπούσε στην Ελλάδα κολομβιανό καρτέλ με ναρκωτικά και οι συσκευές αλά 007 που χρησιμοποιούσε

Σαν πρίγκιπας ζούσε στην Ελλάδα ο 37χρονος Αλβανός «εξ απορρήτων» του καρτέλ των Κολομβιανών βαρόνων κοκαΐνης στην Ευρώπη! Είχε στήσει το στρατηγείο του σε μια πολυτελή μονοκατοικία στην Αγία Παρασκευή, όπου είχε κρυμμένα πάνω από 60.000 ευρώ σε μετρητά και κυκλοφορούσε με ένα πανάκριβο ασημί τζιπ Mercedes.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π.ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο… εμπορικός αντιπρόσωπος του καρτέλ είχε συνεχή επικοινωνία με τους «εργοδότες» του, μέσω πέντε κινητών τηλεφώνων συγκεκριμένης μάρκας που ήταν εφοδιασμένα με ειδικό λογισμικό αντιπαρακολούθησης, ώστε να μην εντοπίζονται απόf2 49 τους δορυφόρους! Ετσι, έπαιρνε οδηγίες για να συντονίζει τις μεταφορές μεγάλων ποσοτήτων κόκας από την Κολομβία στη γηραιά ήπειρο. Με τις ίδιες συσκευές επικοινωνούσε και με τους άμεσους βοηθούς του για τη διακίνηση των φορτίων της κοκαΐνης, δύο ομοεθνείς του που είχε εγκαταστήσει στην Αργυρούπολη.

Πληροφορίες

Οταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής δέχτηκαν πληροφορίες για την παρουσία του συγκεκριμένου ανθρώπου στην Ελλάδα, προσπάθησαν αρχικά να παρακολουθήσουν τις τηλεφωνικές συνομιλίες του προκειμένου να αποκαλύψουν ολόκληρο το δίκτυο. Ομως, διαπίστωσαν ότι συνομιλούσε μόνο με κινητά της συγκεκριμένης φίρμας, τα οποία είναι αδύνατο να παρακολουθήσουν.

Τη λύση στον γρίφο έδωσε η… κλασική μέθοδος έρευνας, δηλαδή η φυσική παρακολούθηση. Το αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν την κατοικία του 37χρονου στην Αγία Παρασκευή, όπου φέρεται ότι είχε στήσει το αρχηγείο του, αλλά και τους συνεργάτες του στην Αργυρούπολη, τους οποίους και συνέλαβαν με συντονισμένη επιχείρηση.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», μετά τη σύλληψη του 37χρονου «βαρόνου» κοκαΐνης, οι αστυνομικοί της Δίωξης άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι για την εξάρθρωση άλλων τριών ομάδων που έκαναν εισαγωγές και εξαγωγές ναρκωτικών από και προς την Ελλάδα και τη δυτική Ευρώπη.

f3 28

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δύο Αλβανών μελών του ευρύτερου κυκλώματος, οι οποίοι συνελήφθησαν στο λιμάνι της Πάτρας, όπου μετέφεραν μέσω Ιταλίας 9 κιλά καθαρής κοκαΐνης, κρυμμένα σε ειδική κρύπτη ενός φορτηγού TIR. Συνολικά, μέσα σε δύο εβδομάδες, οι αστυνομικοί εξάρθρωσαν τρεις εγκληματικές οργανώσεις που συνδέονταν μεταξύ τους και κατάσχεσαν πάνω από 12 κιλά κόκας και μετρητά ύψους σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ. Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι διακινητές για τις μετακινήσεις τους και τα σπίτια που είχαν αγοράσει ξεπερνούν σε αξία το 1.000.000 ευρώ.


weekend

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...