Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Happy new year με λαμπερά χτενίσματα

Οι Γκρέις Κέλι, Μπριζίτ Μπαρντό, Σοφία Λόρεν και Οντρεϊ Χέπμπορν εμπνέουν τον hair stylist Τηλέμαχο Κωστόπουλο για το ρεβεγιόν

Οι Γκρέις Κέλι, Μπριζίτ Μπαρντό, Σοφία Λόρεν και Οντρεϊ Χέπμπορν εμπνέουν τον hair stylist Τηλέμαχο Κωστόπουλο για το ρεβεγιόν

Χτενίσματα κορυφαίων σταρ που άφησαν εποχή με την ομορφιά και τη θηλυκότητά τους και θεωρούνται must ακόμη και σήμερα, όπως αυτά των Γκρέις Κέλι, Μπριζίτ Μπαρντό, Σοφία Λόρεν και Οντρεϊ Χέπμπορν, προτείνει για τις εορταστικές ημέρες και ειδικά την υποδοχή του νέου έτους ο hair stylist Τηλέμαχος Κωστόπουλος.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Τα ατίθασα μακριά μαλλιά της Μπε-Μπε του κινηματογράφου και οι περίτεχνοι κότσοι που έχρισαν τη Χέπμπορν ιέρεια της μόδας μετά τον ρόλο της στην ταινία «Breakfast at Tiffany’s» κάνουν comeback και ενθουσιάζουν εκείνες που έχουν βάλει στόχο να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους στο ρεβεγιόν. Οπως αναφέρει στην «Espresso» ο γνωστός hair stylist, όλες αυτές οι γυναίκες κατάφεραν να αναρριχηθούν με το ταλέντο και την κομψότητά τους στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα πιο λαμπερά πρόσωπα, αφού παραμένουν ξεχωριστές ακόμη και σήμερα, που η μόδα βαδίζει σε άλλα μονοπάτια.

«Το κλασικό δεν μπορεί να θεωρείται σήμερα παλιομοδίτικο. Αρκεί να αναλογιστούμε πως κάθε φορά που αναφερόμαστε στα πρόσωπα αυτά κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στην κομψότητά τους και στον τρόπο που κατάφεραν να επηρεάσουν τη μόδα και μια ολόκληρη εποχή. Αυτό σημαίνει ότι πάντα η μόδα των μαλλιών, των ρούχων, του μακιγιάζ θα επηρεάζεται από τις γυναίκες αυτές ή τουλάχιστον θα θεωρούνται σημεία αναφοράς για καθετί καινούργιο που θα έχουμε να παρουσιάσουμε» λέει.

Εορταστικές κουπ

Ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος μαζί με τη Βάσω Γεωργιάδου και την Ιωάννα Λίτινα στο μακιγιάζ δημιούργησαν για τις αναγνώστριες τις πιο εορταστικές κουπ. Ρόλο μοντέλου ανέλαβαν η ηθοποιός Εύα Γαλάνη, η Κωνσταντίνα Λίτινα, η Νατάσα Γεωργιάδου και η Γεωργία Τσούκνου. «Φυσικά και δεν είναι μόνο οι συγκεκριμένες που μας εμπνέουν, απλώς επιλέξαμε εκείνες με τις οποίες ταυτίζονται πιο συχνά οι γυναίκες. Η Γκρέις Κέλι, για παράδειγμα, εκτός από τη ζωή της, εξακολουθεί να εμπνέει τις υποψήφιες νύφες που επιθυμούν στον γάμο τους να έχουν κάτι από το δικό της παραμυθένιο στιλ. Ετσι και εμείς βρήκαμε το πιο χαρακτηριστικό και αγαπημένο της χτένισμα και το προτείνουμε σε όσες επιθυμούν να ξεφύγουν από το πιο ατημέλητο και άναρχο στιλ, που το παρουσιάζουμε έχοντας ως πρότυπο τα μαλλιά της Μπριζίτ Μπαρντό, της σταρ που ζήλεψαν οι γυναίκες και αγάπησαν οι άντρες» σημειώνει ο κομμωτής.

Φαντασία και στύλ

sd 6Για τις ανάγκες των φετινών προτάσεών τους, οι τρεις συνεργάτες χρειάστηκε να μελετήσουν πολύ προσεκτικά όχι μόνο το στιλ της κάθε σταρ, αλλά και να μάθουν κάποια από τα μυστικά της ομορφιάς τους. «Η Οντρεϊ Χέπμπορν ήταν η γυναίκα που έδωσε νόημα στις λέξεις στιλ και κομψότητα. Ηταν ένα style icon που, πέρα από την αίσθηση της μόδας, είχε και τον χαρακτήρα που επιβάλλεται να διαθέτει μια προσωπικότητα ώστε να παραμένει λαμπερή και επίκαιρη όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ο ρόλος της και η εικόνα της στην ταινία “Breakfast at Tiffany’s” την απογείωσαν και την καθιέρωσαν ως το απόλυτο fashion icon, αφού, εκτός από τον τέλειο κότσο της που άφησε εποχή, διάσημοι σχεδιαστές και στιλίστες έχουν αναφερθεί αμέτρητες φορές στο total black φόρεμά της, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα» εξηγεί ο hair stylist, που δημιούργησε τον εντυπωσιακό κότσο της Χέπμπορν, όπως και τον αγαπημένο της Σοφία Λόρεν από την εποχή της νιότης της.

«Αναμφισβήτητα μιλάμε για μια γυναίκα-θρύλο η οποία, όπως διάβασα σε συνεντεύξεις της, αποφεύγει στην προσωπική της ζωή το έντονο μακιγιάζ και συνηθίζει να χτενίζει τα μαλλιά της χρησιμοποιώντας χοντρά μπικουτί. Η Σοφία Λόρεν δηλώνει πως λούζεται με παιδικό σαμπουάν και πως της άρεσαν οι αλλαγές και οι πειραματισμοί στα μαλλιά της.

Κότσοι

Το ίδιο απρόβλεπτη υπήρξε και με τα χτενίσματά της, ώσπου κατέληξε σε αυτό που την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, με τον μεγάλο όγκο στην κορυφή. Εμείς βρήκαμε και παρουσιάζουμε έναν από τους αγαπημένους κότσους της από τα νεανικά της χρόνια, που αναδείκνυε τα τέλεια χυμώδη χαρακτηριστικά της» καταλήγει ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος και μαζί με την έμπειρη ομάδα του εύχεται καλές γιορτές με έμπνευση και δημιουργία.

dsc 3981grace kelly mgm photo

dsc 4119o audrey hepburn facebook

dsc 4073brigitte bardot beehive

dsc 3995sophia loren 703728189

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...