Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο βετεράνος ζεν πρεμιέ συστήνει τον γιο ως… κόρη του

Το πάθος του πρώην γόη για το αλκοόλ που τον έχει οδηγήσει στην απομόνωση και οι ατάκες στο φιλικό του περιβάλλον για τη σεξουαλική επιλογή του παιδιού του

Το γυναικείο κοινό τον λάτρεψε μέσα από τις ταινίες του ’60 στις οποίες πρωταγωνιστούσε, προκαλώντας εκδηλώσεις λατρείας στο γυναικείο κοινό με την αρρενωπότητά του.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου, που είχε γίνει αφίσα σε πολλά κοριτσίστικα δωμάτια, εδώ και αρκετά χρόνια έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ομως, πίσω από την πολύχρονη απουσία του από κάθε λογής καλλιτεχνική εκδήλωση κρύβεται μία δυσάρεστη πραγματικότητα: Ο μελαχρινός καρδιοκατακτητής έχει παθιασμένη σχέση με το αλκοόλ, γεγονός που τον έχει αναγκάσει να απομονωθεί. Παράλληλα ο εθισμός του, που έχει φτάσει σε οριακό επίπεδο, τον κάνει συχνά απότομο και προσβλητικό ακόμη και απέναντι στο παιδί του. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο, στον οποίο απευθύνεται σαν να είναι… κόρη!

«Αυτή είναι η… κόρη μου». Ετσι συνηθίζει να συστήνει σε τρίτους τον νεαρό απόγονό του, ο οποίος είναι γκέι. Βέβαια, μη φανταστείτε ότι αυτό γίνεται γιατί ο γιος του είναι μια προκλητική -σε εξωτερική εμφάνιση- περίπτωση ομοφυλόφιλου, που μιμείται το γυναικείο στιλ. Πρόκειται για συνεσταλμένο νεαρό με ανδρικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο ο πατέρας του (ο οποίος πάντα υποδυόταν τον σκληρό καρδιοκατακτητή και οι γυναίκες έπεφταν στα πόδια του) μάλλον… ξεφωνίζει το παιδί του στο οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον, δείχνοντάς του με τον δικό του τρόπο ότι η σεξουαλική του επιλογή δεν είναι αποδεκτή από τον ίδιο.

«Συνήθως αυτές οι εκφράσεις, δηλαδή να αλλάζεις το φύλο ενός άντρα όταν απευθύνεσαι σε αυτόν, συνηθίζονται μεταξύ των γκέι και το κάνουν κυρίως για αστείο εσωτερικής κατανάλωσης. Ομως, ο εν λόγω πατέρας -που στις δόξες του είχε το προφίλ του σκληρού αρσενικού- δεν δικαιολογείται να υιοθετεί μια τέτοια νοοτροπία. Γι’ αυτό κάποια άτομα από το στενό περιβάλλον του τον κατακρίνουν για τη στάση του προς το παιδί του» αναφέρει στην «Espresso» πηγή από τον καλλιτεχνικό χώρο και προσθέτει πως ο συγκεκριμένος παλιός σταρ νοιάζεται περισσότερο να μη δει σήμερα ο κόσμος (και ειδικά οι παλιές θαυμάστριές του) πόσο έχει «σπάσει» το πρόσωπό του, που πλέον δεν αναγνωρίζεται, παρά το να πληροφορηθεί ότι ο γιος του είναι γκέι. Γι’ αυτό αποφεύγει τους φωτογράφους όπως ο διάβολος το λιβάνι!

weekend

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...