Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Σαββατοκύριακο 2-3 Ιανουαρίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Ναι μεν πρέπει να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, αλλά σας χρειάζονται οι συνεργασίες. Η μόνη λύση είναι να…

ΚΡΙΟΣ: Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς να γίνεστε επιθετικοί και αν δεν μπορείτε, εξαφανιστείτε, φέρνοντας τους άλλους προ τετελεσμένων γεγονότων. Μην προσπαθείτε να είστε ευχάριστοι, γιατί έτσι δεν θα προοδεύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ναι μεν πρέπει να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, αλλά σας χρειάζονται οι συνεργασίες. Η μόνη λύση είναι να κινηθείτε διπλωματικά και με ευελιξία, για να ξεπεραστούν οι εντάσεις και τα διλήμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παραμερίστε τα έντονα συναισθήματα και πράξτε λογικά και δίκαια, για να φέρετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν στα μέτρα σας. Με το να τις αφήνετε στην τύχη δεν θα κερδίσετε τίποτα. Δείτε το συμφέρον σας μακροπρόθεσμα και μην τα βάζετε με άτομα που είναι ανώτερά σας στον εργασιακό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε όταν έχετε άδικο και να επιμένετε όταν είστε σωστοί. Πάντα τα μπερδεύετε και πράττετε τα αντίθετα. Τώρα, όμως, είναι καιρός να το σταματήσετε. Τολμήστε να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Οι κινήσεις που θα κάνετε θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Βάλτε τις βάσεις που θα φέρουν δημιουργικότητα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό και αποδεκτό στους άλλους και παράλληλα προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλά από αυτά που θεωρείτε δεδομένα ίσως έχουν διαφορετική εξέλιξη. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα, αλλά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί και σε επαγρύπνηση. Προχωρήστε σε επαναστατικές αλλαγές που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Ανανεώστε τις ιδέες σας για να ενταχθείτε με ομαλό τρόπο στις νέες καταστάσεις. Είναι απαραίτητο να προβάλετε τον εαυτό σας με σωστά επιχειρήματα, γιατί σας αξίζει μια καλύτερη θέση. Εάν δεν συμφωνείτε με τις απόψεις των άλλων, δεν χρειάζεται να τους ειρωνεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί το κύριο χαρακτηριστικό σας να είναι η αυτοσυγκράτηση, αλλά επειδή χρειάζεται να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή, αυτό δεν φτάνει. Χρειάζεται και διπλωματία. Η ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δεν θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πονηριές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τα παιδικά πείσματα και τις ξεροκεφαλιές και κάντε τις σωστές επιλογές για να μη μετανιώσετε πικρά. Φέρτε στην επιφάνεια τη δημιουργικότητα που κρύβετε μέσα σας, γιατί το χρειάζεστε. Βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους για να περάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να πείσετε τους άλλους σε αυτά που θέλετε κάντε έργα και μη λέτε πολλά λόγια. Μόνο έτσι θα έχετε τη συγκατάθεσή τους και θα ξέρετε πού βαδίζετε. Δείτε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει μια κατάσταση και ίσως δεν τα φαντάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αλληλοεξυπηρέτηση θα παίξει και αυτή τον ρόλο της, γι’ αυτό ρίξτε βάρος σε θέματα σχέσεων. Από το πώς θα κάνετε τις επαφές σας θα εξαρτηθούν και οι εξελίξεις. Μην εξοργίζεστε με άλλους, γιατί κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να στρώσουν τα πράγματα. Αποφύγετε τις βιασύνες, μια που ο επαγγελματικός τομέας και οι συνεργασίες σας θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια. Κάποια υπερβολικά σχόλια που θα ακούσετε είναι σίγουρο ότι θα σας εκνευρίσουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...