Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Γκαφατζήδες δήμαρχοι

Ο ένας ξέχασε την… αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου και ο άλλος πρόλαβε μετά βίας την πρωινή δοξολογία, επειδή διασκέδαζε ως το ξημέρωμα!

Δήμαρχοι με… χρονοκαθυστέρηση αποδείχθηκαν οι Γιώργος Καμίνης και Γιάννης Μπουτάρης στις πρωτοχρονιάτικες υποχρεώσεις τους! Ο ένας ξέχασε την… αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου και ο άλλος πρόλαβε μετά βίας την πρωινή δοξολογία, επειδή διασκέδαζε ως το ξημέρωμα!

Στην Αθήνα θεωρείται βέβαιο πλέον ότι πρέπει να είσαι… μάντης για να καταλάβεις με ακρίβεια τη στιγμή της έλευσης του νέου έτους. Κι ενώ τις προηγούμενες χρονιές η αντίστροφη μέτρηση από τον δήμαρχο Αθηναίων είχε μια σχετική… χρονοκαθυστέρηση, φέτος δεν έγινε καν! Τόσο οι παρευρισκόμενοι στο Θησείο όσο και εκείνοι που παρακολουθούσαν τις εκδηλώσεις του Δήμου της Αθήνας από την τηλεόραση μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι ο «γέρος» χρόνος είχε φύγει, έχασαν τη στιγμή της αλλαγής, αφού κανένας δεν μπήκε στη διαδικασία να μετρήσει αντίστροφα τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα του 2015.

Στη σκηνή που είχε στηθεί στο Θησείο ο Γιώργος Καμίνης άρχισε την ομιλία του πέντε λεπτά πριν από την αλλαγή. Δικαιολογημένα, εξαιτίας του ιστορικού των ανεπιτυχών προσπαθειών να ακουστεί ξεκάθαρα και με ακρίβεια ο ερχομός του νέου έτους, ο αγχωμένος παρουσιαστής της βραδιάς Γιώργος Καπουτζίδης προσπαθούσε μάταια να τον ενημερώσει με τρόπο ότι πρέπει να ξεκινήσει να μετρά. Ετσι, ενώ ο δήμαρχος συνέχιζε… απτόητος τον χαιρετισμό του, ο Γιώργος Καπουτζίδης ακούστηκε ως «χαλί» (δίχως ανοιχτό μικρόφωνο) να μετρά μόνος του από το… 4 και κάτω!

Τα βεγγαλικά

Ο ήχος από τα βεγγαλικά, που είχαν ρυθμιστεί σωστά να φωτίσουν τον ουρανό της πρωτεύουσας την καίρια χρονική στιγμή, επιβεβαίωσε ότι βρισκόμασταν πλέον στο 2016.

Ακολούθησε αμηχανία λίγων δευτερολέπτων από τους δύο άνδρες, οι οποίοι άκουσαν αποδοκιμασίες από το απογοητευμένο πλήθος και έκαναν τον κ. Καμίνη να αντιληφθεί ότι βρισκόταν ακόμη στο… 2015! Κι έτσι, για ακόμα μία φορά η ελπίδα να τα πάει καλύτερα με το… ρολόι έσβησε άδοξα.

Σχόλια συγκέντρωσε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, που, μετά τις κόκκινες κάλτσες, τις τιράντες και τη γραβάτα που φορούσε στην επίσημη δοξολογία της 26ης Οκτωβρίου, έκανε πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση με επίσημο κοστούμι, άσπρο πουκάμισο και… παπιγιόν!

Ομως, το ξεφάντωμα ως τις 5 το ξημέρωμα δεν του επέτρεψε να είναι παρών στην ώρα του στην επίσημη δοξολογία για το νέο έτος!

Μετά την αλλαγή της χρονιάς, ο Γιάννης Μπουτάρης βρέθηκε στο bar-restaurant Les Zazous στην Καλαμαριά, όπου παρέμεινε για τέσσερις ολόκληρες ώρες, με το… παπιγιόν του να ξεχωρίζει και να φιγουράρει στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο!

Η παρέα ξεχώριζε όχι μόνο εξαιτίας της παρουσίας του δημάρχου, αλλά και των φίλων του, επιστημόνων με διακρίσεις στο εξωτερικό.

Ο Κώστας Κουζέλης είναι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος και εργάζεται στη Ζυρίχη, ο Κώστας Δημητριάδης ερευνητής μοριακής βιολογίας στη Χαϊδελβέργη, ο Χρήστος Μπαχτσετζής ερευνητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου και ο Νίκος Δούμπας ερευνητής μοριακής βιολογίας στη Ζυρίχη.

Η πρόσκληση στο πάρτι κόστιζε 60 ευρώ και η διασκέδαση κράτησε μέχρι πρωίας σε πρωτοχρονιάτικους ρυθμούς.

esr 0401 015 cmyk 0

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...