Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Μην πιστεύετε…

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα, γιατί ξαφνικά γεγονότα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα. Μην υπογράψετε τίποτα αν πρώτα δεν διαβάσετε και τα ψιλά γράμματα. Από το να είστε ισχυρογνώμονες, ακούστε τους γύρω σας και επωφεληθείτε από τις ιδέες τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκεντρωθείτε στα πραγματικά δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας, ώστε οι συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά σας να μη σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Φυλαχτείτε από άτομα που έχουν κακόβουλες προθέσεις και επιδιώκουν να σας εκτοπίσουν από τη θέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να κρατήσετε τα χρήματά σας ασφαλή, αποφύγετε σήμερα να δανείσετε. Προτού πειστείτε για οτιδήποτε σας προτείνουν, επιμείνετε στο να δείτε πράξεις. Αποφύγετε να πάρετε επάνω σας ευθύνες που αναλογούν σε άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι όροι και οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται και πρώτοι πρέπει να δώσετε το καλό παράδειγμα, αν έχετε απαίτηση να τους ακολουθούν και οι άλλοι. Μικρές αλλαγές κρίνονται απαραίτητες, εφόσον νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε.

ΛΕΩΝ: Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε. Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά. Πρέπει να απαλλαγείτε από αμφιβολίες που δεν σας είναι χρήσιμες και σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εντοπίστε τις συνθήκες που δημιουργούνται σε κάθε κατάσταση και μην αναλώνεστε κρίνοντας τις αντιδράσεις των άλλων. Μπορείτε να υπερασπιστείτε περισσότερο τους στόχους σας και στη συνέχεια να επιλέξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται.

ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με κάθε τρόπο ό,τι και αν ακούσετε σήμερα. Διαφωνίες με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα προκαλέσουν ένταση. Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα έναν προσεκτικό προγραμματισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Μην πιστεύετε ό,τι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέμα. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας. Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δεν σας δίνει όσα θέλετε, απ’ το να ξοδεύεστε δεξιά και αριστερά. Μη διστάζετε να βάλετε μπροστά νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε από το να τα βάλετε με τους συνεργάτες σας. Εχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά σας θέματα, αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρχει σταθερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διακόψτε σχέσεις που παίρνουν και δεν δίνουν, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς. Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε. Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα.

ΙΧΘΥΕΣ: Να θυμάστε ότι τίποτα δεν χαρίζεται και η λογική θα είναι το όπλο για να κερδίζετε με το σπαθί σας. Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ