Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Φρίκη από ISIS: Ανατίναξαν 4χρονο

Τοποθέτησαν εκρηκτικά στο κορμάκι του άτυχου παιδιού και το κομμάτιασαν για να τιμωρήσουν τον πατέρα του

Σε έναν διαρκή διαγωνισμό αγριότητας με τον ίδιο τον εαυτό της είναι η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, που φέρεται ότι ανατίναξε ένα τετράχρονο παιδί με εκρηκτικά για να εκδικηθεί τον πατέρα του, τον οποίο είχαν εκτελέσει μία εβδομάδα νωρίτερα με την κατηγορία ότι είχε σκοτώσει δύο μαχητές του.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Η βόμβα, που είχε τοποθετηθεί στο κορμάκι του άτυχου παιδιού με τρόπο ώστε «τα όργανά του να γίνουν κομμάτια», πυροδοτήθηκε από απόσταση, σύμφωνα με εκπρόσωπο της οργάνωσης Popular Mobilisation. Το ανατριχιαστικό περιστατικό καταγράφηκε στην περιοχή Αλ Σιρκάτ του Ιράκ, που αποτελεί ένα από τα οχυρά του Ισλαμικού Κράτους από τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με ανώνυμες μαρτυρίες που επικαλείται το ιρακινό πρακτορείο ειδήσεων Alsumaria, η οργάνωση «εξαφάνισε από προσώπου γης» ένα ολόκληρο χωριό στην επαρχία Νινεβέχ, καθώς οι κάτοικοί του προέβαλαν αντίσταση στους τζιχαντιστές, προχωρώντας σε ομαδικές εκτελέσεις με θύματα ηλικιωμένους, γυναίκες και μικρά παιδιά. Η είδηση του ανατριχιαστικού θανάτου ενός τόσο μικρού παιδιού έρχεται μερικές μέρες μετά την ανάρτηση βίντεο από την τζιχαντιστική οργάνωση, το οποίο έδειχνε ένα άλλο τετράχρονο αγοράκι από τη Βρετανία, τον Ιζα Ντέαρ, να απειλεί να σκοτώσει τους kuffar, δηλαδή τους απίστους. Ο «Τζιχάντι τζούνιορ», όπως τον αποκαλούν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται ότι εκλιπαρούσε τον παππού του να τον πάρει μαζί του, για να γλιτώσει από αυτά που βίωνε στις τάξεις των τζιχαντιστών, όπου τον πήγε η μητέρα του, η 24χρονη 3eqwreas 2Βρετανίδα Γκρέις Ντέαρ, πριν από τρία χρόνια. Ο παππούς του, ο 59χρονος Χένρι Ντέαρ μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο δήλωσε στα βρετανικά μέσα ότι το παιδί ακόμη και πρόσφατα σε τηλεφωνική επικοινωνία τους τον είχε παρακαλέσει να τον σώσει.

Βίντεο σοκ με αυτοκίνητα-καμικάζι 

Αυτοοδηγούμενα οχήματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως κινούμενες βόμβες και πυραύλους, ειδικά τροποποιημένους έτσι ώστε να μπορούν να καταρρίψουν επιβατικά ή στρατιωτικά αεροσκάφη, σχεδιάζει το ISIS. Το Ισλαμικό Κράτος έχει επιστρατεύσει επιστήμονες και ειδικούς σε θέματα βαλλιστικής, προκειμένου να αναπτύξουν νέα, προηγμένα όπλα, ικανά να αιματοκυλήσουν τη Δύση.

Τα προϊόντα τρόμου του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης του Ισλαμικού Κράτους αποκαλύφθηκαν μέσα από εκπαιδευτικά βίντεο διάρκειας οκτώ ωρών που βρέθηκαν πάνω σε τζιχαντιστή, ο οποίος αιχμαλωτίστηκε από τον ελεύθερο συριακό στρατό ενώ κατευθυνόταν στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας, και παραδόθηκαν στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News. Οπως προκύπτει από τα βίντεο, η επιστημονική ομάδα του Ισλαμικού Κράτους που στεγάζεται στο «τζιχαντιστικό πανεπιστήμιο» της Ράκα, στη Συρία, έχει κατασκευάζει πλήρως λειτουργικά αυτοοδηγούμενα οχήματα, τα οποία μπορεί να φορτωθούν με εκρηκτικά και να οδηγηθούν σε συγκεκριμένο στόχο, προκαλώντας ανυπολόγιστη καταστροφή.

Ανδρείκελα

Στο κάθισμα του οδηγού οι τρομοκράτες ισχυρίζονται ότι έχουν τοποθετήσει ανδρείκελα με θερμοστάτες που παράγουν θερμότητα και μαρτυρούν έτσι ανθρώπινη παρουσία, έτσι ώστε να ξεγελάσουν τα μηχανήματα ασφαλείας που προστατεύουν κτίρια-κλειδιά στην Ευρώπη. Με τον τρόπο αυτόν οι τζιχαντιστές δεν θα χρειάζεται πλέον να θυσιάζουν τις ζωές τους σε κάθε επίθεση.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό δείχνει επίσης επιστήμονες του ISIS να κατασκευάζουν αυτοσχέδια θερμική μπαταρία για πυραύλους εδάφους – αέρος, που θα μπορούσε να επιτρέψει στους τζιχαντιστές να 3eqwreas 1θέσουν εκ νέου σε λειτουργία χιλιάδες πυραύλους που οι δυτικές κυβερνήσεις πιστεύουν ότι έχουν παροπλιστεί λόγω ηλικίας. Την ύπαρξη του συγκεκριμένου επιστημονικού προγράμματος επιβεβαίωσε και αποστάτης του Ισλαμικού Κράτους στην Τουρκία.

Κολονία: Δεκάδες επιθέσεις από αραβόφωνους πρόσφυγες

Από πρωτοφανείς για τα αστυνομικά χρονικά της Κολονίας εγκληματικές ενέργειες σε βάρος γυναικών στιγματίστηκε η νύχτα της Πρωτοχρονιάς, με περισσότερα από 90 περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων, ληστειών και βιασμού να έχουν καταγραφεί σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

Περίπου 1.000 νεαροί, ως επί το πλείστον μεθυσμένοι άνδρες βορειοαφρικανικής και αραβικής καταγωγής, χωρισμένοι σε ομάδες, επιτέθηκαν σε γυναίκες κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και τον καθεδρικό ναό της πόλης, δυναμιτίζοντας το ξενοφοβικό κλίμα που επικρατεί στη χώρα και στρέφοντας το ενδιαφέρον στα προληπτικά μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για να διασφαλιστεί ότι δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο επερχόμενο καρναβάλι. «Ξαφνικά μας περικύκλωσε μια ομάδα 20-30 ανδρών. Ηταν εξαγριωμένοι κι εμείς προσπαθούσαμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα αρπάξουν καμιά μας. Μας χούφτωναν και προσπαθούσαμε να φύγουμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε» δήλωσε η 18χρονη Μικέλε στη γερμανική τηλεόραση για όσα έζησε με τις φίλες της τη μοιραία νύχτα.

Οργή στο twitter

Το δημοτικό συμβούλιο της Κολονίας παραδέχτηκε ότι το κέντρο αποτελεί πλέον απαγορευμένη ζώνη για τις γυναίκες ως εκ της επικινδυνότητάς του, τη στιγμή που η δήμαρχος Χενριέτε Ρέκερ, αν και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι όσοι ενεπλάκησαν στις επιθέσεις ήταν πρόσφυγες, προκάλεσε οργή στο twitter με τη σύστασή της προς τις γυναίκες να μένουν σε απόσταση ενός χεριού από ξένους.

Εκτός από τις διαδικτυακές αντιδράσεις, περίπου 200-300 γυναίκες συγκεντρώθηκαν έξω από τον καθεδρικό ναό της πόλης, απαιτώντας περισσότερο σεβασμό και κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «κυρία Μέρκελ, πού είστε; Τι λέτε; Αυτό μας τρομάζει». Μέχρι στιγμής διεξάγονται έρευνες σε βάρος τριών ανθρώπων, ενώ ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ έβαλε κατά της αστυνομίας για ολιγωρία.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...