Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Το έπαθλο ρεκόρ ύψους 98 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι...

Μεταγραφική καταιγίδα!

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ, ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΜΟΥΤΕ

Μεταγραφικό μπαράζ έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός, που, μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, έφτασε σε συμφωνία με τον 20χρονο Βραζιλιάνο μέσο της Ουντινέζε Λούκας Εβαντζελίστα, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να ακολουθεί ένας ακόμη παίκτης από τη «χώρα του καφέ», ο Γιούρι Μαμούτε, επιθετικός της Γκρέμιο.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

Για τον Λούκας Εβαντζελίστα Σαντάνα ντε Ολιβέιρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, υπάρχει συμφωνία με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του για 1,5 χρόνο, ενώ, σχετικά με τον (επίσης 20 χρόνων) διεθνή με την ομάδα Ελπίδων της Βραζιλίας Γιούρι Μαμούτε, αύριο αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Γκρέμιο, και, αν οι «πράσινοι» θελήσουν να τον κάνουν δικό τους από το καλοκαίρι και μετά, θα πρέπει να καταβάλουν ρήτρα 4.000.000 ευρώ.

Οι δύο Βραζιλιάνοι αποτελούν επιλογή του Στραματσιόνι, ο οποίος φαίνεται να αλλάζει άρδην το ρόστερ της ομάδας του «τριφυλλιού», όπου, πάντως, προκύπτουν κάποια ερωτηματικά αναφορικά με ορισμένους παίκτες που (φαίνεται να) τίθενται στο περιθώριο, όπως είναι ο Νίνης και ο Λουντ.

«Οταν μου είπε ο μάνατζέρ μου ότι υπάρχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, το μόνο που τους είπα είναι να αφήσουν στην άκρη τις άλλες προτάσεις που υπήρχαν και να προχωρήσουν σε συμφωνία. Ηθελα πολύ να παίξω στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, και το πλάνο που υπάρχει θεωρώ ότι μου ταιριάζει» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, που αποκτήθηκε για 3 χρόνια. «Ξέρω τι μπορώ να κάνω και πιστεύω ότι το ξέρουν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, γι’ αυτό και με επέλεξαν» πρόσθεσε ο 25χρονος μέσος, που αναζητάει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα. «Ευκαιρίες πήρα και στην Ξάνθη και στον Ολυμπιακό. Εξαίρεση αποτελεί η τελευταία διετία, που ανήκα στον Ολυμπιακό αλλά δεν έπαιζα εκεί. Και στη Γαλλία, όμως, στη Νιμ, τα πήγα καλά.

»Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι διαφορετικό για μένα, είναι ένα άλλο επίπεδο» τόνισε, ενώ, για τον Βλαχοδήμο (μάς) μίλησε ο πρώην τεχνικός της Νιμ, Ζοζέ Πασκουαλετί.

«Εκτιμώ πως ο Παναγιώτης μπορεί να είναι πρωταγωνιστής στον Παναθηναϊκό, έχει εξαιρετικά προσόντα. Εχει τρομερή ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια, σκοράρει αρκετές φορές. Ετσι, πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει» υποστήριξε ο Πασκουαλετί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...