Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Η «επόμενη μέρα» στη Ρεάλ με Ζιντάν!

ΤΑ «ΚΕΡΔΗ» ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΤΕΘ – ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΕΪΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Το επάγγελμά του είναι πολιτικός μηχανικός, όμως υπό την τελευταία ιδιότητά του ο Φλορεντίνο Πέρεθ γνωρίζει καλά τα… μαθηματικά του. Ο 68χρονος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, και άλλοτε πολιτικός, δεν έχει ξοδέψει μόνο… 1,2 δισ. ευρώ από το 2000 για 39 μεγάλες μεταγραφές(!), αλλά έχει συνήθεια να αλλάζει και προπονητές.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ

Η προ τριών ημερών απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ, έπειτα από μόλις 7 μήνες στον πάγκο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», έφερε στη θέση του τον Ζινεντίν Ζιντάν.

O παλαίμαχος Γάλλος έγινε ο 11ος κόουτς επί προεδρίας Πέρεθ και ο 22ος κάτοχος «Χρυσής Μπάλας» που αναλαμβάνει ομάδα ως προπονητής.

Ο Πέρεθ, που έχει κατακτήσει 14 τίτλους σε 16 χρόνια, στήριξε τον Μπενίτεθ ακόμη και μετά τον εντός έδρας διασυρμό (4-0) από την Μπαρτσελόνα, και τον απομάκρυνε τελικά με αποζημίωση 9.800.000 ευρώ. Ωστόσο, q34tergsergfβιάστηκε έχοντας λόγο, αφού, αν τον απέλυε μετά τη 15η Ιανουαρίου, δεν θα του κατέβαλλε αποζημίωση για έναν χρόνο αλλά για τρία!

Πάντως, η «προαγωγή» του «Ζιζού» από τη β’ ομάδα δεν φέρνει σε όλους ηρεμία. Ο Γκάρεθ Μπέιλ φέρεται δυσαρεστημένος από την απόλυση Μπενίτεθ και ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσφέρει το καλοκαίρι… 102.000.000 για να τον αποκτήσει!

Με αυτά τα χρήματα, ο Πέρεθ φέρεται πως θα επιχειρήσει να δελεάσει την Τσέλσι για τον Βέλγο Εντέν Αζάρ, ενώ χαρούμενοι για τις προπονητικές εξελίξεις είναι οι Χάμες, Ρονάλντο, Ράμος, αν και οι δύο τελευταίοι, που δεν ήθελαν την καλοκαιρινή απόλυση Αντσελότι για να αναλάμβανε ο Μπενίτεθ, τσακώθηκαν και λογομάχησαν στην κυριακάτικη ισοπαλία στη Βαλένθια. Με αμφιβολία φέρεται να βλέπει την έλευση Ζιντάν ο Πέπε, αφού ο «Ζιζού» αναμένεται να προτιμήσει δίπλα στον Ράμος στην άμυνα τον αγαπημένο του, Ραφαέλ Βαράν (τον οποίο εκείνος πήγε στη Μαδρίτη), ενώ ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν ευνοημένο και τον Γάλλο επιθετικό Μπενζεμά, που έχει διαρκή στήριξη από τον συμπατριώτη του.

Ο 43χρονος Ζιντάν, που κατέκτησε 6 τίτλους σε μία 5ετία ως παίκτης της Ρεάλ, έχει την υποστήριξη πρώην συμπαικτών του, αφού ο άλλοτε σταρ του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ έγραψε στο twitter του Ζιντάν «είμαι χαρούμενος για σένα», και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέφερε στο Instagram: «Μπορούσε να γίνει καλύτερο από αυτό; Ενας άνδρας που ήταν ο καλύτερος στο άθλημα που όλοι μας αγαπάμε αναλαμβάνει έναν σύλλογο τον οποίο εγώ και πολλοί άλλοι λατρεύουν!»

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...