Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Επίθεση Μελισσανίδη στην ΕΠΟ: «Λίγα ψωμιά τούς έμειναν»!

Εκτός εαυτού ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη νίκη της ΑΕΚ (2-1) επί της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ. Μετά το τέλος του ματς…

Εκτός εαυτού ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη νίκη της ΑΕΚ (2-1) επί της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ. Μετά το τέλος του ματς, ο αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924» καταφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της ΕΠΟ, τονίζοντας: «Η ώρα τους πλησιάζει. Λίγα ψωμιά τούς έμειναν. Δεν μπορεί λίγοι να διαλύσουν το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο διοικείται από νεκροκεφαλές και γκρανκάσες». Με αυτά τα λόγια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε τα έντονα παράπονα που είχε από τον ρέφερι της αναμέτρησης, Μιχάλη Κουκουλάκη, με αποκορύφωμα το πέναλτι σε βάρος της «Ενωσης» στο 2-1 (απέκρουσε ο Ανέστης). Ο «Τίγρης» βλέπει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι η διαιτησία έχει βάλει στο… στόχαστρο την ΑΕΚ σε κομβικά ματς (με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, και στο χθεσινό), αλλά το μόνο που καταφέρνει το σύστημα είναι να τον πεισμώσει ακόμη περισσότερο, στην προσπάθεια που κάνει για την πάταξη της διαφθοράς και της αναξιοπιστίας, που μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αλλωστε, ο Μελισσανίδης έχει ταυτιστεί με την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς», αλλά τα προσωπικά… στοίχηματά του είναι πολύ περισσότερα, και το να διεκδικείται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας επί ίσοις όροις από την κάθε ομάδα είναι θεμελιώδης προτεραιότητα.

Στα μεταγραφικά, η περίπτωση του Σαρλ Ενζογκμπιά δυσκολεύει όλο και περισσότερο, κάτι που ξεκαθάρισε με δηλώσεις του και ο Γκουστάβο Πογιέτ. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κρίστιαν Τσάβες του ΠΑΣ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι… φευγάτος από τα Γιάννινα (κατέθεσε προσφυγή) και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση από την «Ενωση». Το σίγουρο είναι ότι η τελική απόφαση ανήκει στον Πογιέτ, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που είχε με τους Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η περίπτωση του Τσάβες ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν έντονο μεταγραφικό «πάρε-δώσε» τα τελευταία χρόνια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον πιθανότερο προορισμό του Αργεντινού.

Οσον αφορά στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί φυγής του Ανταμ Τζανετόπουλου, στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο, σε μία υπόθεση που «περικλείεται» από έντονη σπέκουλα. Η ΠΑΕ έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, αν και το θέμα είναι ότι ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει χρόνο συμμετοχής με προπονητή τον Πογιέτ, και αυτό αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρει για την καριέρα του. Το σίγουρο είναι ότι στην «Ενωση» δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...