Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος, αν θέλετε να θέσετε σε εφαρμογή νέα σχέδια στον επαγγελματικό χώρο σας. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις, αν δεν βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη.

ΚΡΙΟΣ: Αυξάνεται η ευαισθησία σας, κάνοντάς σας να επηρεάζεστε πιο εύκολα από τις αντιδράσεις των φίλων και των αγαπημένων προσώπων σας. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και, με κατάλληλη παρέα, θα γίνει καλύτερη.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένες ευαισθησίες, τις οποίες θα πρέπει να φροντίσετε να καλύψετε, ώστε στη συνέχεια να μην πιεστείτε ή να μην ασκήσετε πίεση στους γύρω σας εξαιτίας της μπερδεμένης σκέψης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, πριν αποφασίσετε πώς θα κινηθείτε. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τον ελεύθερο χρόνο σας για να χαλαρώσετε και να μην ξεσπάσετε σε λάθος ανθρώπους. Στην προσπάθεια να αλλάξετε ό,τι δεν σας ταιριάζει θα νιώσετε υπέροχα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατεύστε τα μυστικά σας και μην ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που προσπαθούν να σας απομυζήσουν πληροφορίες. Αν κάποια οικογενειακή υπόθεση σας αναγκάσει να αναβάλετε ένα σημαντικό ραντεβού, μην απογοητευτείτε.

ΛΕΩΝ: Αποβάλετε από πάνω σας φόβους, αναστολές ή καταστάσεις που σας δυσκολεύουν τη ζωή και σας περιορίζουν. Δείξτε προσοχή στα εργασιακά θέματά σας και προσπαθήστε να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, ενισχύοντας συμμαχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος, αν θέλετε να θέσετε σε εφαρμογή νέα σχέδια στον επαγγελματικό χώρο σας. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις, αν δεν βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη. Εάν ψάξετε καλύτερα, θα ανακαλύψετε διεξόδους από τα μικροπροβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί για να γεμίσετε με ενέργεια και δύναμη. Οσο κι αν η αλήθεια πονάει, είναι απαραίτητη για να ξέρετε πού βαδίζετε. Εκφράστε με ηρεμία τα απωθημένα σας για να βρείτε τη χρυσή τομή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν βλέπετε ότι τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι τόσο πρόθυμα να βοηθήσουν, μην πιέζετε καταστάσεις. Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα υλοποιήσετε τους στόχους σας. Μιλήστε χωρίς υπεκφυγές, γιατί η ειλικρίνεια είναι σημαντική και σημάδι ωριμότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε. Δείχνοντας πνεύμα συνεργασίας θα ξεπεράσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Εάν στον οικογενειακό χώρο το κλίμα είναι τεταμένο, διατηρήστε χαμηλούς τόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μην αφήσετε το περιθώριο να σας πληγώσουν, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Οσο εύκολα λέγονται τα όμορφα λόγια τόσο εύκολα μπορούν να σας απογοητεύσουν. Επιβάλλεται να δείξετε ψυχραιμία, για να μη φανεί η νευρικότητά σας στα οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τις ανάγκες και τις προτεραιότητες, για να είστε πιο ευέλικτοι σε αλλαγές αλλά και στις εκτιμήσεις σας. Ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα που έχετε αφήσει εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα.

ΙΧΘΥΣ: Εχετε πολλά πράγματα για να ασχοληθείτε και από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε. Αν είστε συγκρατημένοι στον τρόπο έκφρασης, θα καταφέρετε περισσότερα στο μέλλον. Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας για να βρείτε κατανόηση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...