Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι ωραίες του Καραμανλή

Είτε οι ωραίες γυναίκες επιδιώκουν να βρίσκονται πλάι στον Κώστα Καραμανλή είτε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός διαλέγει να κάθεται ανάμεσα στις όμορφες παρουσίες της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Είτε οι ωραίες γυναίκες επιδιώκουν να βρίσκονται πλάι στον Κώστα Καραμανλή είτε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός διαλέγει να κάθεται ανάμεσα στις όμορφες παρουσίες της Νέας Δημοκρατίας.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, όπου είχε την πρώτη τιμητική του ο νέος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, τόσο η Ολγα Κεφαλογιάννη όσο και η Ελενα Ράπτη πλαισίωσαν με τέλειο τρόπο τον Κώστα Καραμανλή. Μελαχρινό, ξανθό και στο βάθος του φόντου η Ντόρα Μπακογιάννη. Και όλα αυτά εξελίσσονταν ακριβώς πίσω από την πλάτη του ετέρου πρώην, του Αντώνη Σαμαρά.

Πάντως, παρ’ όλα αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την ενδεχομένως μειωμένη πια παρέμβαση Καραμανλή στο κόμμα, εντούτοις η υποδοχή που επεφύλαξαν οι βουλευτές στον πρώην πρωθυπουργό ήταν το ίδιο θερμή όπως πάντοτε. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς συνωστίζονταν για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του.

! Δεν φθάνει που πήγαν μέσα στο κρύο και τον ψήφισαν, αφού προηγουμένως είχαν πληρώσει και το αντίτιμο των τριών ευρώ, τώρα ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά ξανά τη στήριξη των μελών του κόμματος. Μέλη της Ν.Δ. και βουλευτές θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρωθούν τα τεράστια χρέη του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ και…μοσχάρια

 Ο κόσμος καίγεται και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ περί άλλα τυρβάζουν. Την υποβάθμιση των εργαστηρίων σπέρματος για την πατρότητα των ζώων της περιοχής της έθιξε με ερώτησή της στον υπουργό Αγροτικής Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκο Μπόλαρη η βουλευτής Καρδίτσας Χρυσούλα Κατσάβρια – Σωτηροπούλου. Ο καημός της ήταν ότι δεν λειτουργούν τα εργαστήρια DNA αλλά και τεχνητής σπερματέγχυσης και άντε τώρα να μάθεις τίνος είναι το νεογέννητο μοσχαράκι του χωριού!

q 28Τη νέα κολεξιόν των γυαλιών οράσεως 2016 παρουσίασαν χθες στη Βουλή, στη διάρκεια των επερωτήσεων, τόσο η αναπληρώτρια υπ. Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ουρανία Αντωνοπούλου όσο και ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσονας Φωτήλας. Ο ερωτών βουλευτής φορούσε έναν πράσινο σκελετό γυαλιών με ιδιαίτερο ντιζάιν και η απαντούσα υπουργός έναν κατακόκκινο και πολύ μοδάτο σκελετό γυαλιών. Οπου υπάρχει κάμερα, το στιλ «πάει σύννεφο».

Σαΐνι στα εγγλέζικα

Τέλος τα μαθήματα αγγλικών για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Οσοι γνωρίζουν λένε ότι πια είναι σαΐνι και δεν έχει ανάγκη τον δάσκαλό του. Ο περίφημος (και μυστικός μέχρι στιγμής) καθηγητής Αγγλικών είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, αποσπασμένος στο πρωθυπουργικό γραφείο. Εχει την έδρα του στο κτίριο όπου στεγάζονται οι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι, στην οδό Βασ. Σοφίας. Ο καθηγητής Αγγλικών έκανε τρεις ώρες τη μέρα μάθημα στον κ. Τσίπρα, όντας αντιπολίτευση, και δύο ώρες τους πρώτους μήνες της πρωθυπουργίας του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...