Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Το σκοτεινό μυστικό της Σούζαν Ασμπι

Ο ερωτοχτυπημένος που της πετούσε λουλούδια από ελικόπτερο ■ Οι σχέσεις μου με πολύ γνωστό τραγουδιστή, γοητευτικό ηθοποιό και έναν κούκλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ■ Εχασα τα λεφτά μου σε αποτυχημένες επιχειρήσεις ■ «Συνάντησα τον πατέρα μου έπειτα από 50 χρόνια. Μου είπε για όλα ψέματα»

r3t45765ythg2Κατέχει μέχρι σήμερα τον τίτλο της «εθνικής γυμνάστριας», τον οποίο κατέκτησε επάξια στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Η Σούζαν Ασμπι, η όμορφη Αγγλίδα με τα σπαστά ελληνικά, πρωτοεμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινός καφές» του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά. Καλλίγραμμη, εντυπωσιακή, με το ξανθό καρέ και τα «κοφτά» σέξι κορμάκια, έφερε την αεροβική στην Ελλάδα και εργάστηκε ως personal trainer για την αφρόκρεμα της ελληνικής και όχι μόνο σοουμπίζ.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Υπήρξε η γυμνάστρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της Ζωής Λάσκαρη, της Μαριάννας Λάτση και της Ελένης Κόκκαλη μέχρι και Αιγύπτιων πριγκιπισσών. Για χάρη της οι άντρες προέβαιναν σε… ακρότητες. Ερωτευμένος θαυμαστής της πέταξε κάποτε με ελικόπτερο πάνω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε, στη Θεσσαλονίκη, ραίνοντάς το με λουλούδια. Αλλά και ο κοσμηματοπώλης Νοράι Σαπουτζιάν -γνωστός από τη μετέπειτα σχέση του με την Αντζελα Δημητρίου- προσπάθησε να τη δελεάσει με ένα διαμαντένιο κολιέ. Αν και κατά καιρούς η Σούζαν διατηρούσε σχέσεις με διάσημους της εποχής (πασίγνωστος τραγουδιστής, άσος του Ολυμπιακού και διάσημος ηθοποιός), σχεδόν κανένας από εκείνους τους έρωτές της δεν αποκαλύφθηκε.

Εκανε δύο γάμους με πάμπλουτους συντρόφους που τη λάτρεψαν. Ο πρώτος μάλιστα ήταν «λευκός», ενώ ο δεύτερος σύζυγός της την έφερε προ τετελεσμένου γεγονότος, κάνοντάς της… έκπληξη τον γάμο τους σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Τζαμάικα!

Η συνάντηση με τον Βρετανό πατέρα της Χάρι, πρώτη φορά ύστερα από πενήντα χρόνια, τη συγκλόνισε. Ωστόσο το δικό της «Πακέτο» δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε, αφού σχεδόν ταυτόχρονα με τη συνάντησή τους εκείνη ανακάλυψε κάποια χαμένα γράμματά του με αποστολέα τη μητέρα της, την Κατερίνα, που έφερναν στο φως σκοτεινά μυστικά και πολλά ψέματα.

Μοναχοκόρη

Η Σούζαν, που «αποκαλύπτεται» όσο ποτέ σήμερα στην «Espresso», γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βρετανία. Είναι μοναχοκόρη μιας Σίφνιας που παντρεύτηκε έναν γοητευτικό Αγγλο στρατιώτη μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τα παιδικά χρόνια της υπήρξαν δραματικά, καθώς οι γονείς της χώρισαν. Ο μπαμπάς της ερωτεύτηκε μία άλλη γυναίκα, με την οποία έκανε νέα οικογένεια, αφήνοντας τη σύζυγό του και την κόρη του να παλεύουν για την επιβίωσή τους. Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο για τη μαμά της που νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε νευρολογική κλινική, ενώ εκείνη, μόλις 18 μηνών τότε, μεταφέρθηκε σε ορφανοτροφείο, απ’ όπου έφυγε σε ηλικία πέντε ετών.

Στα 19 της παντρεύτηκε πρώτη φορά, χώρισε και κατόπιν έκανε έναν δεύτερο γάμο με τον άντρα που της χάρισε την κόρη της, την Κατερίνα. Η Ελλάδα είναι η χώρα που αγαπάει και δεν σκέφτηκε ποτέ να την εγκαταλείψει. Αφησε μόνο την Αθήνα για τη Σίφνο, όμως ετοιμάζεται να επιστρέψει για χάρη της 15χρονης Κατερίνας, έχοντας πλέον στο πλευρό της έναν νέο σύντροφο, πολύ μικρότερο σε ηλικία από εκείνη.

Συναντηθήκατε πολύ πρόσφατα πρώτη φορά με τον βιολογικό σας πατέρα…
Υστερα από πενήντα χρόνια παρέλαβα πριν από λίγο καιρό κι εγώ το δικό μου «πακέτο ζωής» από τον μπαμπά μου Χάρι και ήταν πραγματικά μια συγκλονιστική στιγμή. Με εντόπισε στη Σίφνο, μέσω της αγγλικής πρεσβείας στην Ελλάδα, και ζήτησε να με δει.

Γιατί άργησε τόσο πολύ;
Ο πατέρας μου είναι ενενήντα χρόνων και όπως μου είπε όταν συναντηθήκαμε στην Αθήνα, με έψαχνε χρόνια με το πατρικό μου επίθετο, με αποτέλεσμα να μη με βρίσκει. Ηθελε να με γνωρίσει, να μιλήσουμε για το παρελθόν, να μου πει για τη ζωή του και βέβαια να μου γνωρίσει τα αδέλφια μου που ζουν μαζί του στη Βρετανία.

Ηταν μια συγκινητική συνάντηση;
Και ναι και όχι. Καταρχήν μου ήταν τελείως άγνωστος, όμως η ανάγκη μου να προφέρω έστω μία φορά τη λέξη «μπαμπάς» και να είναι παρών, να τον έχω μπροστά μου και να κοιταζόμαστε, ήταν μια στιγμή που ονειρευόμουν από παιδάκι.

Δεν γεφυρώθηκε κάπως αυτό το χάσμα;
Παραλίγο, αλλά πλέον είμαι σίγουρη πως δεν επιθυμώ να τον ξαναδώ. «Η αλήθεια πάει πάντα μπροστά» έλεγε η μητέρα μου. Ετσι, λίγες ημέρες μετά τη συνάντησή μου μαζί του ήρθα αντιμέτωπη με μια αποκάλυψη που με τσάκισε. Τυχαία ανακάλυψα σε μια κούτα στο πατάρι του σπιτιού μου στην Αθήνα, που πλημμύρισε μέσα στις γιορτές, μια στοίβα γράμματα του -νεαρού τότε- πατέρα μου προς τη μητέρα μου. Της έγραφε λοιπόν με υπεροψία πως δεν θα γυρνούσε κοντά μας ποτέ, ότι είχε αποκτήσει νέα οικογένεια, πως δεν θα έστελνε ούτε μία λίρα γιατί είχε πολλά έξοδα και τη συμβούλευε μάλιστα να φτιάξει από την αρχή τη ζωή της. Κι εμένα στην πρόσφατη συνάντησή μας μου έλεγε ακριβώς τα αντίθετα! Και το χειρότερο; Τον πίστεψα. Αλλά η μανούλα μου από εκεί ψηλά, από τον ουρανό, δεν επέτρεψε μια τέτοια κακοήθεια. Με έφερε αντιμέτωπη με την αλήθεια μέσω αυτών των επιστολών.

Πώς θα το χειριστείτε από δω και πέρα;
Δεν το έχω σκεφτεί. Πάντως στο σπίτι του δεν ξαναπάω. Μετά τη συνάντησή μας εδώ με κάλεσε στην Αγγλία για να γνωρίσω τα αδέλφια μου. Πήγα λοιπόν και συνάντησα δύο αγόρια ψυχρά και ανέκφραστα, και τη γυναίκα που για χάρη της εγκατέλειψε τη μανούλα μου. Μια ηλικιωμένη στρίγκλα που για όσον καιρό με φιλοξένησε μου παραχώρησε μια αποθήκη βρόμικη, γεμάτη αράχνες, όπου κοιμόμουν.

Τι θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια;
Τη φτώχεια μας, με τη μαμά μου να σφουγγαρίζει σκάλες για να επιβιώσουμε. Αναπολώ τα νανουρίσματά της, το χαμόγελο, την καλοσύνη της, αλλά και τις καλοκαιρινές διακοπές μας στη Σίφνο. Θυμάμαι όμως και το bullying που βίωσα στο σχολείο ως κόρη μονογονεϊκής οικογένειας. Πώς με στρίμωξαν ένα μεσημέρι συμμαθήτριές μου σε μια γωνιά και έκοψαν με ψαλίδι τις κοτσίδες μου!

Πότε αποφασίσατε να μετακομίσετε μόνιμα στην Ελλάδα;
Οταν έχασα τη μαμά μου. «Εφυγε» ξαφνικά, σε διακοπές μας στη Σίφνο. Εκείνο το καλοκαίρι ήμουν έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι και από την στενοχώρια μου απέβαλα.

Σε ταξίδι με το team του «Πρωινού καφέ» στη Θεσσαλονίκη ήρθε ένα ελικόπτερο πάνω από το ξενοδοχείο όπου μέναμε κι ένας κύριος πετούσε λουλούδια λέγοντας «Σούζαν, σ’ αγαπώ»!

14g63wt54tgw5t
Είχατε ήδη παντρευτεί;

Σε ηλικία 19 χρόνων παντρεύτηκα τον Κόλιν Ασμπι, έναν ζάπλουτο επιχειρηματία δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερό μου. Και οι δύο θέλαμε έναν γάμο για να χαρούν οι οικογένειές μας. Ετσι συμφωνήσαμε πως θα ήταν «λευκός», γιατί δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Είχα μια ζωή παραμυθένια, μου πρόσφερε ό,τι επιθυμούσα, κοσμήματα, ρούχα, πολυτελή αυτοκίνητα κι ένα σπίτι μυθικό. Αλλά μέσα μου ένιωθα άδεια. Η σχέση μας όμως στη συνέχεια καλυτέρεψε και το καλοκαίρι του 1983 έμεινα έγκυος. Οταν απέβαλα, ζήτησα διαζύγιο από τον Ασμπι. Εκείνος έπαθε σοκ, αλλά εγώ είχα πάρει την απόφασή μου. Κάπως έτσι μετακόμισα στην Ελλάδα.

Πώς βρεθήκατε στον «Πρωινό καφέ»;
Το 1992 έμαθα πως στον ΑΝΤ1 αναζητούσαν γυμνάστρια κι έστειλα βιογραφικό. Ηδη εργαζόμουν σε δύο μεγάλα γυμναστήρια και είχα αποκτήσει καλό όνομα στον χώρο. Αμέσως επικοινώνησαν μαζί μου από την παραγωγή. Πέρασα από κάστινγκ, πήρα τη δουλειά και ευγνωμονώ τον Μίνωα Κυριακού για την ευκαιρία που μου έδωσε. Αρεσα πολύ και στη Ρούλα Κορομηλά, με την οποία κάναμε για αρκετά χρόνια πολύ καλή παρέα. Μετά τον χωρισμό της από τον Νάσο Γαλακτερό έκοψε κάθε επαφή και χαθήκαμε.

Τι θυμάστε από την τηλεοπτική πρεμιέρα σας;
Είχα πεθάνει από το άγχος. Αλλά το χειρότερο ήταν πως δεν υπήρχε κανένας δικός μου άνθρωπος μέσα στο στούντιο για να με δει, να μου πει ένα «καλή επιτυχία» στα backstage, όπως έγινε με τους υπόλοιπους συντελεστές.

Την ξαφνική δημοσιότητα πώς τη διαχειριστήκατε;
Δεν άλλαξα. Ωστόσο είχα να αντιμετωπίσω περίεργες εκδηλώσεις θαυμασμού, κυρίως από τον αντρικό πληθυσμό. Θυμάμαι σε ένα ταξίδι με την εκπομπή στη Θεσσαλονίκη ένα ελικόπτερο να πετάει πάνω από το ξενοδοχείο «Φιλίππειο», όπου διαμέναμε όλο το team, κι έναν άντρα να πετάει λουλούδια φωνάζοντας «Σούζαν, σ’ αγαπώ»! Είχαμε πάθει όλοι σοκ.

Υπήρχαν όμως και δυσάρεστα ή ανεπιθύμητα φλερτ;
Το χειρότερο ήταν από τον κοσμηματοπώλη Νοράι Σαπουτζιάν. Τότε δεν τον ήξερε κανείς. Εμφανίστηκε μπροστά μου σε μεγάλο κλαμπ, όπου διασκέδαζα με την παρέα μου και άρχισε να μου κουνάει όλο νόημα ένα διαμαντένιο κολιέ. Σηκώθηκα έξαλλη, τον έσπρωξα και τον έβρισα.

Ζήσατε όμως και θυελλώδεις έρωτες;
Ναι, αλλά κρατήθηκαν μυστικοί, γιατί αλλιώς θα έπεφτε «βόμβα» στην Αθήνα! Είχα σχέση για αρκετό καιρό με πασίγνωστο τραγουδιστή, πρώτης γραμμής, όχι Αθηναίο. Πολύ στιλάτο και ιδιαίτερο. Ερχόταν στην εκπομπή και τραγουδούσε τις επιτυχίες του, κι ανταλλάζαμε κλεφτά βλέμματα! Χωρίσαμε όμως λόγω «ανωτέρας βίας». Μια σχέση μου με πολύ γνωστό ηθοποιό που πλέον διαμένει στην Κύπρο είχε γίνει κάπως γνωστή, ωστόσο δεν μαθεύτηκε ποτέ ο δεσμός μου με έναν κούκλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Πότε έφτασε ο μεγάλος έρωτας στη ζωή σας;
Το 1997 γνώρισα τον δεύτερο άντρα μου, τον Χάνι, έναν γοητευτικό Αμερικανοαιγύπτιο που εργαζόταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Τον αγάπησα πολύ. Ανοίξαμε στη συνέχεια ένα καφέ με ναργιλέδες στη Νέα Κηφισιά κι ύστερα από αρκετούς μήνες μού πρότεινε να τον ακολουθήσω στην Αμερική. Ηταν λίγο μετά τον θάνατο του Γιώργου Λουκανίδη σε τροχαίο, που με είχε συγκλονίσει, γιατί εκτός του ότι συνεργαζόμασταν στην εκπομπή, ήμασταν και καλοί φίλοι. Μετακομίσαμε λοιπόν με τον Χάνι στην Ουάσινγκτον, λόγω της δουλειάς του, και ζούσαμε σε μια εντυπωσιακή έπαυλη. Ημασταν τρελά ερωτευμένοι, αλλά προσωπικά δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για έναν δεύτερο γάμο.

Και πώς σας έπεισε να τον παντρευτείτε;
Ενα βράδυ μού ανακοίνωσε πως έπρεπε να πάμε σε ένα πάρτι στο Μαϊάμι, όπου όλοι οι καλεσμένοι θα φοράνε λευκά. Αγόρασα κι εγώ μια μακριά λευκή τουαλέτα πολύ γνωστού οίκου μόδας, αξίας χιλιάδων δολαρίων, κι εκείνος ένα υπέροχο κοστούμι. Πετάξαμε για την Καλιφόρνια και μετά μου ανακοίνωσε πως το πάρτι θα γινόταν τελικά στην Τζαμάικα. Δεν ρωτούσα, δεν με ένοιαζε, λάτρευα να είμαστε μαζί και τα ταξίδια. Φτάσαμε στο νησί και βολευτήκαμε στη σουίτα ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Εκείνος κατεβαίνοντας στη ρεσεψιόν μού είπε να ετοιμαστώ. Είχε νυχτώσει, όταν ήρθε μια υπάλληλος και με οδήγησε στην παραλία, όπου είχε στηθεί ένα απίστευτο σκηνικό γάμου, με παρόντες έναν ιερέα, όλους τους φίλους μας, τούρτες και λουλούδια παντού. Μου έκανε πρόταση γάμου εκεί ενώπιον όλων. Αν και δεν ήμουν έτοιμη, είπα το «ναι», έγινε η τελετή και ακολούθησε ένα φοβερό πάρτι μέχρι το πρωί.

Και μείνατε έγκυος στην Κατερίνα…
Πετούσα από τη χαρά μου, αλλά δεν είχα με ποιον να τη μοιραστώ, γιατί ο Χάνι έλειπε για μεγάλα χρονικά διαστήματα από το σπίτι, λόγω της δουλειάς του. Οταν βαφτίσαμε τη μικρή, αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Τουλάχιστον εδώ είχα και κάποιους φίλους. Εκεί κανέναν…

Ζητήσατε διαζύγιο δηλαδή;
Ναι, πριν ακόμη φύγω του είχα δηλώσει την απόφασή μου. Δεν το δέχτηκε εύκολα, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς. Η σχέση μας δεν είχε τελειώσει, αλλά πλέον δεν τον έβλεπα συχνά. Με μεγάλη λύπη μας και οι δύο συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε διαζύγιο. Και λίγο καιρό πριν εκδοθεί άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού μου στην Αθήνα για να μου ανακοινώσουν τα τραγικά νέα, πως ο Χάνι ήταν νεκρός. Είχε πεθάνει από ανακοπή καρδιάς. Σοκαρίστηκα. Ηταν τόσο νέος…

Μείνατε μόνη μεγαλώνοντας το κοριτσάκι σας, όπως εσάς η μητέρα σας…
Ακριβώς. Δούλευα και παράλληλα φρόντιζα τη μικρή να μην της λείψει τίποτα. Πάλεψα σκληρά και προσπάθησα να επενδύσω τα χρήματά μου όσο καλύτερα μπορούσα. Ομως τα έχασα όλα σε αποτυχημένες επιχειρήσεις και κλαμπ διασκέδασης, που τότε ήταν στα φόρτε τους. Δεν υπέγραφα χαρτιά, γιατί πίστευα πως ο λόγος είναι συμβόλαιο. Αλλά αυτό ίσχυε τελικά μόνο από την πλευρά μου.

Το χειρότερο φλερτ ήταν από τον Νοράι Σαπουτζιάν. Ημουν σε κλαμπ με την παρέα μου και άρχισε να μου κουνάει ένα διαμαντένιο κολιέ. Εγινα έξαλλη, τον έσπρωξα και τον έβρισα

15g246wgyeragrew
Χρειάστηκε καιρός για να ορθοποδήσετε οικονομικά;

Ευτυχώς, η φήμη μου ως καλής γυμνάστριας δεν χάλασε ποτέ. Αλλωστε ήμουν η πρώτη που έφερα στην Ελλάδα την αεροβική. Είχα καλούς πελάτες, την αφρόκρεμα της αριστοκρατίας, από τη Ζωή Λάσκαρη, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την κόρη τους Μαρία-Ελένη, ανθρώπους που μου στάθηκαν ουσιαστικά στη ζωή μου και τους ευγνωμονώ, μέχρι τη Μαριάννα Λάτση και την Ελένη Κόκκαλη. Παράλληλα εργαζόμουν και στην Τζέντα. Ημουν personal trainer σε πριγκίπισσες, είχα πελάτισσα την κόρη του πρώην προέδρου της Αιγύπτου Ανούρ Σαντάτ και έκανα τηλεοπτικές εμφανίσεις στο κρατικό κανάλι δείχνοντας ασκήσεις αεροβικής. Εβγαλα πάρα πολλά λεφτά. Τα επένδυσα όμως σε λάθος επιχείρηση και τα έχασα. Είχα πολύ κακούς συμβούλους. Τουλάχιστον όμως απέφυγα τα χειρότερα: να βγω στο τραγούδι, όπως μου είχαν προτείνει κάποιοι τότε!

Πώς αποφασίσατε να μετακομίσετε μόνιμα στη Σίφνο;
Οταν μπήκαν διαρρήκτες ένα βράδυ στο σπίτι μου στην Αθήνα και βρισκόμουν μέσα με το παιδί. Τρελάθηκα. Μέσα σε μία ώρα είχα πάρει την απόφασή μου. Απέκλεισα την Αγγλία και την Αμερική, και προτίμησα την όμορφη Σίφνο, το νησί των παιδικών χρόνων μου, όπου μένουν κάποιοι συγγενείς. Φτιάξαμε βαλίτσες με τη μικρή και φύγαμε ανοίγοντας μια «πόρτα» σε μια ήρεμη ζωή, πιο κοντά στη φύση, με λιγότερη εγκληματικότητα. Και, φτου, πάλι από την αρχή!

Προσαρμοστήκατε εύκολα;
Με βοήθησαν και οι νησιώτες, ωραίοι άνθρωποι! Εργάστηκα ως γυμνάστρια και έκανα μαθήματα στο αθλητικό κέντρο, το οποίο νοίκιαζα. Εκανα καλές φίλες και η Κατερίνα μεγάλωνε γλυκά. Πλην της συμπεριφοράς κάποιων συμμαθητών της στο σχολείο, που της έκαναν την ζωή δύσκολη. Τη χτυπούσαν, της έσκιζαν τα ρούχα, την απειλούσαν. Bullying ακόμα και στο νησί. Αυτό με εξόργισε, καθώς το είχα βιώσει και η ίδια. Ετσι πήρα θέση, πήγα στο σχολείο, μίλησα με καθηγητές και η ένταση κόπασε. Φέτος είναι πιο ήρεμη.

Παρ’ όλα αυτά εγκαταλείπετε το νησί ύστερα από πέντε χρόνια…
Ναι, γιατί η κόρη μου έχει όνειρα και εδώ δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Θέλει να σπουδάσει, να ανοίξει τα φτερά της! Πρέπει να μάθει τους ρυθμούς της πόλης και ήδη ψάχνω σπίτι σε μια ασφαλή περιοχή, ώστε να μειώσω τις πιθανότητες μιας ενδεχόμενης αναπάντεχης «επίσκεψης», όπως στο παρελθόν.

Εσείς τι όνειρα κάνετε για τη δική σας ζωή; Περιμένετε έναν μεγάλο έρωτα;
Μα είμαι ερωτευμένη, με έναν πολύ ωραίο άντρα, γοητευτικό, έξυπνο, με φοβερό χιούμορ, αλλά μικρότερο ηλικιακά από εμένα. Και χαίρομαι, γιατί παρότι βρίσκομαι στα πενήντα και δεν έχω το κορμί και το πρόσωπο μιας 20άρας, ο σύντροφός μου με λατρεύει. Ισως γιατί πρώτη εγώ με έχω αποδεχτεί και μου αρέσω.

Το επόμενο βήμα λοιπόν είναι ακόμη ένας γάμος;
Δεν αποκλείω τίποτα στο μέλλον. Ωστόσο με σιγουριά μπορώ να πω πως όσο η κόρη μου σπουδάζει και μένει μαζί μου άντρας στο σπίτι μας δεν θα μπει. Προτεραιότητά μου είναι η Κατερίνα και δεν θα της στερήσω καμία στιγμή μας, καμία χαρά, καμία αγκαλιά.

Τι θα σας λείψει περισσότερο από το νησί;
Οι μαθητές και οι μαθήτριές μου, οι καλοί γείτονες και οι φίλοι, μεταξύ των οποίων η Ειρήνη Λεμονή που με υποδέχτηκε όταν πρωτοέφτασα στο νησί με μια μαντινάδα καλωσορίσματος και με συγκίνησε πολύ. Ξεκινούσε κάπως έτσι: «Από την αρχή σάς θαύμαζα που μπήκατε στον χώρο, μπράβο σας που κάνατε στη Σίφνο τέτοιο δώρο. Εχασα χρόνο, με λυπεί, τώρα δεν σταματάω, της ώρα της γυμναστικής όλα τα παρατάω»! Κι επίσης το βαφτιστήρι, οι κουμπάροι μου, η θάλασσα, οι ομορφιές του τόπου και οι μεγάλες βόλτες με τον σκύλο μου τον Prince, ένα κακοποιημένο pit bull που υιοθέτησα πρόσφατα. Hρθα στην Αθήνα και τον πήρα από τα χέρια του μπόγια, εξαθλιωμένο από τις κυνομαχίες. Δύο φορές τον τσίμπησε οχιά στο νησί και τις δύο τη γλύτωσε! Δεν είναι αυτό ένα μικρό… θαύμα;

{{-PCOUNT-}}39{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...