Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος που σας δημιούργησαν προβλήματα. Πριν κάνετε το επόμενο βήμα…

ΚΡΙΟΣ: Πριν πάρετε την απόφαση να κάνετε αταξίες σκεφτείτε το τίμημα που θα πληρώσετε. Απαιτείται ψυχραιμία από την πλευρά σας για να αποφύγετε εκρήξεις και σκηνές ζήλιας. Δεχτείτε τις φιλικές συμβουλές, γιατί θα σας φανούν χρήσιμες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε άτομα που δεν σας είναι ευχάριστα, γιατί θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Αναπτύξτε δημόσιες σχέσεις με όσους μπορούν να φανούν χρήσιμοι στην προώθηση των σχεδίων σας. Παράλληλα βελτιώστε τις σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν κάποια άτομα σας είναι απαραίτητα, συμβιβαστείτε, αλλιώς απομακρυνθείτε. Φροντίστε να κρατήσετε κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης και μην τα ξοδεύετε αλόγιστα. Οσο κι αν προσπαθήσετε να γίνετε σαφείς σε αυτά που λέτε, δεν θα καταφέρετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος που σας δημιούργησαν προβλήματα. Πριν κάνετε το επόμενο βήμα βρείτε πληροφορίες για πρόσωπα που σας απασχολούν. Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά μιας συνεργασίας που θα προκύψει αναπάντεχα.

ΛΕΩΝ: Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει. Αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας που θα σας φορτώσουν με επιπλέον ευθύνες. Οι σωστές επαφές θα φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαιτείται να διαχωρίσετε το πραγματικό από οτιδήποτε ουτοπικό πριν κάνετε κάποια κίνηση με σοβαρότητα, γιατί τα όρια θα είναι ασαφή και μη ευδιάκριτα, οπότε είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

ΖΥΓΟΣ: Πολλά από τα προβλήματά σας θα επιλυθούν αν ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας θέματα. Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε άλλη μία ευκαιρία σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης, αρκεί να είστε έτοιμοι να ριχτείτε στη μάχη και να δείξετε ότι είστε ικανοί να παλέψετε, ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες. Εχετε τον νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε, γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια κίνηση που ετοιμάζεστε να κάνετε θα ανεβάσει τις μετοχές σας στα μάτια των συνεργατών σας και θα αρχίσουν να σας βλέπουν ως πρότυπο συνεργασίας. Αν αποζητάτε τρυφερότητα, κάντε το χωρίς να ψάχνεστε σε επιπόλαιες περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον οικογενειακό χώρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα και τα οικεία σας πρόσωπα θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας, με σκοπό να αναπληρώσουν τον χαμένο καιρό. Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές επαφές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε την ευκαιρία σε κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας να είναι δίπλα σας, γιατί το έχετε κι εσείς ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τα καθημερινά χρονοβόρα θέματά σας και να περάσετε ήσυχες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μιλήστε με κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεστε για να ξεπεράσετε με τη βοήθειά του κάποιες φοβίες και ανασφάλειές σας. Μικρά πράγματα θα σας δώσουν χαρά υπενθυμίζοντάς σας πως η πραγματική ευτυχία δεν βρίσκεται απαραίτητα στα μεγάλα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ