Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

«Βρέθηκε» ο Αλβανός δολοφόνος της Χαλκιδικής

Αλέξης Κούγιας: Τον συνάντησα στα Μέγαρα και του είπα να παραδοθεί

Την ώρα που οι αστυνομικές δυνάμεις όργωναν για ενδέκατη μέρα τη βόρεια Ελλάδα, για να εντοπίσουν τον 35χρονο Αλβανό Τζέιμς Κλοντ Λέσι, αποκαλύπτεται ότι στο θρίλερ είχε εμπλοκή και ο Αλέξης Κούγιας! Ο γνωστός ποινικολόγος τον συνάντησε μόλις τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της συζύγου του και την αρπαγή του γιου του Φοίβου, σε ένα ραντεβού που έγινε… στα Μέγαρα!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ 

Ολα δείχνουν ότι ο συζυγοκτόνος κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα μπλόκα της Αστυνομίας στην Ορμύλια Χαλκιδικής και να συναντηθεί με τον δικηγόρο, τον οποίο κάλεσε στο κινητό του την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου! Μετά την εξέλιξη αυτή, οι έρευνες αναμένεται να στραφούν και στην Αττική.

«Με πήρε τηλέφωνο ενώ βρισκόμουν στο Γύθειο, στα δικαστήρια, για μια υπόθεση. Προφανώς, τη συνομιλία μου άκουσαν ένας επιχειρηματίας και ένας δικηγόρος, οι οποίοι βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση και από αυτούς διέρρευσε. Κατάλαβαν, επειδή συνεχώς τον ρωτούσα για το παιδί, ότι επρόκειτο για τον συγκεκριμένο άνδρα» αναφέρει στην «Espresso» o κ. Κούγιας και συνεχίζει: «Μου ζήτησε να συναντηθούμε και όντως έτσι έγινε. Επέστρεψα εσπευσμένα και συναντηθήκαμε στα Μέγαρα, σχεδόν δύο ώρες μετά το τηλεφώνημα. Μου ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπισή του και εγώ του είπα ότι προτίθεμαι να το κάνω ακόμη και δωρεάν, αρκεί να επιστρέψει το παιδί στην οικογένεια που το αναζητά. Εκείνος μου είπε ότι θα τα ξαναπούμε, ωστόσο έκτοτε δεν είχα καμία επικοινωνία ξανά μαζί του».

Μετά τη δημοσιοποίηση της συνάντησης, ο ποινικολόγος επικοινώνησε με τις αστυνομικές Αρχές της Χαλκιδικής και τον αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος ηγείται των ερευνών, και τον ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια για όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα. Παράλληλα, σύμφωνα με τον παππού του 4χρονου Φοίβου Χαράλαμπο Μαυρομάτη, επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο και ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 41χρονης, προκειμένου να ενημερωθεί για τη συνάντηση.

«Ψάχνουμε παντού»

«Εάν είναι όντως έτσι τα πράγματα, όπως τα αναφέρει ο κ. Κούγιας, τότε φυσικά και είναι μια πολύ σπουδαία εξέλιξη στην υπόθεση. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από εδώ, πρέπει να ξεκινήσουν έρευνες και στην Αθήνα…» δήλωσε στην «Espresso» ο κ. Μαυρομάτης και συμπλήρωσε: «Ψάχνουμε το παιδί παντού. Ο αδερφός του κάθε μέρα είναι στο παράθυρο, κοιτάει έξω και τον περιμένει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να ξεφύγει ο Λέσι από όλα τα μπλόκα και να βρεθεί στα Μέγαρα, την ώρα που όλη η Ελλάδα τον ψάχνει!»

Πάντως, εκτός από τις έρευνες που διεξάγει η Αστυνομία μαζί με εθελοντές για τον εντοπισμό του 4χρονου αγοριού, η οικογένεια της άτυχης Λέλας Μαυρομάτη ζήτησε και τη βοήθεια του γνωστού ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη: «Η οικογένεια με κάλεσε να αναλάβω την υπόθεση και αμέσως βρέθηκα στην περιοχή ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά τους. Δύο συνεργάτες μου αναχωρούν σήμερα για Αλβανία, προκειμένου να πραγματοποιηθούν και εκεί έρευνες…» ανέφερε στην «Espresso» ο κ Τσούκαλης.

Η τελευταία εξέλιξη στην αναζήτηση του 35χρονου Αλβανού ήταν η ανεύρεση ενός κινητού τηλεφώνου κοντά στην περιοχή όπου διατηρούσε μελίσσια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εξέτασή του από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, αποδείχθηκε ότι δεν ανήκει σε εκείνον.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...