Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΛΕΩΝ: Διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή, μοιράζοντας δίκαια τον χρόνο σας. Κινηθείτε ευέλικτα και…

ΚΡΙΟΣ: Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν και οι ανακαλύψεις που θα κάνετε θα σας δείξουν τη σωστή κατεύθυνση, την οποία πρέπει να ακολουθήσετε. Αφήστε να ξεθυμάνουν οι εντάσεις που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Τηρήστε τα όρια σε κάθε δραστηριότητά σας και θα εξαφανιστούν όλα τα διλήμματα. Ομως ιεραρχήστε τις προτεραιότητές σας. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε την προετοιμασία των επόμενων σχεδίων σας, γιατί ο χρόνος τρέχει και δεν σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να τα αφήσετε για αργότερα. Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διορθώστε όσα σας ενοχλούν στις σχέσεις σας, αλλά δεχτείτε την κριτική που θα σας κάνουν αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς να γκρινιάζετε. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά, όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας συνοδεύουν εντάσεις.

ΛΕΩΝ: Διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωή, μοιράζοντας δίκαια τον χρόνο σας. Κινηθείτε ευέλικτα και δυναμικά. Αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις, θα περάσετε όμορφα σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βολιδοσκοπήστε τις καταστάσεις, καθώς η τύχη θα είναι περισσότερο με το μέρος σας αυτό το διάστημα, και διορθώστε τα κακώς κείμενα. Μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας είναι χρήσιμα, χωρίς να ξοδευτείτε.

ΖΥΓΟΣ: Αναπτύξτε τη διάθεση που έχετε για δημιουργία, αλλά διαλέξτε προσεκτικά τους συνεργάτες σας. Μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Αποφύγετε όσους προκαλούν εντάσεις και καβγάδες, γιατί θα τεντώσουν τα νεύρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διώξτε από το μυαλό σας δυσάρεστες σκέψεις και μετά περάστε στη δράση. Μην πιέσετε τους γύρω σας, αν θέλετε να υπάρχει σύμπνοια. Δείτε την αλήθεια, αλλά αποφύγετε τις συγκρούσεις με κάθε τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οργανώστε τον χρόνο σας και βάλτε προτεραιότητες, για να μη μείνουν τα σχέδιά σας στα λόγια, αλλά να γίνουν πράξη. Μη γυρίσετε την πλάτη σε οικογενειακά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Αλλάξτε συνήθειες για να ανανεωθείτε και τολμήστε νέα ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε πώς εκφράζετε τις πεποιθήσεις σας, γιατί έχουν τη δύναμη ή να σας ανεβάσουν ψηλά ή να σας στείλουν στο τελευταίο σκαλοπάτι. Θέστε νέους στόχους, χωρίς να πετάτε στα σύννεφα, και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε τις ενέργειές σας και ζητήστε εξασφάλιση, αποφεύγοντας τις ακραίες συμπεριφορές. Βάλτε τον καθένα στη θέση του, γιατί δεν παίρνει αναβολή. Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα, αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη.

ΙΧΘΥΕΣ: Να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, για να μπορείτε να διεκδικήσετε δυναμικά τα δικαιώματά σας. Βάλτε μια σειρά στα σχέδιά σας και μην πλάθετε σενάρια. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ