Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Ο Εσιέν «είναι εδώ»

Ο ΓΚΑΝΕΖΟΣ ΑΣΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ – ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΣΤΑ

Μέχρι πολύ πρόσφατα, συχνές ήταν οι αναφορές του Tύπου που τον έφερναν στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, ενώ πολλές ήταν και οι «πληροφορίες» ιστοσελίδων από το εξωτερικό που ήθελαν τον Μικαέλ Εσιέν να αποχωρεί από το «τριφύλλι».

Από την Αυστραλία στην… Τουρκία (με μεσολαβητή, μάλιστα, τον Σαμουέλ Ετό) ήταν το… δρομολόγιο που ακολουθούσε ο Γκανέζος άσος, ο οποίος διάβαζε και απορούσε. «Την περασμένη εβδομάδα ένας συμπαίκτης μου με ρώτησε αν πάω στην Τουρκία, και δεν ήξερα τίποτα.

»Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, είμαι εδώ, είμαι στον Παναθηναϊκό, υπέγραψα για δύο χρόνια και είμαι αφοσιωμένος να δώσω το καλύτερο στην ομάδα» δηλώνει σήμερα ο Εσιέν, ο οποίος, έχοντας ξεπεράσει κάθε πρόβλημα, δίνει τον καλύτερο εαυτό του και, βέβαια, εύκολα ξεχωρίζει για την ποιότητά του. «Οταν ήρθα, υπέγραψα και τραυματίστηκα, ήταν εκνευριστικό. Απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να έχεις διαύγεια. Αντιμετώπισα την κατάσταση με ηρεμία και ήξερα ότι θα επιστρέψω στη δράση.

»Εστίασα στο να αποθεραπευτώ και να ξαναβρώ την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση» πρόσθεσε μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ο Γκανέζος, στο πρόσωπο του οποίου ο Αντρέα Στραματσιόνι βλέπει τον ηγέτη της ομάδας, αλλά και τον παίκτη που θα «αγκαλιάσει» τους νέους, μεταφέροντάς τους το πνεύμα νικητή που διέπει τον πρώην πρωταθλητή Ευρώπης, ο οποίος τονίζει: «Δεν είμαι πλέον 25, είμαι 33 ετών, αλλά είμαι χαρούμενος που παίζω σε κάθε ματς και βελτιώνομαι συνέχεια. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και τις νίκες, μισώ τις ήττες, κι ας είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν βλέπω τον εαυτό μου σαν σταρ, αλλά σαν έναν ακόμη παίκτη του Παναθηναϊκού. Δουλεύουμε όλοι για να δώσουμε το καλύτερο στην ομάδα και στον κόσμο και να κερδίσουμε τίτλους, γι’ αυτό είμαι εδώ. Ελπίζω να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο». Στην τελική ευθεία φαίνεται να βρίσκεται η μεταγραφή του Λούκας Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό, με τις πληροφορίες να θέλουν τους «πράσινους» να είναι κοντά σε συμφωνία (για τον δανεισμό του) με την Ουντινέζε. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος μέσος, του οποίου η μεταγραφή τείνει να γίνει… σίριαλ, αποτελεί προσωπική επιλογή του Στραματσιόνι. Ο Παναθηναϊκός δεν απαίτησε χρήματα από τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη βελγική Σαρλερουά.

Β. ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...