«Ομοφυλόφιλος ο Γουίλ Σμιθ»

H τρανσέξουαλ Αλέξις Αρκέτ βάζει φωτιά στο Χόλιγουντ

Μπορεί η Τζέιντα Πίνκετ να άναψε φωτιές δηλώνοντας ότι θα μποϊκοτάρει τα Οσκαρ, επειδή δεν υπάρχουν μαύροι ηθοποιοί υποψήφιοι, ωστόσο μάλλον «πυρπόλησε» και την τρανσέξουαλ συνάδελφό της Αλέξις Αρκέτ, πρώην αδελφό και νυν αδελφή του Ντέιβιντ, της Πατρίτσια και της Ροζάνα Αρκέτ.

Η ξανθιά ηθοποιός και ακτιβίστρια ανέβασε post στο facebook κατηγορώντας το ζεύγος Σμιθ – Πίνκετ ότι είναι γκέι και απλά με τον γάμο τους προσπαθούν να το αποσιωπήσουν. «Η Τζέιντα πρέπει να βγει δημόσια και να παραδεχτεί ότι είναι ομοφυλόφιλη και ο Γουίλ να πει ότι ο πρώτος του γάμος με τη Σερί Ζαμπίνο έληξε το 1995, όταν τον έπιασε στα πράσα να κάνει σεξ με τον διάσημο μάνατζερ του Χόλιγουντ Μπένι Μεντίνα» έγραψε η Αρκέτ, προσθέτοντας ότι, εφόσον γίνουν αυτά, κι εκείνη θα ακολουθήσει την έκκληση για μποϊκοτάρισμα της τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ. Αργότερα, η εκκεντρική ηθοποιός κατέβασε το post, αφού όμως είχε προσθέσει ότι η πρώτη σύζυγος του Γουίλ Σμιθ πληρώθηκε για τη σιωπή της, αναφορικά με τις αληθινές σεξουαλικές προτιμήσεις του τότε συζύγου της. Οσο για τον παραγωγό, θεωρείται από τους κορυφαίους του Χόλιγουντ, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Τάιρα Μπανκς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες ότι ο Γουίλ Σμιθ είναι ομοφυλόφιλος, ενώ έχει κατά κόρον υποστηριχτεί ότι ο γάμος με την Πίνκετ ήταν ανέκαθεν ανοιχτός, δηλαδή χωρούσαν σε αυτόν κι άλλοι άνθρωποι. Οσο για τις φήμες περί χωρισμού, αυτές επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά, χωρίς να επιβεβαιώνονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.