Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σαρδάμ λόγω της… πρεμιέρας

Τάραξε τα νερά στη Βουλή ο σκηνοθέτης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

moymoylidisΤάραξε τα νερά στη Βουλή ο σκηνοθέτης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης. Είχε ζητήσει να προηγηθεί στην ονομαστική ψηφοφορία και η πρόεδρος της έδρας τη στιγμή εκείνη Τασία Χριστοδουλοπούλου επιχείρησε να εξηγήσει (και το πέτυχε με χιούμορ) ότι ο εν λόγω βουλευτής έπρεπε να φύγει γιατί είχε πρόβα στο Μπάντμιντον.

«Φωνάξτε τον κύριο Μαμουλίδη, που έχει αντικειμενικό κώλυμα, γιατί έχει πρεμιέρα» είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας λάθος το όνομα του βουλευτή, την περιφέρεια εκλογής του οποίου επίσης δεν γνώριζε!
Ο Θέμης Μουμουλίδης είχε όντως πρόβλημα χρόνου χθες, καθώς προετοίμαζε την πρόβα τζενεράλε στο έργο «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου», το οποίο σκηνοθετεί και κάνει επίσημη πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

!Δεν είχαν πού να καθίσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο εντευκτήριο της Βουλής, καθώς πολλοί από τους καναπέδες μεταφέρθηκαν για αντικατάσταση των καλυμμάτων τους, μια και με την πάροδο των χρόνων τα μπεζ καλύμματα έγιναν γκρι. Το μάξιμουμ της… επιβάρυνσης… το δέχτηκαν οι καναπέδες και οι πολυθρόνες, την περίοδο που πρόεδρος ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
3 82

Οι τότε ατέλειωτες συνεδριάσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οδηγούσαν τους βουλευτές στο να κάνουν κρεβάτια τα σαλονάκια του εντευκτηρίου.
Είναι σχεδόν άγνωστο όμως στο ευρύ κοινό ότι οι όποιες επισκευές και οι αλλαγές ταπετσαρίας γίνονται μέσα στη Βουλή από το συνεργείο των τεχνικών της, ενώ τα υφάσματα αγοράστηκαν σε τιμές χονδρικής για οικονομικούς λόγους.

 Δεν φύσηξε «Νοτιάς»

Ενας από τους πιο γνωστούς σινεφίλ στο Κοινοβούλιο είναι ο πρώην υπουργός Κώστας Τασούλας (φωτό). Τωρινή προτίμησή του είναι, όπως αποκάλυψε στους συναδέλφους του βουλευτές, η νέα ταινία του Τάσου Μπουλμέτη «Νοτιάς».tasoylas
Μόνο που ακόμη δεν κατάφερε να τη δει, καθώς ήταν καθηλωμένος στο σπίτι, με κρυολόγημα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, οπότε βγήκε η ταινία στις αίθουσες.
Δεν υπάρχει ενδιαφέρον φιλμ που να μην έχει περάσει από την κριτική του, ενώ επιλέγει συνήθως να τα βλέπει μόνος του σε σινεμά της Κηφισιάς, την περιοχή όπου διαμένει.
Ο ίδιος, λοιπόν, εκθείαζε την ταινία «Νοτιάς», λέγοντας μάλιστα ότι ενθουσίασε και φίλους του που έσπευσαν να τη δουν στο σινεμά. Η ταινία του Μπουλμέτη είναι στην κορυφή του εγχώριου box office, αφού το πρώτο τετραήμερο προβολής έκοψε 42.000 εισιτήρια.

Το καμάρι του Μπασιάκου

mpasiakosΕκπληκτοι έμειναν χθες οι συνάδελφοι και φίλοι του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Μπασιάκου (φωτό), όταν τον είδαν να περπατά στους διαδρόμους της Βουλής, με
τον πανύψηλο και πολύ όμορφο γιο του, τον 16χρονο Θανάση, μαθητή της α´ τάξης του λυκείου.
Κι αυτό γιατί οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι είχαν βρεθεί το 2002 στα βαφτίσια του μικρού και δεν πίστευαν στα μάτια τους ότι εκείνο το παιδάκι που έμπαινε στην κολυμβήθρα είναι πια ένας άντρας με ύψος 1,80!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...