Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025

Η απόλυτη βαλίτσα των διακοπών

Οταν φτιάχνεις βαλίτσα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, δύο...

Ειρήνη Μουρτζούκου: Λυσσασμένη να σκοτώσει, είχε επιχειρήσει πέντε φορές να δολοφονήσει τη...

Αυτό που όλοι υποψιάζονταν, ότι δηλαδή ανθρώπινο χέρι πήρε...

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Το γαμήλιο μενού είχε… πελαργό Νο2

Eνας γάμος που τα είχε όλα και θα μείνει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 09 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας βρίσκεται πολύ κοντά στο να...

Σαρδάμ λόγω της… πρεμιέρας

Τάραξε τα νερά στη Βουλή ο σκηνοθέτης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τάραξε τα νερά στη Βουλή ο σκηνοθέτης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης. Είχε ζητήσει να προηγηθεί στην ονομαστική ψηφοφορία και η πρόεδρος της έδρας τη στιγμή εκείνη Τασία Χριστοδουλοπούλου επιχείρησε να εξηγήσει (και το πέτυχε με χιούμορ) ότι ο εν λόγω βουλευτής έπρεπε να φύγει γιατί είχε πρόβα στο Μπάντμιντον.

«Φωνάξτε τον κύριο Μαμουλίδη, που έχει αντικειμενικό κώλυμα, γιατί έχει πρεμιέρα» είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας λάθος το όνομα του βουλευτή, την περιφέρεια εκλογής του οποίου επίσης δεν γνώριζε!
Ο Θέμης Μουμουλίδης είχε όντως πρόβλημα χρόνου χθες, καθώς προετοίμαζε την πρόβα τζενεράλε στο έργο «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου», το οποίο σκηνοθετεί και κάνει επίσημη πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

!Δεν είχαν πού να καθίσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο εντευκτήριο της Βουλής, καθώς πολλοί από τους καναπέδες μεταφέρθηκαν για αντικατάσταση των καλυμμάτων τους, μια και με την πάροδο των χρόνων τα μπεζ καλύμματα έγιναν γκρι. Το μάξιμουμ της… επιβάρυνσης… το δέχτηκαν οι καναπέδες και οι πολυθρόνες, την περίοδο που πρόεδρος ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι τότε ατέλειωτες συνεδριάσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οδηγούσαν τους βουλευτές στο να κάνουν κρεβάτια τα σαλονάκια του εντευκτηρίου.
Είναι σχεδόν άγνωστο όμως στο ευρύ κοινό ότι οι όποιες επισκευές και οι αλλαγές ταπετσαρίας γίνονται μέσα στη Βουλή από το συνεργείο των τεχνικών της, ενώ τα υφάσματα αγοράστηκαν σε τιμές χονδρικής για οικονομικούς λόγους.

 Δεν φύσηξε «Νοτιάς»

Ενας από τους πιο γνωστούς σινεφίλ στο Κοινοβούλιο είναι ο πρώην υπουργός Κώστας Τασούλας (φωτό). Τωρινή προτίμησή του είναι, όπως αποκάλυψε στους συναδέλφους του βουλευτές, η νέα ταινία του Τάσου Μπουλμέτη «Νοτιάς».
Μόνο που ακόμη δεν κατάφερε να τη δει, καθώς ήταν καθηλωμένος στο σπίτι, με κρυολόγημα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, οπότε βγήκε η ταινία στις αίθουσες.
Δεν υπάρχει ενδιαφέρον φιλμ που να μην έχει περάσει από την κριτική του, ενώ επιλέγει συνήθως να τα βλέπει μόνος του σε σινεμά της Κηφισιάς, την περιοχή όπου διαμένει.
Ο ίδιος, λοιπόν, εκθείαζε την ταινία «Νοτιάς», λέγοντας μάλιστα ότι ενθουσίασε και φίλους του που έσπευσαν να τη δουν στο σινεμά. Η ταινία του Μπουλμέτη είναι στην κορυφή του εγχώριου box office, αφού το πρώτο τετραήμερο προβολής έκοψε 42.000 εισιτήρια.

Το καμάρι του Μπασιάκου

Εκπληκτοι έμειναν χθες οι συνάδελφοι και φίλοι του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Μπασιάκου (φωτό), όταν τον είδαν να περπατά στους διαδρόμους της Βουλής, με
τον πανύψηλο και πολύ όμορφο γιο του, τον 16χρονο Θανάση, μαθητή της α´ τάξης του λυκείου.
Κι αυτό γιατί οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι είχαν βρεθεί το 2002 στα βαφτίσια του μικρού και δεν πίστευαν στα μάτια τους ότι εκείνο το παιδάκι που έμπαινε στην κολυμβήθρα είναι πια ένας άντρας με ύψος 1,80!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κιμ Κίλιαν: Αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο – «Η τελευταία μου χημειοθεραπεία»

Η Κιμ Κίλιαν αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Με εκκεντρική τσάντα στην Επίδαυρο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός πρωταγωνιστής πήγε στην Επίδαυρο και τράβηξε πάνω του τα φλας.

Σάσα Μπάστα και Μάνος Κατσαμπούρης πάντρεψαν τη φίλη τους Δέσποινα Γριβάκη

Αφησαν για λίγο τη Μύκονο, όπου περνούν κάθε χρόνο...

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Τέλος η εργένικη ζωή για Έλληνα ηθοποιό και περιζήτητο εργένη – Παντρεύεται!

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πορεύεται τα τελευταία έξι χρόνια στο πλευρό της όμορφης λογοθεραπεύτριας, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε διακοπές στην Πάρο με την οικογένειά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το που έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή «Happy Day» έφτιαξε βαλίτσες και με τα τρία της παιδιά έφυγαν για το εξοχικό τους την Πάρο.
spot_img
spot_img