Γαμπρός στην πασαρέλα ο Τεό

O Tεό Θεοδωρίδης θα ντυθεί γαμπρός!

O Tεό Θεοδωρίδης θα ντυθεί γαμπρός! Οχι στην προσωπική του ζωή, αλλά για τις ανάγκες του fashion show του Νίκου Αποστολόπουλου, στην πρώτη του εμφάνιση ως μοντέλο επί ελληνικού εδάφους μετά την αποφυλάκισή του.

Μετά τη συμμετοχή του στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Παντελή Μήτσου στην Κύπρο πριν από λίγους μήνες, επιστρέφει δυναμικά, για να θυμίσει τους λόγους που επί πολλά χρόνια κρατούσε τον τίτλο του Αδωνη της πασαρέλας, κάνοντας ακόμη και ξένα brands να υποκλίνονται στην ομορφιά του. Το ερχόμενο Σάββατο, λοιπόν, 23 Ιανουαρίου, στις 19.30, θα φορέσει μερικές από τις γαμπριάτικες δημιουργίες του Αποστολόπουλου, στο πλαίσιο του fashion show που θα γίνει στο MEC Παιανίας.

Ο Τεό έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται για τη μεγάλη στιγμή. Μάλιστα, παρέα με τον Ζώη Σημαντήρα -που θα λάβει κι εκείνος μέρος στην επίδειξη- έκαναν σολάριουμ για να αποκτήσουν ηλιοκαμένη εμφάνιση. Στο πλευρό του Θεοδωρίδη, ωστόσο, παραμένει και του δίνει δύναμη η σύντροφός του, η φωτογράφος Αγνή Μάρα.

Τεριάννα Παππά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.