Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Στο συρτάρι η δικογραφία

Οργή της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη για τα συνεχή κωλύματα στην υπόθεσης, καθώς δεν έχει αρχίσει ακόμα η ανάκριση!

Οργή της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη για τα συνεχή κωλύματα στην υπόθεσης, καθώς δεν έχει αρχίσει ακόμα η ανάκριση!

Δοκιμάζονται και πάλι οι αντοχές της οικογένειας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη, αφού, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του 20χρονου Ρεθυμνιώτη φοιτητή στα Ιωάννινα, η ογκώδης δικογραφία της υπόθεσης παραμένει στο συρτάρι και η έναρξη της ανάκρισης έχει πάρει νέα παράταση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Οργισμένος ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας, κάνει λόγο για κωλύματα που ξεπηδούν κάθε τόσο στην υπόθεση στην οποία, όπως τονίζει, θα έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα.
«Πάμε πολύ πίσω χρονικά. Αυτή τη φορά η ανακρίτρια έλαβε αναρρωτική άδεια. Είναι η αντικαταστάτρια της δικαστικής λειτουργού που είχε αρχικά χρεωθεί την υπόθεση και η οποία αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης. Πρόκειται για εξαιρετική δικαστικό, ωστόσο, κουβαλά επιπλέον φόρτο εργασίας και δεν ευθύνεται η ίδια» περιγράφει στην «Espresso» ο γνωστός ποινικολόγος των Ιωαννίνων. Παράλληλα με τη «δικογραφία Γιακουμάκη», η ανακρίτρια τρέχει πλήθος άλλων υποθέσεων (αστικές, ποινικές κ.λπ.). «Η υπόθεση μας θέλει έναν άνθρωπο να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με αυτή. Κι όμως είμαστε στάσιμοι» τόνισε.

Οι γονείς και τα αδέλφια του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, που περίμεναν να αρχίσει η διαδικασία αρχές Ιανουαρίου, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. «Αδημονούν να δικαιωθεί η μνήμη του Βαγγέλη και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι» λέει ο κ. Μπούκας, επισημαίνοντας ότι για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας η δίωξη είναι «in rem», δηλαδή δεν στρέφεται προς συγκεκριμένο πρόσωπο και σε αυτό ακριβώς θα πρέπει να εστιάσει η κύρια ανάκριση.

Ο άτυχος Βαγγέλης εντοπίστηκε το πρωί της 15ης Μαρτίου 2015 με κομμένες τις φλέβες του δεξιού χεριού του. Εκεί, κοντά στη Γαλακτοκομική, ο κόσμος άφησε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων στολίδια, κεριά και φωτογραφίες. «Ο κήπος σου μεγαλώνει, τα στολίδια πληθαίνουν κι εσύ είσαι εκεί, ανάμεσά τους» έγραψε η αδελφή του, Ελένη Γιακουμάκη, στο facebook. Η ίδια αναρτά συνεχώς φωτογραφίες τις οποίες συνοδεύει με μαντινάδες: «Οι μερακλήδες άνθρωποι δεν πρέπει να πονούνε, μα πρέπει να ναι γελαστοί και αιώνια να ζούνε», «Μέρα δεν πέρασε κενή, στη σκέψη πάντα θα ‘σαι. Αγγελοι σ’ έχουν αγκαλιά, τώρα εκεί κοιμάσαι», «Στου παραδείσου τα στενά στις στράτες των αγγέλων, Βαγγέλη, να ‘σαι γελαστός αυτό μονάχα θέλω».

Αγανάκηση! «Τι θέλουν α κρύψουν;»

Με μηνύματα αγανάκτησης βομβαρδίζονται οι σελίδες στο facebook για τον Βαγγέλη: «Περιμένουμε απαντήσεις. Αν ήταν παιδί “δικό τους”, θα είχαν πάρει απόφαση τώρα», «Τι πάνε να κουκουλώσουν; Δεν βλέπω να ανοίγουν κελιά», «Δικαίωση εδώ και τώρα», «Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για να γαληνέψει η ψυχή σου». Υπάρχουν και πιο οργισμένα όπως: «Και οι εγκληματίες ακόμα να μπουν φυλακή… ντροπή», «Ποια καθάρματα ευθύνονται για τον βίαιο θάνατό σου», «Οι δολοφόνοι είναι έξω. Περιμένετε κι άλλα θύματα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...