Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Νέες hi-tech συσκευές ηδονής

Η χαρά της γυναίκας! Το Krush συνδυάζει την εκγύμναση των μυών και τη σεξουαλική διέγερση με το απλό πάτημα ενός κουμπιού

Με τον όρο wearables το μυαλό όλων πηγαίνει στα κάθε λογής και μάρκας ρολόγια που λειτουργούν ως κινητά ή άλλα σχετικά gadgets. Κι όμως, υπάρχει μια κατηγορία wearables που ναι μεν φοριούνται, αλλά αποκλειστικά από γυναίκες.

Δεν είναι κοσμήματα, αλλά πολύτιμοι βοηθοί στη σεξουαλική ευχαρίστηση των κυριών. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, τα εν λόγω gadgets συνδέονται με το smartphone μέσω εφαρμογών, ώστε η λειτουργία τους να ελέγχεται από το κινητό. Με δυο λόγια, η βιομηχανία της ηδονής περνά στην εποχή της νέας τεχνολογίας, αφήνοντας πίσω της gadgets που σε λίγο θα μοιάζουν «αρχαία».

Κορυφαίο παράδειγμα της εισβολής της τεχνολογίας στα σεντόνια είναι το Krush της εταιρίας OhMiBod, που αναμένεται την άνοιξη. Με κόστος που δεν θα ξεπερνά τα 75 δολάρια (περίπου 68 ευρώ), το Krush αποσκοπεί στον συνδυασμό εκγύμνασης των μυών του κόλπου με την πρόκληση ηδονής. Τοποθετείται στο εν λόγω σημείο σαν δονητής και γυμνάζει τους μυς, όταν υπάρχει χαλάρωση.

Δονητής

Για να «ανταμείψει» την ολοκλήρωση των ασκήσεων, διαθέτει ειδική λειτουργία που το μετατρέπει σε δονητή. Η ίδια εταιρία έγινε διεθνώς γνωστή πριν από λίγα χρόνια, όταν λάνσαρε στην αγορά τον Remote, έναν δονητή που φοριέται όλες τις ώρες και μπορεί να ελεγχθεί μέσω κινητού, είτε από εκείνη που τον χρησιμοποιεί είτε από άλλον, όσο μακριά κι αν βρίσκεται. Το Fiera της εταιρίας Νuelle είναι εντελώς διαφορετικό gadget. Αποστολή του είναι να προετοιμάσει τη γυναίκα για να κάνει σεξ.

Απευθύνεται σε κυρίες με μειωμένη λίμπιντο, οι οποίες μπορεί να έχουν επιθυμία για σεξ, όμως το σώμα τους δεν ανταποκρίνεται στο… πνεύμα τους. Η συσκευή κοστίζει περίπου 230 ευρώ, λειτουργεί με hands free και τοποθετείται επάνω στον κόλπο 15 λεπτά πριν από την επαφή. Ετσι, εκτός από το πνεύμα, ετοιμάζεται και το σώμα για τη σεξουαλική πράξη. Συσκευές όμως υπάρχουν και για τους άντρες. Παράδειγμα είναι το SexFit, που βοηθά την επίτευξη αλλά και τη διατήρηση της στύσης και λειτουργεί με bluetooth.

30.01.2016 espresso weekend m

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...