Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

«Δράκος» σε κυλικείο δημοτικού

52χρονος συνελήφθη και κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες δημοτικού σχολείου δίνοντας αντάλλαγμα τυρόπιτες και αναψυκτικά

Με πορτοκαλάδες και τυρόπιτες προσπαθούσε να εξαγοράσει τη σιωπή μαθητριών ηλικίας 10 και 11 χρόνων για όσα κατηγορείται ότι έκανε σε βάρος τους ο υπεύθυνος του κυλικείου ενός δημοτικού σχολείου στον Γέρακα! Τις αρρωστημένες πράξεις του 52χρονου εις βάρος μιας 10χρονης κατήγγειλε με δάκρυα στα μάτια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής η μητέρα του κοριτσιού.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. Πάνου

Η σύλληψη του παιδόφιλου σε περιοχή των Σπάτων σκόρπισε αναστάτωση και αγανάκτηση στους γονείς των μαθητών που έρχονταν σε καθημερινή επαφή μαζί του, καθώς διαχειριζόταν ο ίδιος το κυλικείο του σχολείου που ανήκε στη σύζυγό του. Εκείνη εμφανιζόταν σπάνια, καθώς ασκεί και δεύτερο επάγγελμα, ενώ αντιμετωπίζει και πρόβλημα υγείας.

Η αποκάλυψη για τη δραστηριότητα του 52χρονου κατοίκου Γέρακα έγινε όταν η 10χρονη επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι ο ιδιοκτήτης την προσκάλεσε στο εσωτερικό του μικρού κυλικείου, έκλεισε την πόρτα, της έδωσε μια πορτοκαλάδα και άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος! Παράλληλα, προσπάθησε να της βγάλει την μπλούζα, αλλά η μικρή δεν του το επέτρεψε.

Εξοργισμένη η μητέρα πήρε την κόρη της και πήγε στη ΓΑΔΑ για να καταγγείλει όσα της είχε εξιστορήσει το παιδί, ενώ υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 52χρονου. Ακόμη και οι αστυνομικοί πάγωσαν, όταν άκουσαν το κοριτσάκι να καταθέτει ότι ο άνδρας ασελγούσε εις βάρος του σχεδόν καθημερινά, τουλάχιστον την τελευταία εβδομάδα, όταν πήγαινε να ψωνίσει, και του έδινε ως αντάλλαγμα δωρεάν προϊόντα για να εξασφαλίσει ότι θα κρατήσει το στόμα του κλειστό! «Οταν έπαιρνα τυρόπιτα ή πορτοκαλάδα, έβγαζε το χέρι του από το τζάμι του κυλικείου και χάιδευε το στήθος μου! Μου έδινε χυμό και τυρόπιτα και μου ζήτησε να μην πω τίποτα σε κανέναν για όλα αυτά» αποκάλυψε η 10χρονη.

Η μπλούζα που φορούσε το κοριτσάκι θα διερευνηθεί εργαστηριακά για την ύπαρξη τυχόν βιολογικού υλικού του κατηγορουμένου. Οπως αποκάλυψε η ανήλικη, ο 52χρονος είχε χρησιμοποιήσει έναν συμμαθητή της για να την καλέσει στο κυλικείο πριν από μια εβδομάδα: «Με φώναξε ο (…) και μου είπε πως ο (…) με θέλει στο κυλικείο. Πήγα και μου πρότεινε να μου δίνει δωρεάν προϊόντα». Ομως η μαρτυρία της 10χρονης δεν τελείωσε εκεί. Οπως κατέθεσε, τουλάχιστον άλλη μία μαθήτρια έπαιρνε προϊόντα από το κυλικείο χωρίς να πληρώνει.

Ομολόγησε

Κατά τη σύλληψή του το βράδυ της Παρασκευής ο 52χρονος επιχείρησε να αντισταθεί. Οταν, όμως, εκείνοι τον ενημέρωσαν για την καταγγελία σε βάρος του, ακολούθησε τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε πως ασελγούσε σε βάρος της 10χρονης μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Μάλιστα φέρεται ότι ομολόγησε κυνικά πως είχε ασελγήσει και σε άλλες δύο μαθήτριες της τετάρτης και της πέμπτης δημοτικού.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 52χρονος έχει «παρελθόν» και με άλλες μαθήτριες και έχουν ζητήσει από την Εισαγγελία να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του. Αλλά και ο εισαγγελέας, ο οποίος άσκησε στον 52χρονο δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κατά συρροήν και εξακολούθηση, ζήτησε από τους αστυνομικούς να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας και των άλλων δύο μαθητριών.

30.01.2016 espresso weekend m

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...