Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Τάνγκο χωρισμού για τον πρόεδρο της Αργεντινής!

Εργένης ξανά είναι ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία μαθαίνει πως ο Ντίνος πρόδωσε την...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Καταιγίδα αποκαλύψεων για τη μάνα και τον πατριό

Η μάνα του Κωστή Πολύζου και ο πατριός του είχαν λάβει…

Ακόμη και την αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής που είχε κάνει ο Κωστής Πολύζος φέρεται ότι ήθελαν να καρπωθούν η 49χρονη μητέρα του και ο 42χρονος πατριός του, οι οποίοι αναμένεται να απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή για τη δολοφονία του το 2011 στη Σιάτιστα Κοζάνης! Μόνο τα χρέη από δάνεια που φέρεται ότι έλαβαν στο όνομα του άτυχου 23χρονου αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τη νέα καταιγίδα αποκαλύψεων!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Η μητέρα Δέσποινα Κουτσέγκου και ο πατριός του Χρήστος Ντιός, σύμφωνα με το sierafm.gr, είχαν λάβει τέσσερα δάνεια στο όνομα του αδικοχαμένου νεαρού: δύο καταναλωτικά, ένα για το φορτηγό και ένα για το σπίτι.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μέσω facebook υπάλληλος της νομικής υπηρεσίας τράπεζας που είχε αναλάβει την αποπληρωμή των δανείων της οικογένειας, στις συζητήσεις που έκανε με τον πατριό εκείνος της έλεγε ότι περίμενε αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής του Κωστή, ενώ επέμενε ότι θα ενταχθούν στον νόμο Κατσέλη! Πάντως, για την υπόθεση αυτή το σατανικό ζεύγος κατηγορείται για πλαστογραφία.

«Εγώ δουλεύω στην τράπεζα. Δεν είναι μόνο ένα το δάνειο, τέσσερα έχει και πλέον ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ λόγω των καθυστερήσεων. Πόνταραν στην ασφάλεια ζωής. Αλλά η ασφαλιστική δεν τους πλήρωσε ποτέ, λόγω της ανεξιχνίαστης δολοφονίας. Δύο δάνεια καταναλωτικά πήραν από 40.000 ευρώ, ένα για το αυτοκίνητο και το άλλο για το σπίτι 400.000 ευρώ. Ντροπή και ξεφτίλα τους» είναι όσα αποκαλυπτικά αναφέρει η υπάλληλος σε έναν από τους διαχειριστές σελίδας, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου Κωστή. Και συνεχίζει εξοργισμένη: «Και σκέψου ότι του μιλούσα -είμαι στη νομική υπηρεσία- και έλεγε ότι εμείς περιμένουμε από την ασφαλιστική να το πληρώσει και μετά έλεγε ότι θα υπαχθούν στον νόμο Κατσέλη για να τους σβηστούν τα δάνεια! Ελεος (…) Και ο πατριός μέσα στα δάνεια ήταν ως εγγυητής».

Μακάβριο ανέκδοτο

Και ενώ τα σχόλια οργής και αγανάκτησης στην ιστοσελίδα δίνουν και παίρνουν, αίσθηση προκάλεσε μια παλιότερη ανάρτηση του πατριού (ο οποίος έχει ως εικόνα στο facebook τον εαυτό του να ποζάρει χαμογελαστός πάνω σε μία μηχανή μεγάλου κυβισμού) με ένα μακάβριο ανέκδοτο και τίτλο το «πτώμα»!

Οπως αποκάλυψε η «Espresso», η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου και του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου, με αφορμή «ψιθύρους» των κατοίκων της Σιάτιστας. Οπως λέγεται, ο πατέρας του 23χρονου «έσβησε» πριν από περίπου 15 χρόνια από ανακοπή καρδιάς, λίγες ώρες αφότου έπιασε επ’ αυτοφώρω μέσα στο σπίτι τους τη γυναίκα του με τον εραστή και πλέον σύζυγό της.

30.01.2016 espresso weekend m

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...