Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Ανεπίσημη «πρώτη κυρία» στο χαρέμι του Βλαδίμηρου

Ο φήμες για γάμο του Πούτιν με την Καμπάεβα και η αδυναμία που έχει ο πρόεδρος σε αθλήτριες

Ο φήμες για γάμο του Πούτιν με την Καμπάεβα και η αδυναμία που έχει ο πρόεδρος σε αθλήτριες

Αίνιγμα έχει καταλήξει να είναι η προσωπική ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν, ύστερα από τις πληροφορίες για τον γάμο της πρώην γυναίκας του. Τα σενάρια για επικείμενο γάμο του φούντωσαν πάλι, το ίδιο όμως συνέβη και με αυτά για την αδυναμία του στις αθλήτριες.

Και ενώ δεν είναι πολλές, κάποιοι μιλούν για «το χαρέμι του Ρώσου προέδρου».

Αλήθεια, πόσα παιδιά έχει ο Βλαντιμίρ Πούτιν; Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα, αφού εκτός από τις δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του Λουντμίλα, οι φήμες τον θέλουν να έχει και ένα και δυο και τρία παιδιά με την -αιώνια, αλλά ανεπίσημα- αγαπημένη του Αλίνα Καμπάεβα. Και αφού αποκαταστάθηκε η τέως σύζυγος, με τον κατά 21 χρόνια νεότερό της Αρθουρ Οχερέτνι, ακούγεται έντονα στη Μόσχα πως έρχεται η ώρα ο Ρώσος πρόεδρος να αποκαταστήσει την κατά 31 έτη νεότερή του Αλίνα. Φυσικά, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου αρνείται οποιοδήποτε σχόλιο επί του θέματος.

713620

Ο 64χρονος πρόεδρος της Ρωσίας έχει κατ’ επανάληψη αρνηθεί να πει οτιδήποτε για την ερωτική του ζωή, αφήνοντας τα πάντα να αιωρούνται στη σφαίρα της φημολογίας. Το γεγονός όμως πως έχει «φτιάξει» την 33χρονη πρώην βουλευτή και νυν πρόεδρο ραδιοτηλεοπτικού ομίλου, εξασφαλίζοντάς της δύο θητείες στη Δούμα και τώρα μια πολύ καλά αμειβόμενη εργασία, σημαίνει πολλά.

s 33Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν πως γνωρίζουν την έναρξη αυτού του πολυετούς έρωτα, την οποία τοποθετούν στη συνάντηση που είχαν η πρώην γυμνάστρια και οι συναθλήτριές της με τον Πούτιν μετά τις διακρίσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004. Και είναι αλήθεια πως οι ματιές προέδρου και αθλήτριας κατά τη συνάντηση μάλλον έλεγαν πολλά περισσότερα απ’ όσα επέβαλε το πρωτόκολλο. Το 21χρονο τότε κορίτσι-λάστιχο εντυπωσίασε τον Πούτιν και, όπως λένε οι φήμες, δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.

Στη διάρκεια αυτών των ετών έχει ακουστεί τρεις φορές ότι η Καμπάεβα έχει φέρει στον κόσμο παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Πούτιν. Η πιο πρόσφατη «γέννα» έγινε τον Οκτώβριο του 2015, στην Ελβετία. Γράφτηκε τότε πως η 33χρονη Ρωσίδα έφυγε από τη χώρα για να γεννήσει στο εξωτερικό, προκειμένου να μπορεί να βρεθεί κοντά της ο πατέρας του παιδιού. Για κάποιες μέρες, τότε, ο Πούτιν είχε «εξαφανιστεί» και όλοι υπέθεταν πως πήγε στην Ελβετία για τον τοκετό της Καμπάεβα. Κατά άλλους, γέννησε πέρυσι λίγο πριν από τον Μάιο, και όχι τον Οκτώβριο. Αιτία για την τελευταία φήμη ήταν μια εμφάνιση της Καμπάεβα με ριχτό φόρεμα και παραπανίσια κιλά. Εναν χρόνο νωρίτερα είχε ξανά προκαλέσει σχόλια εμφάνισή της, στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι, όπου απαθανατίστηκε να φοράει βέρα. Την αλήθεια για το status της σχέσης του ζευγαριού θα τη μάθουμε μάλλον όταν το αποφασίσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η πανέμορφη μποξέρ που τον έριξε (;) νοκ άουτ

Και ενώ η Αλίνα Καμπάεβα φαντάζει πιο κοντά από ποτέ με τον Ρώσο πρόεδρο, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης -και όχι μόνον αυτά- θυμήθηκαν τη Ναταλία Ραγκόζινα. Και αν το όνομα δεν παραπέμπει πουθενά, η φωτογραφία ragozina putin freshblueτης από αγώνες στο Σότσι, τον περασμένο Αύγουστο, να κοιτάζει με νόημα τον Πούτιν μάλλον σημαίνουν κάτι.

Η γυναίκα-βαριοπούλα, όπως την αποκαλούν, καθώς είναι παλαίμαχη μποξέρ, που δεν έχει αφήσει μετάλλιο για μετάλλιο στο πέρασμά της από τα ρινγκ, φέρεται ότι είχε ρίξει νοκ άουτ 1441088081641.cachedτον Ρώσο πρόεδρο. Ο τελευταίος τη θαύμαζε τόσο για τις επιδόσεις της στον αθλητισμό όσο και για τις άλλες, στις σέξι φωτογραφίσεις της για διάφορα περιοδικά.

Φυσικά, ουδείς τόλμησε ποτέ να ρωτήσει για τη φύση της σχέσης ανάμεσα στον πρόεδρο και την πρώην αθλήτρια. Φήμες μόνον κυκλοφόρησαν, που γρήγορα όμως «έσβησαν» από τον χάρτη των πληροφοριών, καθώς φαίνεται ότι ενοχλούσαν το Κρεμλίνο – ή μήπως την Καμπάεβα;


30.01.2016 espresso weekend m

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...