Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τρεις άνδρες στο υπόγειο της φρίκης!

Βούλευμα-σοκ με 51 σελίδες που στάζουν αίμα! Επιβεβαιώνεται πλήρως η «Espresso» για την παρουσία και άλλου ατόμου στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα

Βούλευμα-σοκ του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών με 51 σελίδες που στάζουν αίμα στέλνει στο σκαμνί για τη φρικτή δολοφονία της 4χρονης Αννυ τον Απρίλιο του 2015 τον 27χρονο πατέρα-Χάνιμπαλ, τον 30χρονο φίλο του Νικολάι (Νασίφ Αχμέντοφ, που καταζητείται), καθώς και άγνωστο τρίτο πρόσωπο, γενετικό υλικό του οποίου είχε εντοπιστεί στο σκοτεινό υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Ανατριχιαστικές σκηνές για τις συνθήκες κάτω από τις όποιες άφησε την τελευταία του πνοή το τετράχρονο αγγελούδι αλλά και την εμπλοκή τρίτου άνδρα στη δολοφονία και στον τεμαχισμό του κοριτσιού, όπως είχε αποκαλύψει με δημοσίευμά της στις 10 Σεπτεμβρίου του 2015 η «Espresso», περιγράφει το υπ’ αριθμόν 235/2016 βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου, που εκδόθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2016. Στο πολυσέλιδο παραπεμπτικό βούλευμα ξεδιπλώνονται τα φρικτά γεγονότα που συνέβησαν παραμονές του Πάσχα του 2015, με αναλυτικές αναφορές στον τεμαχισμό και στην εξαφάνιση του πτώματος του κοριτσιού.

Εισαγγελική πρόταση

Οι δικαστές, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση, στέλνουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τον πατέρα της τετράχρονης Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ, τον φίλο του Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι ή Νίκι) και τον άγνωστο άνδρα, για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού, της περιύβρισης νεκρού από κοινού και της οπλοχρησίας. Σε δίκη παραπέμπεται και η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα, μητέρα της Αννυ, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, από την οποία επήλθε θάνατος, ωστόσο οι δικαστές κρίνουν ότι η κατηγορουμένη δεν γνώριζε τι είχε συμβεί στην κόρη της. Για ψευδορκία παραπέμπεται ο 60χρονος φίλος του ζευγαριού, που φέρεται ότι κατά καιρούς τους φιλοξενούσε στο σπίτι του στην ίδια περιοχή.

«Προσδιορίστηκαν αντίστοιχοι γενετικοί τύποι που δηλώνουν παρουσία γενετικών στοιχείων άνω του ενός ατόμου» αναφέρει χαρακτηριστικά το βούλευμα σχετικά με το άγνωστο πρόσωπο, το DNA του οποίου είχε βρεθεί σε κηλίδα αίματος πάνω στο σοβατεπί και δίπλα ακριβώς στο στρώμα όπου κοιμόταν η άτυχη Αννυ. Οπως είχε αποκαλύψει με δημοσίευμά της η «Espresso», η κηλίδα εμπεριείχε το γενετικό υλικό τριών ατόμων: της Αννυ, του Νικολάι, αλλά και ακόμα ενός άγνωστου άνδρα!

Την ίδια ώρα τα στοιχεία της δικογραφίας καθώς και κατάθεση μάρτυρα δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για την παρουσία του 30χρονου Βούλγαρου φίλου του πατέρα-Χάνιμπαλ την επίμαχη ημέρα στο διαμέρισμα της φρίκης. Συγκεκριμένα, ο Ελληνας μάρτυρας κατέθεσε ότι το επίμαχο βράδυ της κόλασης για τη μικρή Αννυ ο Νικολάι μετέβη στη Μιχαήλ Βόδα έπειτα από τηλεφώνημα του Σάββα. «Η εισαγγελική πρόταση αλλά και η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ήταν αναμενόμενα και δεν αποτελούν έκπληξη, δεδομένου πως η βαρύτητα της υπόθεσης δεν άφησε περιθώριο για έκδοση κάποιας απαλλακτικής απόφασης στην παρούσα φάση. Φυσικά, το βούλευμα δεν στηρίχθηκε στα στοιχεία εκείνα που καταδεικνύουν την έλλειψη κινήτρου και τη μη εμπλοκή του εντολέως μου στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας, αλλά μόνο σε εκείνα που δημιουργούν ενδείξεις ενοχής. Και πώς όχι άλλωστε…» είπε στην «Espresso» ο συνήγορος του 27χρονου Παναγιώτης Χρυσικάκης. Από την πλευρά του ο Σταύρος Γεωργίου, δικηγόρος της 25χρονης Δημητρίνα Μπορίσοβα, σημείωσε: «Θεωρώ ως προς το ηθικό θέμα, της γνώσης ή όχι του τι συνέβη στο παιδί της, η εντολέας μου δικαιώθηκε από το βούλευμα. Το αν θεωρείται ότι αφήνοντας το παιδί στον πάτερα του γνώριζε τον κίνδυνο που εκείνο διέτρεχε θα το κρίνει το δικαστήριο». Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος Νασίφ Αχμέντοφ, γνωστός ως Νίκι, καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι ανακριτικές Αρχές το φθινόπωρο του 2015 και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...