Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΙΧΘΥΕΣ: Μην ανοίγετε καινούργιες υποθέσεις, εάν πίσω σας υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες. Μη μένετε στη θεωρία και μην αναμασάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια

ΚΡΙΟΣ: Εμπιστευτείτε την κρίση σας, αλλά έχετε ανοιχτά τα μάτια σας, γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο. Μείνετε μακριά από άτομα που εκπέμπουν αρνητικότητα, γιατί θα σας επηρεάσουν. Αφιερώστε τη μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε υπέροχα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν αναζητάτε ουσιαστική επικοινωνία, αποφύγετε την επίκριση ή τη σιωπή. Αν αισθάνεστε παραμελημένοι, κάντε αισθητή την παρουσία σας. Δώστε περισσότερη προσοχή στον σύντροφό σας και μη θεωρείτε τα πάντα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας δοθούν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μοιραστείτε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες, οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά. Για να μην κινδυνέψετε, όπου ακούσετε όμορφα λόγια δείξτε εγκράτεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βάλετε βάλετε νέα θεμέλια στη σχέση σας. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια είναι αυτή που σας δημιουργεί αμφιβολίες. Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε τη ζωή σας, μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε και με τις λεπτομέρειες.

ΛΕΩΝ: Με μικρές κινήσεις θα αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει στην εμφάνισή σας. Αφιερωθείτε στα οικονομικά σας, μια που οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και αφήστε για μετά επαγγελματικά σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παραδεχτείτε τα λάθη σας, όταν οι καταστάσεις το απαιτούν, και μην είστε εγωιστές. Εκφράστε όσα σας πιέζουν στο φιλικό σας περιβάλλον και οι δικοί σας θα σας ακούσουν. Καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι το έναυσμα για νέες συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ: Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με αγαπημένα πρόσωπα, αν τραβάτε το σχοινί. Δώστε προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες σας, γιατί θα υπάρχουν συνέπειες. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό, για να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν έχετε αντιρρήσεις για τη σχέση σας, μιλήστε ξεκάθαρα και μην αναβάλλετε συνέχεια τις σημαντικές αποφάσεις. Αποφύγετε μυστικά που, αν αποκαλυφθούν, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό και ξαφνιάστε τους άλλους. Μην υποχωρήσετε σε απαιτήσεις που είναι τελείως αντίθετες με τις δικές σας απόψεις. Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και βάλτε μπροστά τη διαίσθηση και το αγωνιστικό σας πνεύμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας και αφήστε τους το περιθώριο να πουν την άποψή τους. Ασχοληθείτε με ό,τι έχει απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή σας και μην παρασύρεστε από ψευδαισθήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παραβιάζετε τα δεδομένα των οικείων σας, γιατί κάποια διακριτικότητα δεν βλάπτει. Εάν νιώθετε πως οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, βρείτε καταφύγιο σε ανθρώπους που σας αγαπούν. Φροντίστε οι δεσμεύσεις σας να μην είναι καταπιεστικές και στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην ανοίγετε καινούργιες υποθέσεις, εάν πίσω σας υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες. Μη μένετε στη θεωρία και μην αναμασάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Προσδιορίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι, αλλά μη τα μετράτε όλα με βάση τα δικά σας μέτρα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...