Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

«Τελειωμένος» ο Τούντορ από τον ΠΑΟΚ, αρνητική απάντηση από Αναστασίου

Ούτε οι επετειακές φανέλες των 90 χρόνων δεν «έσωσαν» τον ΠΑΟΚ από μια νέα γκέλα. Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο, ο τραυματισμός του αμυντικού των Περιστεριωτών Νίκου Λαζαρίδη, που φέρνει βαριά «καμπάνα», αλλά και οι αποδοκιμασίες (και) για τον Ιγκόρ Τούντορ, συνθέτουν έναν ασφυκτικό κλοιό! Ο Κροάτης τεχνικός θεωρείται «τελειωμένος» από τον ΠΑΟΚ. Σήμερα, πάντως, θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Χθες το βράδυ έγινε πολύωρο διοικητικό συμβούλιο. Συζητήθηκε το περιστατικό με τον Λαζαρίδη (λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο Παππάς σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, από τα επίσημα εκσφενδονίστηκε αναπτήρας που τον βρήκε στο κεφάλι) και οι τρόποι αντιμετώπισής του προκειμένου να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό, το θέμα των θλάσεων (παρουσία και για τον επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της ομάδας, Γιάννη Ράλλη) και η αγωνιστική πορεία της ομάδας που προκαλεί προβληματισμό. Στη διάρκεια της σύσκεψης (υπήρχε ζωντανή σύνδεση με τον Ιβάν Σαββίδη, από τη Ρωσία μέσω Skype) κατατέθηκαν διάφορες απόψεις. Συγκεκριμένα, υπήρξε η άποψη ότι πρέπει η ομάδα να προχωρήσει άμεσα σε αντικατάσταση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ εκφράστηκε και η άποψη να παραμείνει ο Τούντορ και να κριθεί στα παιχνίδια.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Τούντορ, που βρίσκεται στην Κροατία (με δεδομένο ότι η ομάδα έχει ρεπό μέχρι και αύριο), κλήθηκε να επιστρέψει εσπευσμένα προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του για την κατάσταση στην ομάδα, τις θλάσεις, τα αποτελέσματα και τη συνολική παρουσία του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το κλίμα για τον Κροάτη είναι κάτι περισσότερο από βαρύ. Ακόμα και όσοι εισηγήθηκαν υπέρ της παραμονής του ήταν επιφυλακτικοί για το αν μια τέτοια απόφαση αποτελεί λύση και βάσισαν την επιχειρηματολογία τους στο γεγονός ότι ένας νέος προπονητής θα χρειαστεί χρόνο. «Ο ΠΑΟΚ θα πάει στο “Καραϊσκάκη” με τον Τούντορ. Δεν τίθεται θέμα αλλαγής προπονητικού κέντρου. Σχολιάστηκε ο τρόπος αποχώρησης του Τούντορ χθες με τον Ιβάν. Δεν υπάρχει συζήτηση για άλλη μεταγραφή. Θα συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις» ανέφερε ο Νίκος Βεζυρτζής μετά το τέλος της έκτακτης συζήτησης. Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Αναστασίου ήταν από τους βασικούς υποψήφιους για τη θέση του Τούντορ, αλλά απάντησε αρνητικά.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ συζητάει με τον Κριστιάν Τσάβες, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενδεχόμενο στο οποίο ο Αργεντινός φαινόταν να είναι κάθετα αρνητικός μόλις πριν από λίγες ημέρες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...