Τζελ για turbo εραστές!

Σκεύασμα που περιέχει νιτρογλυκερίνη βοηθά την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα του άνδρα, με αποτέλεσμα την έντονη στύση

Προϋπόθεση ώστε μια γυναίκα να βλέπει… αστεράκια στο κρεβάτι δεν είναι το σχετικό βρεφικό φωτιστικό, αλλά οι επιδόσεις του συντρόφου της. Κι επειδή ολοένα περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν σε κάθε λογής βοηθήματα για να πετύχουν την κορύφωση της παρτενέρ τους, οι επιστήμονες αποφάσισαν να δοκιμάσουν ένα εκρηκτικό μείγμα, που περιέχει νιτρογλυκερίνη.

ΑΠΟ ΤΗΝ
Π. ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Κατάφεραν λοιπόν να φτιάξουν ένα τζελ, που μετατρέπει το κρεβάτι σε μπαρουτάδικο, στέλνοντας στα αζήτητα τη στυτική δυσλειτουργία.

Το τζελ απλώνεται στα γεννητικά όργανα του άνδρα πριν από το σεξ και τα ίχνη νιτρογλυκερίνης που περιέχει περνούν γρήγορα τη στιβάδα της επιδερμίδας, φτάνοντας στον στόχο τους. Εκεί, εκλύονται αέρια νιτρικού οξέος, προκαλώντας διάνοιξη των φλεβών της περιοχής, με αποτέλεσμα την έντονη κυκλοφορία του αίματος. Και έντονη κυκλοφορία του αίματος σημαίνει έντονη στύση.

Οι εργαστηριακές δοκιμές του τζελ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και στη Βρετανία έχουν αρχίσει τώρα οι κλινικές δοκιμές, στην πρώτη φάση των οποίων μετέχουν σχεδόν 200 άνδρες. Από τα αποτελέσματα των δοκιμών θα φανεί η επιτυχία του σκευάσματος.

Η αγορά

Οσο πιο καλά αποτελέσματα καταγραφούν τόσο πιο γρήγορα το τζελ θα καταλήξει στα ράφια των φαρμακείων και στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού.

Να σημειωθεί ότι φάρμακα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας κυκλοφορούν εδώ και χρόνια στην αγορά, έχουν όμως παρενέργειες, όπως κάθε φάρμακο, ενώ δεν χορηγούνται σε κάθε άνδρα, καθώς ενδέχεται άλλα προβλήματα υγείας που έχει να καθιστούν απαγορευτική τη χρήση σκευασμάτων όπως τα Viagra, Cialis και Levitra.

Σε αυτές τις περιπτώσεις το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα μιας καλής στύσης μπορεί να υπάρξει μόνο με τη χρήση ενέσιμων φαρμάκων ή βοηθημάτων που αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στο πέος.

Και στις δύο περιπτώσεις όμως απαιτείται γνώση χρήσης, ενώ οι δημιουργοί του τζελ υπόσχονται ότι το προϊόν τους χρειάζεται απλώς μια επάλειψη, ώστε η νιτρογλυκερίνη να κάνει «δυναμίτη» τον άνδρα. Κι αυτό το προϊόν πάντως εκτιμάται ότι θα διατίθεται μόνο με ιατρική συνταγή.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ